banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Evo sinoc na poslu jos jedno zanimljivo zanimanje(odmah u uvek se zapitam a koko bi to funkcijonisalo dole kod nas)
Ulazi njih dvoje u disco bar s nekom spravom za merenje ,ali ono u civilu i undercover,da niko nezna sta je.Vidim ja vadi ova nesto iz torbe pa okrece,gleda i odjedanput prilazi gazdi i prica s njim.Pitam sefa kasnije kad kaze on ,mjere glasnocu i dobio je opomenu.Ako i sledeci put tako ga uhvate,u ovoj istoj noci, dobija kaznu.
Gledam njih dvoje,izlaze sjedaju u auto i odose dalje po drugim klubovima.
Bas cool zanimanje :D Undercover mjerac glasnoce zvuka hehe :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Bas cool zanimanje Undercover mjerac glasnoce zvuka hehe

Razmislis li ti barem malo prije nego sto napises neki post?

I kod nas se to praktikuje, taj posao radi komunalna policija. Inace, sta je tu tebi toliko cudno? Ako je diskoteka/klub u naseljenoj zoni, ako pored nje ima stanova sasvim je normalno da se mjeri kolicina buke koja iz nje dolazi. Zamisli da si ti jedan od tih stanara i da npr imas malo dijete te da svako vece ni ti ni ono ne mozete da spavate svako vece.

Uostalom, nije mi jasno kako mozes neko zanimanje nazivati debilnim - svaki covijek, koji posteno zaradjuje svoj hljeb ne moze biti i ne zasluzuje da ga se naziva debilnim.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2007, 16:39 
Naravno da ima i kod nas...bash su se nedavno ljudi iz vrbanje zalili na dzamiju kako je preglasna i doshli inspektori(ili ko to vetj radi) i izmjerili da je zaista tako...znachi posao kao i svaki drugi...

Citiraj:
Posao tog lika je savetovanje kako manja trositi i na prave stvari.

Znam ali kada sam vidio tu stupidnu americku porodicu...ne razumijem kako sami ne mogu skontati na shta pucaju pare i kako ih ushtediti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]