banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Apr 2008, 22:28
Hertzog je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aEbfM-iT8Kg[/youtube]

Nije lose, lijepo napravljeno...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Slicnih je na ovim prostorima snimljeno po mojoj slobodnoj procijeni 14.Jos je ova falila.Lijepa pjesmica.

Republika Srpska uber alles! 8)Najcistija,najkulturnija,najgostoljubivija,najpametnija i najbolji dio Bosne i Hercegovine! :fadein:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 17:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 21:29
Bas je lijepa ova nasa Bosna i Hercegovina... :)
Tekst pjesme sa klipa je klasican pseudo-sentimentalni "drzavotvorni" kich, ali takav je manje-vise svugdje nalaziv kada se radi o odama drzavi, naciji i sl. ( cak i odama regionima ili dijelovima drzava :wink: ).

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 18:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Apr 2010, 17:32
Podržavam tvoju ideju, ali ja sam od onik koji djelima pokušava napraviti nešto za R.S. Pre par dana sam pokrenuo najveći projekat koji će biti zabilježen u R.S. Ideja mi je da građanin R.S. dođe do veće zarade novca i da dobije popuste na kupovinu u poslovnim objektima širom Republike Srpske. Mislim da je to lako ostvarivo, ali potrebno je dosta truda i rada na tome. Već sam zabilježio prve ponude za sponzorstvom nad projektom. I da, moram rećii da je projekat bez uplitanja politike u njega, rad samo građana R.S.

P.S.Moram naglasiti da sam od 2000. god. učestovao u velikom broju projekata na prostoru R.S i da sam od svojih ideja do sada inkasirao pozamašnu sumu novca. I zbog toga pozivam sve koji imaju ideje da ih i realizuju.
Nije bitno da li se nekome ideja činila glupa, ili totalno neizvediva, bitno je da Vi u nju vjerujete i budite sigurni da će se ostvariti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]