cvox je napisao:
nece ova prica o el vozilima zazivit dok god veliki giganti nebudu rekli "ajmo sad"..........sve pada u vodu,skoro svaki pokusaj do sad nije prosao.
Vidi jednu stvar,kupis auto i vozis 150km i mjenjaj bateriju....ti dodjes na pumpu ili kako ce se zvat i stanes a tamo 100 auta ceka da promjeni.......ma daj meni je to bljak,vise sam za ono gorivo od kukuruza i one filtere sto mozes sipat ulje iz froteze i vozit nego ovaj el pogon.......

Аутоиндустрија и нафтна индустрија имају ако добру сарадњу и не верујем да ће допустити да се ова фора са електро аутом тако пробије.
Примера ради пре су аутомобили трошили много више литара на сто километара него данас (мислим на нова кола).
А БМВ је имао нпр. урађен један такав мотор са много мањом потрошњом од тада актуелних, спреман за индустријску производњу, неких 10 година пре него што су ти исти почели серијски да се производе.
Џаба што ми хоћемо економичније, кад можемо да добијемо само оно што нам дају (па после нека неко каже да на слободном тржишту конзументи имају суверенитет).