banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2008, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
:laughing3:
Ne zna covjek da li da place ili da se smije.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
:evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
@zverko i ostali
sto se tice tih tinejdzerskih "pitanja" i "dilema"...
evo vam jos nekoliko, kad vas to toliko zabavlja:
-sjedila sam juce na stolici na kojoj je prethodno sjedila trudna zena
cijeli mi se dan danas jedu banane, da li sam trudna?
-tata me vara sa mamom, iako je ona debela i ruzna krava
sta da radim, kako da ga odvratim od nje?u potpisu : zgodan decko
-imam 12 godina, od juce krvarim iz...znate vec...sramota me reci!Kako da zaustavim krvarenje?UPOMOC!!!

hahahahah, imate li i vi kakvih ideja?
hocete li jos, nije problem
:lol:

Ovo je POST.

Poslednji put menjao skitnica dana 25 Mar 2008, 02:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
@skitnica

Ti o babama, a ja o žabama :D
Nisi skontala suštinu mog posta, al nema veze...

PozZz

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 02:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@prasica
dobro, ti misli da nisam skontala :)
nije problem
pozzz i tebi

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

Dobar dio toga, kao npr. ovo za tatu koji sina vara s mamom, je cista zezancija, barem je to jasno. A za ostalo, tipa ,,kako da zaustavim krvaranje'', ,,kako se lijeci peting'', ili ,,da li sam trudna'', je sramota roditelja te djece. Narocito me sokiralo ono za extasy, to je vec sveopsta bruka!

Ali, skrenusmo s teme...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
To je samo dokaz da se neke srednjoskolke upustaju u sex, a nemaju pojma o tome...A ima i nekih koje se upuste u sex, jednostavno ne razmisljaju i desi se sta se desi...Ali, kada je to sve vec napravljeno.....

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Dobar dio toga, kao npr. ovo za tatu koji sina vara s mamom, je cista zezancija, barem je to jasno. A za ostalo, tipa ,,kako da zaustavim krvaranje'', ,,kako se lijeci peting'', ili ,,da li sam trudna'', je sramota roditelja te djece. Narocito me sokiralo ono za extasy, to je vec sveopsta bruka!

Ali, skrenusmo s teme...

da, skroz smo skrenuli s teme, ovo bi trebalo da ide u podforum: Humor
i
zar ti (i jos neki) stvarno ne razumijete da je sve ono redom cista zezancija ili vi sad mene zezate :oops:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MisS_DeviL je napisao:
To je samo dokaz da se neke srednjoskolke upustaju u sex, a nemaju pojma o tome...

zar i ti nasjede! :)
hahaha, molim administratore da ovo premjeste u podforum Humor, podpodforum: uvrnuti humor i oni koji ga ozbiljno shvataju
:kermit:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ama, neeee....
Rekla sam uopsteno da vecina cura ne zna nista o sexu a upusta se u sex, to je nazalost ziva istina...Recimo, u jednom casopisu sam ja licno procitala pitanje jedne cure od 16-17 godina koja pita moze li zatrudniti ako nije spavala sa momkom,ili drugarica je zabrinuta za svoju drugaricu jer se ova samozadovoljava, a ova ne zna jel to normalno, pa samim tim postavlja pitanje da li je njena drugarica normalna i tako.... zato sam napisala taj kometar...A ovo definitivno treba prebaciti u humor... :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 01:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Tacno je to tako, nista one ne znaju o sexu, pa zato i ostanu lako u ''blagoslovenom stanju''. Neupucene su, mada, sve mogu naciti slushajuci onu pjesmu ''Mala Sneza nagazila jeza''

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 09:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Da ja vama nesto kazem...niko nikad nije spreman za dijete a kamo li sa svojih 16-17 godina!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tacno je to tako, nista one ne znaju o sexu, pa zato i ostanu lako u ''blagoslovenom stanju''. Neupucene su, mada, sve mogu naciti slushajuci onu pjesmu ''Mala Sneza nagazila jeza''

Upravo tako, neupucene su, a vecina njih se upusti u sexualne odnose zato sto su to neke njihove drugarice uradile...A ne zato sto su spermne, nego citsto "Ajde da vidimo kako je to"...
Ali, opet, neke i znaju dosta o tome, znaju dosta o zastiti,a to rade bez zastite, jer kontaju nece nista biti...

Citiraj:
Da ja vama nesto kazem...niko nikad nije spreman za dijete a kamo li sa svojih 16-17 godina!!!

Nije tacno da nikada niko nije spreman za dijete, jesu spremne zene koje to zele vise od svega..Ako neko zeli, znaci da ima sredstva i mogucnosti, znaci da je spreman...Iako je to velika odgovornost..Ali istina je da cure od 16-17 godina nisu spremne za dijete, ali kada se vec ''omakne''...Ja sam definitivno protiv abortusa...Znaci, kada se vec desi, sta je tu je.Bolje je to dijete roditi, jer abortus sa sobom nosi velike posljedice... A u tom svemu je bitno imati ogromnu podrsku, prvo roditelja...Jer ko ce pomoci u svemu tome ako ne roditelj? Sigurno im je tesko vidjeti kako njihovo dijete vec ima svoje dijete, tako rano...Ali, opet sta je tu je...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka

skitnica je napisao:
MonaLisa je napisao:

Ali, skrenusmo s teme...

da, skroz smo skrenuli s teme, ovo bi trebalo da ide u podforum: Humor
i
zar ti (i jos neki) stvarno ne razumijete da je sve ono redom cista zezancija ili vi sad mene zezate :oops:

Vjerovala ili ne, mozda je onaj tekst zezancija, ali slicne stvari se zaista salju u casopise iz potpunog neznanja i jer djeca nemaju s kime razgovarati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E upravo sam ja to pisala gore...Jer sam ja imala priliku da se docepam par tih casopisa, OK, Teen, Bravo...i stvarno ima kriticnih pitanja...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MisS_DeviL je napisao:
E upravo sam ja to pisala gore...Jer sam ja imala priliku da se docepam par tih casopisa, OK, Teen, Bravo...i stvarno ima kriticnih pitanja...

a ko je rekao da se ta pitanja ne pojavljuju u casopisima?
zar ih to cini manje vickastim?
stvarno me odusevljavate! :lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zamislite ili sjetite se kako je super biti tinejdzer(ka) kad ti se u novinama pojavi iz rukava izmisljena nebuloza tipa "tata me vara s mamom" i onda ti jos neki strucnjak dr mr psih gin daje strucne savjete na to
dusu dalo za srednjoskolski visemjesecni smijeh nabijen hormonima
:lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Vjerovala ili ne, mozda je onaj tekst zezancija, ali slicne stvari se zaista salju u casopise iz potpunog neznanja i jer djeca nemaju s kime razgovarati.

ima i takvih slucajeva naravno, ali takva pisma sigurno ne uveseljavaju zagrizene forumase

Ovo je POST.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]