Bik je napisao:
Ti da ga stvarno zalis, ne bi to objavljivao na forumu, jer te ne bi bilo briga za to da drugi vide tvoju pregolemu tugu. "Ej! Ej i meni ga je zao!!! Evo vidi kako placem!!!"
Znaš kako:
1. rekao si da nemaš ništa protiv informisanosti. Dobro. Neko je postavio temu: umro Nino. Postavio je da bi upotpunio podforum Novosti i dešavanja sa novom informacijom, pa kakva ona bila. Jel? Nije OBJAVIO svoju pregolemu tugu da bi drugi ljudi to vidjeli, nego novu informaciju.
Barem ja tako pretpostavljam. Tako bih ja uradila.
2. ja mislim da nemaš pojma iz sopstvenog iskustva (nadam se da je tako!) kako je kad neko tvoj drag ode sa ovog svijeta. U čovjeku se lomi sve moguće i nemoguće, tako da nije čudo da neko u toj zbrci napiše dva posta skroz drugačijih sadržaja: veselog i tužnog. Ja ako sam u jednom postu napisala da mi brat nedostaje, a poslije toga napisala neki vic na humoru, ne znači da mi moj brat više ne fali, nego da sam taj osjećaj na momenat potisnula. Da li je to licemjerje?
Da li je licemjerje što ja imam potrebu da izbacim iz sebe sve ono što me tišti posljednje 4 godine od kako mi brata nema?
Da li su licemjerje upravo ove linije koje čitaš jer OBJAVLJUJEM svoju tugu?
Da li ja iskreno ne žalim za svojim bratom jer OBJAVLJUJEM tugu da je svi vide?
Ili je to možda samo neki moj vid pražnjenja?
Šta fali ako neko napiše da žali za nekim, a potom se vrati na veselu temu o Ljubinku?
Koliko vremena taj čovjek ne smije pisati o veselim stvarima da ti to ne bi smatrao licemjerjem?
Uostalom, Biče, čovjek je društveno biće i sasvim je normalna pojava da ima potrebu da podijeli sa drugom individuom nešto što mu leži na srcu, bilo to tužno, veselo, lijepo, ružno...
Sad sam nasra-a svega i svačeg, al eto došlo mi da se ispraznim.
Da znaš da me je još jedan član ovog foruma kritikovao što ,, razvlačim svoju ličnu tragediju po forumu".
Možda ste i u pravu...