banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2010, 02:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Kakva su vaša očekivanja od nove/stare vlasti?

Da li se predizborna obećanja počinju ispunjavati ili je za njih još rano? A koja su to obećanja ove godine i bila? Kampanja je po svemu sudeći bila tzv negativa kampanja, išlo se pljuvalačkom retorikom suparničkih kandidata. Same parole su išle u smijeru očuvanja integriteta Republike Srpske, a jako malo su govorile o konkretnim platformama za naredni period, od onih ekonomskih (kako preživjeti poskupljenja koja nam slijede - da li ste čuli da iko ponudio neki plan?), preko socijalnih (recimo veeliki problem koji imamo sa nezaposlenošću), itd da ne davim mnogo.

Sve u svemu, narod je izabrao. A šta to narod dalje očekuje od onih koje je izabrao?

Recimo, šta očekujete od Nebojše Radmanovića, kao člana Predsjedništva BIH, iz RS? Da li ste upoznati koje su njegove ovlasti?

Da li uopšte primjećujete bilo šta nakon ovih izbora...? Da li ste išta primjetili? Neobično? Drugačije? Bolje? Gore? Isto?

Ono što ja primjećujem je tišina.. da li je do jeseni, da li je do letargije u koju smo se povukli, ili je prosto.. "Bilo - prošlo".. ali Izborima u oktobru nije omeđen samo oktobar, već od njih zavisi kako ćemo živjeti naredne 4 godine.

Ljudi u mom okruženju poslije izbora uglavnom imaju 1 rečenicu ili 1, ili 2 riječi... Nisu zadovoljni izabranim... Nisam nikog srela ko je zadovoljan izborom. To je samo moje lično iskustvo, i nikako ne znači da je možda upravo suprotno.. tu negdje kod vas, dragi moji forumaši :)

Članak + -----------> Šanse za napredak u BIH nakon izbora su male

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 08:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ne očekujem ništa od vlasti osim da nastave sa uzimanjem harača, nadam se da će murija, sudstvo i tužilaštvo jednom početi da rade svoj posao. Činjenica je da se garniture na vlasti mjenjaju, ali birokratska bagra ostaje uvijek tu i po nekoliko decenija, onako malo čaprkajući po nekim dokumentima i primajući platicu. Od čika Nebojše očekujem da minira predsjedništvo i da brani interese RS koliko može, od čika Mile očekujem još jaču retoriku jer sad je predsednik pa neće imati toliko obaveza kao što ima premijer, znači može malo više da sere. Od naroda i omladine očekujem da nastave sa narikačama i kupovanjem mobilnih telefona od 300 do ko zna koliko stotina marona, uglavnom standardno strogi kretenizam i javašluk, iapka to smo mi :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Sve ostaje kao što je i oduvjek bilo, fukara ostaje fukara i pognute glave kuka na sve i svakoga.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
kako je ko glasao tako nek mu bude,pobjednici neka slave a oni drugi neka tuguju i misle sta i kako dalje,a i jedni i drugi neka razmisljaju od cega i kako ce platiti sav ovaj cirkus jer se on finansira i iz budzeta gradjana -i onih koji su galasali za i onih koji su glasali protiv a ako se ko predomisli u medjuvremenu ima ulice ,svaka se vlast moze promijeniti samo ako ima volje i hrabrosti,
sto se mene tice ja nisam u grupi onih zadovoljnih rezultatima izbora tako da od sadasnje vlasti (ne ) ocekujem da bar malo manje lapa i da se upristoji ,ocekivati bilo sta vise bilo bi zaista previse

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Нема потребе да постоје две теме: viewtopic.php?f=50&t=52241

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Da, kada bi bile iste...

Ovo su očekivanja nakon Izbora, o formiranju vlasti nije riječ.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nemojte od ČiD praviti Politiku. Temu o izborima sam dozvolio jer sam napravio izuzetak, ali će i ona vjerovatno biti prebačena na Politiku ili zaključana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]