banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 23:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2011, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s211271/Info/Hronik ... rbiji.html

Citiraj:
Mogućnost da radna grupa Vlade Srbije koja radi na izradi novog građanskog zakonika u njegov nacrt unese i odredbu o priznavanju homoseksualnih brakova, glavna je tema medija ovih dana.

Kako "Press" saznaje, ova kontroverzna norma bila bi uvedena kroz novu formulaciju braka kao "zajednice dve osobe", a ne isključivo muškarca i žene.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Crna Gora svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduje,
Sve vše je Crna i sve je Gora

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 10:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
S obzirom da živimo u vremenu kada su kriminalci idoli omladini, popovi se voze u hamerima, grand drolje/pjevaljke/trotoarke uzori tinejdžerkama... sve ovo sablažnjavanje nad pederima i paradama mi dođe u najmanju ruku smiješno i licemjerno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vjerovao ili ne, nisu svi ljudi isti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
shakal je napisao:
Vjerovao ili ne, nisu svi ljudi isti.

Poštujem! ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Novi Sad: Prebijeni gej mladić dobio i otkaz u firmi

| 08. 11. 2011. - 15:49h | Komentara: 241
Dvadesettrogodišnji gej mladić koga su dvojica huligana pretukla u Novom Sadu, pored bezbroj povreda koje je zadobio po telu, od svog poslodavca je dobio otkaz, samo zbog toga što je, kako tvrdi, homoseksualne orijentacije.

Napadači i dalje na slobodi
Iako je događaj uredno prijavljen policiji, za napadačima koji su premlaćenog Novosađanina ostavili da bez svesti leži u lokvi krvi policija već duže od nedelju dana traga.

Drama u kojoj je gej mladić jedva izvukao živu glavu, sa zadobijenim mnogobrojnim podlivima, oguljotinama i frakturom nosa, dogodila se na uglu ulica Temerinske i Put šajkaškog odreda.

On u priči za „Alo!“ kaže da su ga napala dvojica huligana nakon što se razišao sa drugarom, koga je otpratio do obližnje autobuske stanice.

- Bez svesti, u lokvi krvi, iscepane jakne nasred ulice sam ležao oko dva sata. Niko nije želeo da mi pritekne u pomoć. Kada sam se osvestio, nekako sam se dovukao do kuće, odakle sam pozvao Hitnu pomoć, čiji dispečer mi je rekao da ekipa ne može da izađe na teren, te da sam odem u dežurnu ambulantu u Njegoševoj ulici - za „Alo!“ započinje priču žrtva huligana.

Prisećajući se strašne scene kroz koju je bez ikakvog razloga prošao, sagovornik našeg lista kaže da su u dežurnoj ambulanti, kada su ga videli u kakvom je stanju, odmah pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla u Klinički centra Vojvodine, gde mu je ukazana medicinska pomoć. On kaže da jednostavno više ni sam ne želi da se seća te večeri, moleći boga da se nikada u njegovom životu ne ponovi.

- Kada sam se rastao sa drugarom u Temerinskoj ulici, u susret su mi išla dva mladića starosti oko 30 godina. Jedan od njih me je uhvatio za ruku i odmah pesnicama počeo besomučno da me udara u glavu, dok je drugi sve to nemo posmatrao. Od silnih udaraca sam se onesvestio i od tog trenutka se ničega više ne sećam. Bilo je strašno - kaže povređeni mladić.

- Siguran sam da razlog mog premlaćivanja nije bilo razbojništvo, niti neka imovinska korist, već to što sam gej. Telefon i dokumenta su mi verovatno ispali iz jakne koju mi je tabadžija pokidao - kaže naš sagovornik.

Nakon što je sa modricama došao na posao, prebijenog mladića je dočekao vlasnik firme u kojoj je bio zaposlen saopštavajući mu da više nema potrebe da dolazi na posao, jer mu se sve to izdešavalo.

I pored više pokušaja da stupimo u kontakt s vlasnikom firme u kojoj je mladić radio kako bismo dobili objašnjenje zašto je otpustio ovog mladića, nismo uspeli u tome do zaključenja ovog broja jer je bio na putu.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/288285 ... az-u-firmi

Jezivo. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]