banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
pušenje definitivno više nije "in"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
sad je odvikavanje in, bar medju krugovima medju u kojima se ja krecem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
evo ja sam se danas smrzla sjedeci u basti krasa jer sam bila u drustvu ,pohvalno unutra zabranjeno pusenje
e ovako,preporula za odlicnu knjigu uz koju je nekoliko meni bliskih osoba prekinulo s trovanjem,provjereno znam da srpski prevod imaju u knjizari kultura na bulevaru i kosta 14,5km "the easy way to stop smoking"autor allen carr

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ptica Trkacica je napisao:
azdajica-ny je napisao:
e djavo ga odnio ko ih izmisli,sizim od zadimljenih prostora,ako se trujete ne morate nas ostale ubijat :x
Ja sam pusac,i vjeruj da svakom zivom govorim da mi nismo normalni po tom pitanju.Svi znamo kako utice na zdravlje ida ubijaju,i u po toga razgovora palimo cigaretu.....pa jel to normalno....

znaš kako ja u životu nisam zapalila cigaru, jesam u gimnaziji probala kad su svi pušili reko da i ja pa kad se nisam udavila zamalo i ugušila tad.. odrasla sam u porodici nepušača.. dim mi jako smeta i iritira mi grlo, oči disajne puteve.. smrdežduvanskog dima koji se uvuče u odjeću, kosu, kožu i sve ostalo neću ni komentarisati..

e sad normalno, uvijek je u društvu neki pušač, t onekad ne možeš izbjeći.. ne mogu se sad prestati družiti s dobrom osobom samo zato što je pušač, al to najlakše podnosim ljeti kad se može boraviti napolju.. zimi se s pušačima ne družim :lol: :lol:

al ovo sam htjela da kažem: među pušačima stvarno ima ljudi koji će upitati "jel ti smeta da zapalim?" ... ili jednostavno iziđu negdje van da ispuše cigaretu.. il ise okrenu dok smo za stolom na drugu stranu

a opet ima onih koji ti ispušuju ono sranje u lice, e takve bi strijeljala.. sjede s tobom, znaju da si nepušač i pravac dim tebi u lice :x :evil: :cry: i, naravno, nikad ne pitaju.. pa valjda ako si pušač nisi rođen na brodu, imaš neku kulturu da upitaš i razmišljaš ako su kraj tebe nepušač(i) ? :-? tako, među pušačima ima svakakvih.. kao i među nepušačima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 09:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
XIX century je napisao:
azdajica-ny je napisao:
e djavo ga odnio ko ih izmisli,sizim od zadimljenih prostora,ako se trujete ne morate nas ostale ubijat :x
Ja sam pusac,i vjeruj da svakom zivom govorim da mi nismo normalni po tom pitanju.Svi znamo kako utice na zdravlje ida ubijaju,i u po toga razgovora palimo cigaretu.....pa jel to normalno....

znaš kako ja u životu nisam zapalila cigaru, jesam u gimnaziji probala kad su svi pušili reko da i ja pa kad se nisam udavila zamalo i ugušila tad.. odrasla sam u porodici nepušača.. dim mi jako smeta i iritira mi grlo, oči disajne puteve.. smrdežduvanskog dima koji se uvuče u odjeću, kosu, kožu i sve ostalo neću ni komentarisati..

e sad normalno, uvijek je u društvu neki pušač, t onekad ne možeš izbjeći.. ne mogu se sad prestati družiti s dobrom osobom samo zato što je pušač, al to najlakše podnosim ljeti kad se može boraviti napolju.. zimi se s pušačima ne družim :lol: :lol:

al ovo sam htjela da kažem: među pušačima stvarno ima ljudi koji će upitati "jel ti smeta da zapalim?" ... ili jednostavno iziđu negdje van da ispuše cigaretu.. il ise okrenu dok smo za stolom na drugu stranu

a opet ima onih koji ti ispušuju ono sranje u lice, e takve bi strijeljala.. sjede s tobom, znaju da si nepušač i pravac dim tebi u lice :x :evil: :cry: i, naravno, nikad ne pitaju.. pa valjda ako si pušač nisi rođen na brodu, imaš neku kulturu da upitaš i razmišljaš ako su kraj tebe nepušač(i) ? :-? tako, među pušačima ima svakakvih.. kao i među nepušačima

Ja licno nikad nisam otisla kod nekoga a da predhodno nisam pitala da li mogu zapaliti,kada odem na neku proslavu,nikad necu zapaliti ako osobe oko mene nisu zavrsile sa jelom,ruzno je da ja nekome dimim u tanjir,kultura mora postojati,ako ja pusim nemoram drugima da smetam...razmisljam da prestanem ali nemam pojma kako....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...a pusite lagano, pusite...neka, neka, za to ne treba kondom...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
[
Ja licno nikad nisam otisla kod nekoga a da predhodno nisam pitala da li mogu zapaliti,kada odem na neku proslavu,nikad necu zapaliti ako osobe oko mene nisu zavrsile sa jelom,ruzno je da ja nekome dimim u tanjir,kultura mora postojati,ako ja pusim nemoram drugima da smetam...razmisljam da prestanem ali nemam pojma kako....

