banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Feb 2026, 17:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2026, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
To ti kažem - jebeš ebolu. Ovo se prenosi vazduhom

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 21:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Megabyte je napisao:
^ ^ To uopšte nije isto. Alkohol šteti isključivo pojedincu, cigarete pojedincu i svakom u okolini.
Alkohol ima isto tako indirektne posljedice na druge ljude i društvo u cjelini kao i pušenje. Razara porodice, ostavlja traume i ubija ljude u saobraćaju.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 21:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rivaldinho je napisao:
_зока je napisao:
Al Bjørn picerija
On topic, meni kao nepušaču bi bilo draže da zabrane vejp/elektronske cigaretee nego obične. Ono smrdi kao da se neko usrao pored tebe.

Ааа па мислим да је то оно што држе неки Швеђанин и наша ликуша (при)удата за њега, преко пута Екватора. Тетовирани од главе до пете обоје. Можда се стварно човјек тако зове онда :o
Држали кебаб на Мејдану задње стајање десетке пред окретање, чини ми се. Онај мали занатски што сад хоће да руше и мећу зграде.
Jok, ovo je u onoj zgradi gdje je i Kodiak, iza leđa Marčela.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
_зока je napisao:
Alkohol ima isto tako indirektne posljedice na druge ljude i društvo u cjelini kao i pušenje. Razara porodice, ostavlja traume i ubija ljude u saobraćaju

Za alkohol koliko znamo postoje sankcije, ako ništa barem u saobraćaju.

Evo, hadžidado će nama teoretičarima zavjere da objasni šta je cigareta i duvanski dim.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka ljudi imaju svoj ćeif. Onda neka i narkomani isto. Pa oni što vole isti pol. I tako... kome ja šta ćeif, ne diraj ga. fap fap

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neću ja ništa objašnjavati, a kamoli ubjeđivati.
Ja nosim bijelo od 93. i znam vrlo dobro svoju struku i znam koliko se zvanična medicina zna zajebat u svojim načelima pa nikom ništa, šibaj dalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 22:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Oćeš reći da ovo što piše za rak pluća nije istina?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
hadzidado je napisao:
Ja nosim bijelo od 93. i znam vrlo dobro svoju struku i znam koliko se zvanična medicina zna zajebat u svojim načelima pa nikom ništa, šibaj dalje.

Stručno i argumentovano. Svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2026, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema na čemu, a vjerujte u šta god hoćete.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 05:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
hadzidado je napisao:
Jah vala, što kažu tvoje kolege na Paprikovcu, doktorske greške zna samo zemlja.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Postali smo društvo seratora i ostrašćenih navijača, koji samo skakaju za vrat čim im se nešto ne sviđa ili nije po njihovoj volji. Odavno mislim da je demokratija teror manjine nad većinom.
Duboko vjerujem, a i ovako kada pričam među rajom, da je više ljudi koji su protiv ovih nakaradnih stvari koje ubijaju sve ljudsko u nama.

Nemoj ovo nemoj ono, nemoj tamo, nemoj ovamo, zabranjeno ovo, zabranjeno ono.

Mogli bi staru Mešinu malo preinačiti u "Nemoj ovna, nemoj govna, kad ću onda živjeti?!" :)

Čuj sad kao narkomani i pušači su isto, kao to je znak jednakosti.... :roll:

Mi smo jednostavno narod ćeifa, druženja, zajebancije i pušenje ide uz to. Znam koliko pušačima znači cigara uz kafu ili pivu i ne bih želio kao nepušač da im se to uskrati. Okej u firmi, u kancelariji, u marketu, ulazu u zgradu nebitno, da se to ne radi. Ali ako nećeš da ti smrdi odjeća, ako se bojiš kancera i ostalih gluposti, onda nemoj ni ići u kafanu. U svom stanu ne dozvoli da se puši i to je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Dosta ljudi što puši pokušava da prestane ili ima osjećaj krivnje sto puši, a ovi što su nekada bili pušači mogli bi ici po školama da objasne sta je pušenje.
Najjace kada kazu ne mogu da ne zapalim, a onda odu u kino i gledaju u cugu film od 3h bez cigare.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 11:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
ElPadrino je napisao:
Postali smo društvo seratora i ostrašćenih navijača, koji samo skakaju za vrat čim im se nešto ne sviđa ili nije po njihovoj volji. Odavno mislim da je demokratija teror manjine nad većinom.
Duboko vjerujem, a i ovako kada pričam među rajom, da je više ljudi koji su protiv ovih nakaradnih stvari koje ubijaju sve ljudsko u nama.

