Imam problem,pa bih molio nekoga ko se razumije u tematiku da me uputi u vezi problema, tj da li je policija u svako doba dana i noci duzna da prihvati moju prijavu odnosno da uzme moju izjavu o prijavi za moj problem,jer dogodilo mi se da su me u stanici policije odbili primiti u 20.00 i rekli da cekam sefa odnosno dezurnog i da nema ko kucati prijavu I DA DODJEM KASNIJE ili UJUTRO, i ja dodjem iz grada u 01.00 i nadjem sefa odnosno dezurnog u stanici i on me odbije i kaze dodji sutra a ja posto sam imao obaveza narednih dana nisam htio da cekam i insistirao sam da mi uzmu izjavu odmah da bi mogao da prijavim svoj problem na sta su mi prikacili da im remetim javni red i mir,i na kraju su mi uzeli izjavu i prijavu ali i meni nakacili prijavu za remecenje mira ali zato sto sam im pomenuo medjunarodnu policiju ako mi ne uzmu izjavu na sta su se oni naljutili i mene optuzili!
Jesu li bili duzni da mi uzmu prijavu i izjavu u svako doba dana i noci ili su oni u pravu i rade kad oni hoce i sto hoce????
|