Vader je napisao:
Nemam vremena a ni volje èitati te teme, koliko sam vidio tekstovi su preuzeti i nadam se da u njima nema direktnih psovki, ureda i sliènog. Ako ima neka mi neko uka¾e na to.
Ovo nije oblast istorija ni politika, mada se dosta tema mo¾e granièiti sa ÈiD (kad veæ nema adekvatnijih oblasti) i da time imaju opravdanje da se ovde nalaze, ali bih ja vi¹e volio da takvih tema nema ovde jer mislim da im u su¹tini ovde nije mjesto, vi¹e spadaju u istoriju. A kad na forumu nema adekvatne oblasti onda se sve i sva¹ta trpa u oblasti koje imaju samo malo veze sa tim. Ostaviæu te teme malo da vidim kako æe se stvari razvijati, ako se okrene na politiku i prepucavanje to æe biti kraj tih tema, i bilo kakvih buduæih tema tog tipa.
I jo¹ ne¹to, ne volim srbovanje. Mislim da teme koje se bave nacionalistièkim srbovanjem ne trebaju imati mjesto na forumu, bilo kom forumu. Mo¾e se ne¹to lijepo iznijeti o svom narodu, ali da to nema prizvuk uzdizanja svog naroda nad drugima. Veoma mi je ¾ao vidjeti na ¹ta ljudi (mladi) tro¹e dragocjeno vrijeme. Samo u sebi nepotrebno stvaraju i hrane novu netrpeljivost i odbojnost prema drugima, uzdi¾u sebe kao bogom dane, i onda to jo¹ propagiraju i drugima. I èesto se ti koji srbuju busaju u prsa kao veliki vjernici i pravoslavci, a da imalo znaju o vjeri i duhovnosti znali bi za¹to nam se de¹ava sve ¹to nam se de¹ava, i ne bi krivili druge za to.
Bravo Vader, zasluzujes titulu veoma profi moderatora.
ps.srbovanje

(fantasticna rjec) i ja mrzim i svo ostalo hrvobanje ili muslimobanje i td i td.