Mogli bi staru Mešinu malo preinačiti u "Nemoj ovna, nemoj govna, kad ću onda živjeti?!" :)

Mi smo jednostavno narod ćeifa, druženja, zajebancije i pušenje ide uz to. Znam koliko pušačima znači cigara uz kafu ili pivu i ne bih želio kao nepušač da im se to uskrati. Okej u firmi, u kancelariji, u marketu, ulazu u zgradu nebitno, da se to ne radi. Ali ako nećeš da ti smrdi odjeća, ako se bojiš kancera i ostalih gluposti, onda nemoj ni ići u kafanu. U svom stanu ne dozvoli da se puši i to je to.
Na ovu temu koliko vidim skaču za vrat pušači, koji su u manjini (ipak je procentualno dosta više nepušača), pa ko onda tu vrši teror nad kim?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
ElPadrino je napisao:

Nikotin stvara ovisnost, a narkoman je ovisnik samo o drugim supstanca. Da, jesu ovisnici i u užem i širem pojmu te definicije.

ElPadrino je napisao:
Mi smo jednostavno narod ćeifa, druženja, zajebancije i pušenje ide uz to. Znam koliko pušačima znači cigara uz kafu ili pivu i ne bih želio kao nepušač da im se to uskrati.

Znam koliko mu znači jedna psihoaktivna adiktivna supstanca uz drugu psihoaktivnu i adiktivnu ili treću psihoaktivnu i adiktivnu i ne bih mu to htio uskratiti :lol:

ElPadrino je napisao:
Okej u firmi, u kancelariji, u marketu, ulazu u zgradu nebitno, da se to ne radi. Ali ako nećeš da ti smrdi odjeća, ako se bojiš kancera i ostalih gluposti, onda nemoj ni ići u kafanu. U svom stanu ne dozvoli da se puši i to je to.

Ovo sad samo obrnuta teza za gejeve? Štancajte se u svojoj sobi, ali nemojte u javnosti?

Zaista mi je sebično do apsurdnosti, da ne dozvoljavate ljudima da odu na piće, a da im pri tom ne uprljate odjeću (hajd "na stranu" što im narušavate zdravlje, usrđujete ambijent i grizete za oči i nos). To kad čujem - nek ne ide u kafanu kome smeta dim. Pa je li kafana ili je PUŠANA? Ako idem u sušionicu, znam šta me čeka. Ako idem na bazen, znam da ću biti mokar. Ako idem u šumu po drva, znam da ću biti blatnjav i prljav. Ali aji idem popiti piće se nekim, zašto moram da smrdim, perem odjeću i imam krvave oči dva sata?

To se vrlo lako da uraditi razdvajanjem na pušačke i nepušačke lokale, pa nek dimi i dimi se ko hoće.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Forty Two je napisao:
ElPadrino je napisao:

Na ovu temu koliko vidim skaču za vrat pušači, koji su u manjini (ipak je procentualno dosta više nepušača), pa ko onda tu vrši teror nad kim?

Ja sam nepusac, pa opet malo vise naginjem na stranu pusaca. Do prije nekoliko godina, niko se ni na sta zalio nije. Ljudi u kafice/klubove isli najnormalnije, niko A nije rekao. Opet kazem, hajmo mi nepusaci piti pivo ispred kafane, a neka pusaca u njoj.. moze li to?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:17 
Veteran
Veteran

Nije ni meni puno smetalo kad sam bio mlađi, što sam stariji sve mi više smeta, jel' imam pravo da promijenim svoj stav?
Tvrdnja je da nepušači kao manjina nešto nameću pušačima kao većini, ja samo suprotstavljam to viđenje i smatram da ima više nepušača, te da su samim tim pušači ti koji nameću većini da mora "uživati" u duvanskom dimu.
Ne vidim zašto bih ja trebao žrtvovati svoj ćeif da sjedim u kafani ili restoranu bez duvanskog dima, da bi pušači mogli tamo zapaliti?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka

Zasto bi pusac trebao zrtvovati svoj ćeif da si uskrati cigaru uz hladno pivo ili kafu u kaficu jer ce tebi da smrdi jakna ili majica ?

Ovako mozemo u nedogled.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
@zidaR

Свака ти је ко Његошева, ништа ни додати ни одузети.

Пушачи јесу овисници, исто као и алкохоличари, они који пију кафу, колу или било шта друго. За разлику од осталих, више су себични и саможиви те не гледају шта другом смета. Побогу, он не може издржати да не димија сат, два или пет.
За кафане ми је мање-више небитно, не идем често, а и кад одем бирам отворен простор или онај гдје је пушење забрањено.
За ресторане је већи проблем, онај ко оде да једе мора да трпи смрад дуванског дима и да му неко истим усере сву одјећу.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:27 
Veteran
Veteran

supersonic je napisao:
Zasto bi pusac trebao zrtvovati svoj ćeif da si uskrati cigaru uz hladno pivo ili kafu u kaficu jer ce tebi da smrdi jakna ili majica ?

Ovako mozemo u nedogled.
Zato što on svojom akcijom šteti drugima, što ne znam kako bi se moglo tvrditi u suprotnom slučaju (slobodni su da puše na otvorenom prostoru).

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2026, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

Kafic nije zdravstvena ustanova recimo, tako da to nije valjani argument. U kaficu dolaze punoljetne osobe koje sami za sebe odgovaraju, ni ti smo primorani da idemo u isti ni ti ni ja koji ne pusimo, a isto tako i pusaci.

Poslednji put menjao supersonic dana 23 Jan 2026, 12:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]