banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2007, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Slika Thx :D
Ma nikad mi nije bio problem naći društvo, samo je teže naći prave prijatelje među svim tim ljudima... Pogotovo u stranoj zemlji....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2007, 12:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
tu si u pravu,
ali i to se nadje medju studentima, upuceni ste jedni na druge i onda brzo vidis ko ti je drug a ko nije, i mozes bas lijepa prijateljstva da izgradis,
iz mog iskustva jedini problem sa studiranjem vani je povratak kuci,
to moze da bude bas tesko prilagodjavanje,
ja sam na kraju ipak odlucila da odem iz BL ali ne zato sto se nisam mogla opet prilagoditi na nacin zivota (i dalje sam vatreni pristalica banjaluckoh kafenisanja, vrbasa i sehitluka) nego zato sto nisam mogla da nadjem posao koji mi se nakon stranog obrazovanja cinio smislen,
sad ne znam u kojoj si bransi, u svim umjetnickim i recimo kvaziumjetnickim bransama bi trebalo biti ok,
ali u mojoj struci - ekonomiji, situacija je mrka kapa, a bojim se da jos dosta struka tako stoje,
dodjes li sa kakvim korisnim znanjem neces nazalost u nasim instituacijama i firmama puno toga naci,
a onda ti je opet sedlaj konja i tu pocinju nevolje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2007, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ako sad odem, ne vjerujem da ću se vraćat, al ne mora značit da ću ostati baš u toj zemlji... Draga mi je Banjaluka isključivo zbog ljudi, al svi bliski su se već rasuli tako da nemam ovdje skoro nikog...
Fazon je što idem u totalno drugu sredinu, već znam kakvi su tamo ljudi... Skroz svi slatki i nasmijani, al nisu baš iskreni... Ne počinjem baš od nule, imam par poznatih ljudi... :glasses2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Kad je došlo vrijeme za fax... otišli su u Ljubljnu i BG. Isto, nažalost vidimo se samo kad su praznici i čujemo smsom ili netom... Na žalost kad su mi prijatelji bili najpotrebniji, dileme smo rješavali preko telefona, jbg...
DAnas znam da imam jednog muškog prijatelja, momka koji mi je najbolji prijatelj, moje druge u Bg i Ljubljani, i par frendica odavde za koje nisam pretjerano vezana, ali smo tu jedna za drugu uvijek... Moje druge koje su vani... mi jako nedostaju i samo me one poznaju, kao i njih... ne moram im ni reći šta je, one već znaju... i uvijek me oraspolože... koliko god daleko bile... :3some:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 15:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Imas ljudi koje poznajes godinama a da ne ucine nista za tebe kad ti treba a imas ljudi koje upoznas i ucine odmah dobre stvari za tebe.U prijateljstvu mislim da je vise u pitanju koliko smo spremni izaci nekome u susret bez obzira koliko poznajemo tu osobu a kasnije ce vrijeme pokazati da li je ta osoba vrijedna tebe ili ne.Ja sam na taj nacin sklopio dosta poznanstava,imam ljude koji su meni izlazili u susret i kojima sam ja izlazio u susret bez trazenja ikakve naknade i shvatis da su ti to prijatelji,ne moras se ni druziti cesto sa njima ako su okolnosti takve da nemate vremena,ali uvijek ste spremni pomoci jedni drugima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2007, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
mislim da je slicna tema vec bila ...a sto se tice prijatelja , hm ... imam 3 prijatelja za koje cu uvijek dati ruku ko i oni za mene ..., tacnije 4 :) a ostalo ... je "raja" ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2007, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
BlackHand je napisao:
Ah.. ja nemam tih problema...

Jednostavno nemam priljatelja ;)

zasto ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2007, 21:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
I kod mene je isto tako, vise idem na kvalitet, nego na kvantitet. Obrnuto vecini.
Nekog ne moram ni jednom u zivotu vidjeti da bih znao da mi je prijatelj, dok sa nekim mogu biti i vise godina u 'live' kontaktu, a bez da se stvori da posebna veza izmedju ljudi. :)
Kod mene to vecinom zavisi od zajednickih interesa, spremnosti jednog da pomogne drugom i sl, a ne od toga samo sto smo svakodnevno na istim mjestima, od komsiluka i slicnih stvari.

EiLeen je napisao:
Al uvijek upoznaš nekog super ko te iznenadi u gomili bezveznih ljudi i shvatiš da još ima dobrih ljudi s kojima možeš podijelit nešto....

Tacno. :)
(O kako ce se sad neko nasmijati kad ovo procita. :]] )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]