Pa svaka cast sa tvoje strane,ali takvi kao ti rijetki.Pa u porodicnoj kuci od malih nogu djeca su izlozena dimu,kafici i diskoteke da ne pricamKada sam i bila pusac nije mi bas bilo prijatno duze boraviti na tim mjestima...a ne sad.....
Iskreno pored pluca..meni zao i para...godisnje na sopstveno ubijanje bacis jedno ljetovanje...pa sad vidi ko vise uziva...ako vam je cigareta dovoljna za proizvodnju hormona srece..pravi ste minimalsisti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
žaoka je napisao:
...a pusite lagano, pusite...neka, neka, za to ne treba kondom...

Probaj i ti popusiti bar jednom...

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 15 Apr 2011, 22:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
prođoše 4 mjeseca[/quote]

i još dvije godine :tongue:[/quote]

i još godina i 3 mjeseca :tongue: :tongue: :tongue:
jutros mi baš pade na pamet dok sam stresao dve kratke kafe da će me morati tući, kažnjavati i zatvarati prije nego me ubijedi da je tad ne zapalim.[/quote]

i još tri i :D po godine, eeeeeeeeeeee

Vrh

Tema posta: Re: Re:
PostPoslato: 21 Jul 2011, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

VRABAC je napisao:
prođoše 4 mjeseca

i još dvije godine :tongue:[/quote]

i još godina i 3 mjeseca :tongue: :tongue: :tongue:
jutros mi baš pade na pamet dok sam stresao dve kratke kafe da će me morati tući, kažnjavati i zatvarati prije nego me ubijedi da je tad ne zapalim.[/quote]

i još tri i :D po godine, eeeeeeeeeeee[/quote]

više niko i ne spominje

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 23:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Cega se pametan stidi, budala se time dici, oduvijek bilo.
Zelim ti sretno dobijanje jednog malog zdravog racica jer vidim da se bas trudis, pa da podjelite koji dim i da uzivate zajedno u cigari, onda mozes papi pricati da se ne kajes, kajaces se gorko, tim gore ako dobije tvoje dijete jer si ga pasivno izlagao dimu. Sretno sa namjerom, steta sto zakon nije realizovan da se barem nekoj budali pokusa pomoci da ne ubija sebe i druge.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 23:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jedi govna, mislim šta reći nekom ko ti poželi da dobiješ rak? Al dobro sam se trujem pa ću se i sam kajati a ni svoje ni tuđe dijete nisam trovao jer tu jednostavno nisam pušio, nikako, ni u drugoj sobi. Samo na balkonu. Da si pročitao temu vidio bi da mi samo smeta dio zakona koji se odnosi na kafane.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 07:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
zidarR je napisao:
Cega se pametan stidi, budala se time dici, oduvijek bilo.
Zelim ti sretno dobijanje jednog malog zdravog racica jer vidim da se bas trudis, pa da podjelite koji dim i da uzivate zajedno u cigari, onda mozes papi pricati da se ne kajes, kajaces se gorko, tim gore ako dobije tvoje dijete jer si ga pasivno izlagao dimu. Sretno sa namjerom, steta sto zakon nije realizovan da se barem nekoj budali pokusa pomoci da ne ubija sebe i druge.

Jesi li ti svjestan šta pričaš?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Samo zabrane, sankcije, kazne! Nista bez toga. Neka puse u svom stanu ali samo pod uslovom da nemaju djece. Ili da puse negdje van grada na posebnom mjestu za pusace. To bi bilo idealno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

hercegovac27 je napisao:
Samo zabrane, sankcije, kazne! Nista bez toga. Neka puse u svom stanu ali samo pod uslovom da nemaju djece. Ili da puse negdje van grada na posebnom mjestu za pusace. To bi bilo idealno.

Сереш да си озбиљан.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
A što ne bi bio ozbiljan?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

hercegovac27 je napisao:

Па због овога рецимо.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]