ajkula je napisao:
Silvio Dante je napisao:
И сад вас двоје које те паре нисте ни уплатили нити вас је ико присиљавао на то се буните.
А и за тебе се надам да си некада некоме помогла у живота, ако ниси уради то па ћеш више ценити и себе.
Sada me bunis. Jesam li dala kada kome ili nisam?

I kakve veze ima moje davanje drugima sa postom koji sam napisala?

Razumijem da kontriras svugdje i svakome ali pokusaj se obuzdati makar na ovakvim temama ili napisi smislen post. I jos jednom procitaj moj post pa pokusaj razumjeti sta sam napisala. Mjesas babe i zabe.
Uvodni post pise o humanom djelu jednog sportiste koji se smilovao na sirocice koje je i drzava otpisala. Eugen pljuje po bilo kakvom vidu pomoci i zahtijeva ( ili zeli, tumaci kako ti je volja) jednaka prava za sve bebe tj. jednaku novcanu nagradu.
A ja kazem da niko nije duzan davati mi bilo sta samo zato jer sam ja odlucila roditi [b]sebi dijete.[/b] I ovdje pricam o zdravoj djeci sto je uveliko off topic

Па где је споменуто да је неко дужан нешто да да? Нигде.
По твом тумачењу нико не би требао да да ништа јер си ти написала:
"Зашто би се уоште давало икоме?"
Можда зато да би се помогло људима. Сигурно ни једна жена која се породила на Видовдан није ишла с том намером да се породи на Видовдан да би добила нешто. Тако да ти аргументација не пије воду.
Људима треба помоћи и на Водовдан и сваки други дан и у свакој прилици а ако еугенију толико смета што је то на Видовдан ево нека он тако етичан организује то боље па верујем да ће се наћи људи који ће га испратити онолико колико могу.
Ја први.
Није етично одговарати људе да помажи и критиковати их што су покушали да помогну а етично је помагати па макар и на Видовдан.