cicak je napisao:
a dje god odem (mislim vani) niko nece ni da te pogleda, a kamoli da ti pomogne, opet dodje "nas" pa te pita jesi li gladan.
Koje gluposti
Ova naša stoka ne da se samo mrzi međusobno, već su nezahvalni i puni lažne samohvale.
Evropske zemlje su primile milione bagre sa ovih područja, dale im smještaj, obukli ih, hranili ih, dali im socijalu veću nego što su ikad platu imali, od te socijale većina i danas živi, zagađuju tuđe države svojim peksinlukom, samo gledaju da koga šta zajebu i ukradu i opet kenjaju priču u stilu 'kao hladni zapadnjaci ovo ono vaki su naki su'.
S druge strane kod nas se pojavilo par stotina kineza koji ništa niti su tražili niti dobili, a sa svih strana je kranula hampa na njih... 'šta će ovde...ko ih je pustio...treba ih protjerati...vidi ih kakvi su...
Volio bi vidjeti da nam se ubaci ovde jedno 50 hiljada kurda, kakvi su ovi naši merhametli bosanci ja mislim da bi ih počeli ubijati na svakom koraku.
Btw
jednom sam sa drugom koji liči na cigana, a ni ja ne ulivam povjerenje, u sred njemačke smo zaustavili prolaznika (Njemca), čovjek je bio izgledom gospodin, a mi niđe veze, taj ga je drug na smiješnom njemačkom nešto pitao, a švabo je bio ljubazan i trudio se da razumije šta ga pitamo i da nam pomogne, poslije smo komentarisali, zamisli da nama priđe neki paki sav nikakav i da nas na nekom šiptarskom srpskom nešto pita, ne da se ne bi trudili da ga razumijemo i pomognemo mu, već bi mu i u facu zavarili od smijeha.