banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 11:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
HARRY POTTER author JK ROWLING has shocked fans of the boy-wizard series by "outing" character ALBUS DUMBLEDORE as gay. The writer revealed the truth of the Hogwarts school headmaster's sexuality at New York's Carnegie Hall on Friday (19Oct07) as part of her American book tour. When asked by an audience member if Dumbledore had found "true love", she replied, "Dumbledore is gay," adding he was in love with his rival Gellert Grindelwald, who he once beat in a battle between good and bad wizards long ago. She says, "Falling in love can blind us to an extent. (Dumbledore was) horribly, terribly let down".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
What's all the fuss about?
Ostali su propisi sasvim ok osim ovog.

Citiraj:
Guverner Kalifornije Arnold Švarceneger zabranio je upotrebu reči "mama", "tata", "muž" i "žena" u kalifornijskim školama

Hmm, ako dijete bude posvojeno ili umjetnom oplodnjom ima roditelje m/m, z/z, logicno je da ce imati mamu/mamu i tatu/tatu. To malo zbunjuje :-? , sta imaju mama i tata smetati, opet, zena ce imati zenu, muz muza, sta fali da se te rijeci koriste :-? ?
To je jedino suvisno, ostalo je ok, ako u brak stupaju istospolne osobe, i to je zakonski regulisano, onda ne vidim poentu da se brak karakteristise kao zajednica muskarca i zene.

A vi homofobicari, jednog dana cete se morati pomiriti sa cinjenicom da su homoseksualci jednaki sa ostalim ljudima, na njih drvlje i kamenje, a oni nicim ne ugrozavaju vas zivot, dok, opsteodobravani i opsteprihvatani konzumenti alkohola i pusaci ubijaju svali dan sebe i druge, ali oni su ok, to je njihov izbor... Pu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Iskreno receno meni se sve napisano svidja. :D

A mama i tata se vjerovatno ne zabranjuju u smislu da djete kaze "drugarice uciteljice boli me pupa, mozete li nazvati moju mamu da dodje po mene i odveze me doktoru?", vec u smislu da drugarica uciteljica kaze : "sva normalna djeca imaju mamu i tatu, a zatim imamo i one druge koji imaju mamu i mamu"... :D

Problem je sto smo ravnopravnost spremni prihvatiti samo deklarativno, a realno ipak nismo...samo smo iskompleksirane p*cke i zelimo biti fensi i napredni pa volimo govoriti da jesmo, da smo tolerantni, volimo sve ljude i slicno...a cim se na horizontu pojave "drugaciji" odmah se hvatamo za kamen... :-?

Gej je okej, ali sve dok nastavnik to ne govori u skoli,...
Gej je okej sve dok ne zivi u mom ulazu...
Gej je okej sve dok svi cute o tome i dok se gejevi skrivaju duboko u sumi... :roll:

Zene su ravnopravne, sve dok ne dodjemo kuci i skinemo smrdljive carape koje ta glupa kucka moze:
ili oprati
ili cemo joj slupati zube...
Zene su ravnopravne sve dok cute dok im muzeve trpaju sve sto hoda na dvije noge (mada neke ni to ne ogranicava), ali ako ta ravnopravna zena iskoristi ponudjene drazi nekog drugog nabreklog penisa u erekciji onda je ona drolja koju je najbolje svuci golu, razapeti na glavnom trgu i kamenovati...

Ali sve je ok dok sami za sebe kazemo - mi smo sirokih shvatanja, tolerantni i otvoreni... :D

I pogotovo se slazem s tim da drzava treba uskratiti novcanu potporu onima koji sire netoleranciju.
Uzeo bi pare od drzave, pare koje je drzava prikupila i od zena i od crnaca i od nevjernika i od homoseksualaca - i onda bi poducavao djecu kako su zene nistavne i predstavljaju samo zlo, kako su crnci manje vrijedni, kako ce nevjernici da gore u paklu, (ali ih je radi predostroznosti bolje sto prije sve dici u vazduh), kako su homoseksualci sljam koji treba na najbrutalniji moguci nacin ukloniti sa lica zemlje...

Takodje ne vidim nista lose u tome da se na casu seksualnog obrazovanja govori o seksu, a ne o oprasivanju cvijeta krilima pcelice Maje...
A seks je mnogo vise od bracnih duznosti u misionarskom polozaju...
Bilo bi mi drago da moje djete na casu seksualnog obrazovanja uci o svemu sto seks nosi s naucnog stanovista...pa i o promjeni spola, jer je i to dio ljudske seksualnosti...
Bitno je da djete od malena nauci prihvatati razlicitosti koje nikoga ne ugrozavaju...tako ce, na kraju krajeva, lakse prihvatiti i svoju seksualnost...

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sve je to tako, Venti, ali ipak ne treba pretjerivati sa tim,jer kako je krenulo,jos malo pa cemo se mi"normali" morati skrivati,budemo li htjeli odrzavati heterseksualne odnose.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 11:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
:fist: ...malo sutra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 12:07 
@venti
slazem se za sexualno obrazovanje...cisto da znaju sta je i kako je to...da ne citam u podforumu humor ovakve gluposti.

Citiraj:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=33192

Jbg...nemaju svi stariju bracu!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]