filozof sa vrbasa je napisao:
ДОБИЛА 42 МИЛИОНА ДОЛАРА, ПА ЈОЈ ИХ ОДУЗЕЛИ!
Кад су се упалиле лампице и сирена на аутомату за коцкање у Fortune Valley kasinu Louise Chavez је мислила да је управо добила згодитак живота, међутим, водитељи касина нису мислили тако.
Службеници из Колорада задужени за игре на срећу истражују овај случај и тврде да се вјероватно ради о компјутерској грешци и Chavez неће добити ни новчића!
"Убацила сам свој новац унутра и без обзира јесам ли добила тај згодитка требала би ми дати бар нешто. Ту су снови и ствари које морам, као што су издржавати породицу. Зато сам разочарана", рекла је Chavez за "Good Morning America".
"Одједном су се упалиле све лампице и сирене. Била сам ван себе. Никад прије нисам имала тај осјећај", описује Chavez тренутак када је помислила да је постала милионер.
Chavez, која годишње зарађује 12.000 долара као његоватељица, одједном је постала богатија за готово 43 милиона долара.
Међутим, водитељ касина јој је ускоро рекао да је апарат био у квару и да неће добити ништа.
Radimo već 15 godina i ovo je prvi put da se nešto ovako desilo", kaže glasnogovornik kasina . Proizvođač aparata za kockanje ., ne želi davati komentare.
"Радимо већ 15 година и ово је први пут да се нешто овако десило", каже гласноговорник касина Joe Behm. Произвођач апарата за коцкање WMS Industries of Waukegan Ill WМС не жели давати коментаре.
Касино је Chavez понудио да врати 20 долара колико је убацила у аутомат, те да јој покрије трошкове ноћења и доручка.
З.Ш.
Posto je to jelte Amerika sve je moguce, koja je ovo antireklama to je strasno trebali su zovnuti jadnu zenu u kancelariju ponuditi joj 100.000 i bog te vidio, cuj vratice 20 dolara i platiti prenociste i dorucak.