banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 06:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 07:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Jan 2003, 19:16
Не то не испада, у смислу на који си ти помислио, тако није добро мислити

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik

Сестра Леона је читала овај мој топик, и на другом мјесту ме назвала ''оптерећеним сексуалним перверзним манијаком'', што није тачно, али ја ћу ипак прихватити да је то тачно.

Наиме у тим стварима дакако да сам више искушан, дакако да мене ђаво јаче куша и спотиче ме бајнијим призорима како бих се спотицао, а моје је држати се добра и одбацивати то.

Леони као и млађем нараштају то је грозота, а мени је грозота то што њима није грозота.

Ја покривам своја стидна мјеста, како је најјасније дато Кураном XXIV-30; VII-21; XX-121; XXXIII-35,59 , јасно стоји да Сатана искушава човјека стидним мјестима, као најефективнијим механизмом спотицања.

Шта да ја кажем за младе дјевојке, а и жене које све гледају како би своја стидна мјеста истакла? Одјећом наравно. Мислим погледајте само то, и онда се упитајмо о оптеречености, међутим у младих дјевојака и жена у незнању то је невино, оне не знају шта чине, њима је то модерно, ни не помишљају колики је то неморал и блуд.

Није крив тко не зна, већ тко зна, а чини лоше, дакле нису те жене криве.
Више је кушан онај који зна, ђаво га више напада, ове опсједнуте уопште и не напада, јер су у тами, а и Бог ће им опростити јер не знају шта чине.

Тешко је паметноме, а лако будали, али је захвалније бити паметан.

Тако да Леона се згражава јер је чиста и о овоме нема појма, иако на примјер облачи се модерно, она не разумије колико ђаво куша, а ја то износим као и борбу са тим.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
selonachelnik,

izvini, ali moram da priupitam,

da ti ne fali ono shto bi u ameriku zvali looks?

nemoj pogreshno da me shvatish...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
SELONAČELNIK je napisao:
она не разумије колико ђаво куша, а ја то износим као и борбу са тим.

Ђаво те куша и интернетом па га опет користиш! Покушај да га не користиш. Ucinices veliku uslugu i sebi i drugima.

A da ne ponavljam opet jedno te isto:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=16319

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka

Uostalom, djavo nikad ne miruje. On te uvijek kusa, svakom prilikom i svugdje. Bio na ulici, bio u prodavnici, bio u lokalu, bio u banci, bio u posti, bio u skoli, na poslu, bio u parku, bio u sauni, na bazenu, bio u kinu... iskusenja su svugdje. Tako da od toga ne mozes pobjeci.

Jedino ako ti ne smeta da se zatvoris u neku tamnicu gdje se samomozes okrenuti i cucnuti, gdje nema nicega i gdje su ti ruke svezane da ne bi mogao da se dodirujes..e onda bi valjda nekako mogao da izbjegnes ta iskusenja. Mislim da bi ti to bilo pravo rjesenje. Posto vidim da si jednostavno opsjednut djavolom.

Kao prvi korak preporucujem ti da ne koristis internet niti bilo kakve casopise, i da ne gledas TV i ne slusas radio. Toliko za sada!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik

Глуецифер уопште те нисам разумио

Леона ја ништа не говорим што Фројд није рекао засигурно вјерујем у то, а на томе се заснива модерна анализа личности коју ја не одобравам и против сам Фројда, због мог религијског схватања личности.
Дакле друштво у ком ти живиш потврђује ово што износим потврђујући Фројда, у оној мјери колико је то мени познато. Ја нисам опсједнут ђаволом, не влада мноме.
И смири се.
Ако сам ја толико неумјерен, молим повлачим се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 07:42 
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka

SELONAČELNIK je napisao:
Дакле друштво у ком ти живиш потврђује ово што износим потврђујући Фројда,

Odkud ti znas u kojem ja drustvu zivim?! :)

SELONAČELNIK je napisao:
И смири се.

Sto ti mislis da sam ja ne smirena?! Ja sam totalno smirena. Sve dosad sto sam napislala, napisala sam smirenim i kulturnim tonom. Nisam se nigdje derala, niti nervirala. Rekla sam ono sto mislim na najbolji moguci nacin. :) :wink:

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
SELONAČELNIK je napisao:
...дакако да мене ђаво јаче куша и спотиче ме бајнијим призорима како бих се спотицао...

Ја покривам своја стидна мјеста, како је најјасније дато Кураном XXIV-30; VII-21; XX-121; XXXIII-35,59 , јасно стоји да Сатана искушава човјека стидним мјестима, као најефективнијим механизмом спотицања.

Тако да Леона се згражава јер је чиста и о овоме нема појма, иако на примјер облачи се модерно, она не разумије колико ђаво куша

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 09:41 
yes...Chista ko suza nevine mlade djeve... :lol: :lol: :lol:

SELONACELNIK....aj zdra'o.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 11:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
kakav pacenik

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
laoce je napisao:
Citiraj:
oчито је и бог присутан при сексуалном чину, као треће лице,

Ispade po tebi da je bog voajer

eto odakle potice ona izreka "drzati svijecu"
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 19:07 
Pripravnik
Pripravnik

Послушао сам Леону, мање ћу се јављати, и хвала јој што ми је нешто назначила и упознала ме што ме запрепастило – наиме ја појма нисам имао да други тако размишљају и да се саблажњавају од ово. Ја ћу прекинути, исувише сам рекао. Из моралних разлога и ради морала сам кренуо, а оно испадох неморалистом. Заиста ја сам вам изнио оно чиме Ђаво куша, сад се питајте ћиме ли је Сотона тек кушао Исуса на примјер. Сад схватам зашто бројни пророци о овоме нису говорили ишто ме чудило, то је моје, а не и Леонино она нема појма о томе. Надам се да је тако, али немам велику вјеру у том правцу.

