banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 16:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 02:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Ako je žena pijana, ne znači da je silovana - kaže britanski sudac

U Velikoj Britaniji vodi se rasprava o promjeni zakona o silovanju, kojim bi se (ovisno o količini alkohola u krvi žene) procjenjivalo je li bila žrtva silovanja ili je svjesno ušla u spolni odnos. No nedavni slučaj pokazao je kako neki neće tako lako promijeniti tradicionalni stav. Predsjedavajući Sir Igor Judge oslobodio je 25-godišnjeg mladića optužbi za silovanje, iako je žrtva (19-godišnja studentica) tvrdila da je bila pod utjecajem alkohola te da nije pristala na odnos. Sudac je procijenio da žena koja je pijana može dati pristanak za seks

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
zah je napisao:
Ako je žena pijana, ne znači da je silovana - kaže britanski sudac

U Velikoj Britaniji vodi se rasprava o promjeni zakona o silovanju, kojim bi se (ovisno o količini alkohola u krvi žene) procjenjivalo je li bila žrtva silovanja ili je svjesno ušla u spolni odnos. No nedavni slučaj pokazao je kako neki neće tako lako promijeniti tradicionalni stav. Predsjedavajući Sir Igor Judge oslobodio je 25-godišnjeg mladića optužbi za silovanje, iako je žrtva (19-godišnja studentica) tvrdila da je bila pod utjecajem alkohola te da nije pristala na odnos. Sudac je procijenio da žena koja je pijana može dati pristanak za seks

Pa cinjenica je da dobar dio zena kada "malo" popiju postanu mnogo "slobodnije". I vjerovatno ce pijana/polupijana djevokja vrlo lako pristati na seks a trijezna ili nikad ne bi ili bi jako tesko pristala, a kako narod kaze "jebenom se kasno kajati". Nije fazon da se sutra pokaje, pa hajde malo na sud...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 01:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
@Bik ti si definitivno moj idol obozavam te ismijala sam se i isplakala od smijeha iiiiiiiiiiiiiii potpuno si u pravu pametnice moja mala!

ne mogu vjerovati koliko ljudi je ovde ZA SMRTNU KAZNU? i ostale takve rigorozne...
pa razvoj drustva treba da tezi tome da budemo sto humaniji? ili sam ja nesto pogresno shvatila? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pogledajte ovo:

http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=36219

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]