nemz je napisao:
Пријатељу, да имам формулу за себе, ја не бих писао овдје на овој теми. За формулом се трага, свако понаособ.
Имам и ја посао и солидна примања у односу на друге, изнад просјека су републичког. Али мени није примање није главни фактор због ког би отишао. Једноствано уређење државе, сигурност, будућност.
Овдје је само горе, мислим на свеукупну ситуацију.
Има људи који само кукају, а троше викендом и кафани, у шопингу, на цигаре, алкохол, и као немају.
Вјеруј ми да сам некад био задрти присталица останка овдје. Био сам вани и видио очима како је.
Све ово је нула.
Све ово што сам написао то је наравно поглед из мог угла
Pa covjece boziji zasto onda nisi ostao vani kad je ovde toliko bljak??? Osim ako nisi bio vani turisticki. Velika je razlika biti vani turisticki i raditi vani u danasnje vrijeme. To se ne smije zaboraviti.
Uredjenje drzave,sigurnost,buducnost-ovih stvari ovdje nema(osim nekolicine privilegovanih). Ove stvari imas tamo na zapadu kad si kod njih legalno prijavljen, radis na dobrom mjestu i u kulturnoj drzavi. Pa mi ipak zivimo u BiH Republika Srpska i mi smo samo dno svih evropskih drzava. Vjeruj mi Albanija je puno naprednija od nas.
BiH je DNO DNA!Ima ljudi koji kukaju a imaju mnogo...
To je sad moda kod nas
Ja nisam da se ostane ovdje ako covjek ima priliku na zapadu da zaradi i zivi bolje, ali ako nije taj slucaj???
jos samo jedno pitanje za kolegu nemza
kad si bio vani da li si bio zaposlen ili si bio kod rodbine ili prijatelja???