Овдје ћу изнијети цитате из Кур'ана с разлогом које сам поменуо горе да се нађу и овдје сад с разлогом

SURA 7
Al-A‘raf - Bedemi
20. I šejtan im poče bajati da bi im otkrio stidna mjesta njihova, koja su im skrivena bila, i reče: "Gospodar vaš vam zabranjuje ovo drvo samo zato da ne biste meleki postali ili da ne biste besmrtni bili"-
21. i zaklinjaše im se: "Ja sam vam, zaista, savjetnik iskreni!”
22. I na prevaru ih zavede. A kad oni oni drvo okusiše, stidna mjesta njihova im se ukazaše i oni po sebi džennetsko lišće stavljati počeše. "Zar vam to drvo nisam zabranio?!” - zovnu ih Gospodar njihov - "i rekao vam: ’Šejtan vam je, zbilja, otvoreni neprijatelj.’"

SURA 24
En-Nur - Svjetlost
30. Reci vjernicima neka obore poglede svoje i neka vode brigu o stidnim mjestima svojim; to im je bolje, jer Allah, uistinu, zna ono što oni rade.
31. A reci vjernicama neka obore poglede svoje i neka vode brigu o stidnim mjestima svojim; i neka ne dozvole da se od ukrasa njihovih vidi išta osim onoga što je ionako spoljašnje, i neka vela svoja spuste na grudi svoje; neka ukrase svoje ne pokazuju drugima, to mogu samo muževima svojim, ili očevima svojim, ili očevima muževa svojih, ili sinovima svojim, ili sinovima muževa svojih, ili braći svojoj ili sinovima braće svoje, ili sinovima sestara svojih, ili prijateljicama svojim, ili robinjama svojim, ili muškarcima kojima nisu potrebne žene, ili djeci koja još ne znaju koja su stidna mjesta žena; i neka ne udaraju nogama svojim da bi se čuo zveket nakita njihova koji pokrivaju. I svi se Allahu pokajte, o vjernici, da biste postigli ono što želite.

SURA 33
El-Ahzab - Saveznici
35. Muslimanima i muslimankama, i vjernicima i vjernicama, i poslušnim muškarcima i poslušnim ženama, i iskrenim muškarcima i iskrenim ženama, i strpljivim muškarcima i strpljivim ženama, i poniznim muškarcima i poniznim ženama, i muškarcima koji dijele zekat i ženama koje dijele zekat i muškarcima koji poste i ženama koje poste, i muškarcima koji o svojim stidnim mjestima vode brigu i ženama koje o svojim stidnim mjestima vode brigu, i muškarcima koji često spominju Allaha i ženama koje često spominju Allaha - Allah je, doista, za sve njih oprost i veliku nagradu pripremio.
59. O Vjerovjesniče, reci ženama svojim, i kćerima svojim, i ženama vjernika neka spuste haljine svoje niza se. Tako će se najlakše prepoznati pa neće napastovane biti. A Allah prašta i samilostan je.

Надам се да са овим ајетима нисам напоран

што се тиче библије ово налазим најупечатљивијим

Изаија
3.16 И рече Јехова: "Што се то охоле кћери ... те испружена врата ходе, около оком намигују, корацима ситним корацају, гривнама на нози звецкају? 17 Оћелавит ће Господ тјеме кћери ..., обнажит ће Јехова голотињу њихову." 18 У онај ће дан Господ стргнути све чиме се она поноси: укоснице и мјесечиће, 19 наушнице, наруквице и копрене, 20 повезе, ланчиће, појасеве, бочице с миомирисима и привјесе, 21 прстење ... 22 скупоцјене хаљине и плаштеве, пријевјесе и торбице, 23 зрцала и кошуљице, повезаче и рупце. 24 И бити ће мјесто миомириса, смрад; мјесто појаса, конопац; мјесто коврча, тјеме обријано; мјесто гиздаве хаље, костријет; мјесто љепоте, љага.

Данас сам се мало више прошетао, и пред оћи су ми дошла многа мала дјеца по улици, узраста 2-4 године, и видјех их чистим и схватих колико секс упрља човјека.

Кад младе дјевојке почну се утезати и затезати почиње и њихово кварење, инаће људи како стре тако се кваре, сексуални аспект дакле има улогу у овом, барем донекле.

Мислим нисам ја ништа излагао у овом топику што ја радим, не то други раде, одраслији људи размишљају и тако, не сви али многи вјерујем.

Ето посјетите форум еротика па видите тко је угрожен, ја нисам ја само искрено своја искуства говорим, ја то не чиним, већ само духовно сам кушан тиме, и то гледам да одбацујем.

Гледао сам неке своје старе постове из 2003, симплицитy ти си моја стара пријателјица, само нема ми славка

Poslednji put menjao SELONAČELNIK dana 27 Okt 2005, 19:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]