Kakva su vaša očekivanja od nove/stare vlasti?
Da li se predizborna obećanja počinju ispunjavati ili je za njih još rano? A koja su to obećanja ove godine i bila? Kampanja je po svemu sudeći bila tzv negativa kampanja, išlo se pljuvalačkom retorikom suparničkih kandidata. Same parole su išle u smijeru očuvanja integriteta Republike Srpske, a jako malo su govorile o konkretnim platformama za naredni period, od onih ekonomskih (kako preživjeti poskupljenja koja nam slijede - da li ste čuli da iko ponudio neki plan?), preko socijalnih (recimo veeliki problem koji imamo sa nezaposlenošću), itd da ne davim mnogo.
Sve u svemu, narod je izabrao. A šta to narod dalje očekuje od onih koje je izabrao?
Recimo, šta očekujete od Nebojše Radmanovića, kao člana Predsjedništva BIH, iz RS? Da li ste upoznati koje su njegove ovlasti?
Da li uopšte primjećujete bilo šta nakon ovih izbora...? Da li ste išta primjetili? Neobično? Drugačije? Bolje? Gore? Isto?
Ono što ja primjećujem je tišina.. da li je do jeseni, da li je do letargije u koju smo se povukli, ili je prosto.. "Bilo - prošlo".. ali Izborima u oktobru nije omeđen samo oktobar, već od njih zavisi kako ćemo živjeti naredne 4 godine.
Ljudi u mom okruženju poslije izbora uglavnom imaju 1 rečenicu ili 1, ili 2 riječi... Nisu zadovoljni izabranim... Nisam nikog srela ko je zadovoljan izborom. To je samo moje lično iskustvo, i nikako ne znači da je možda upravo suprotno.. tu negdje kod vas, dragi moji forumaši
Članak + ----------->
Šanse za napredak u BIH nakon izbora su male