banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 23:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Aha,nadaju se mnogi sedmici...ipak je to drzavna lutriija,izbori idu a mnogima ce trebat za predizbornu kampanju:)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Glavni dobitak - "sedmica" vredna oko pet miliona evra u igri "loto" Državne lutrije Srbije izvučena je večeras, a listić je uplaćen u Kanjiži, objavljeno je na televiziji "Pink" koja je direktno prenosila 23. kola te nagradne igre.

Dobitna kombinacija je: 1, 2, 4, 8, 13, 14, i 26, a na toj televiziji su konstatovali da je ovo prva ovogodišnja "sedmica".

Srećnom dobitniku sleduje oko 485 miliona dinara dok su oni sa šest tačnih pogodaka - njih 38, dobili po 191.376,32 dinara. Sa pet pogodataka ima 2.474 igrača kojima je pripalo po 2.939,49 dinara, dok je popularnu "četvorku" sa dobitkom od po 400 dinara dobila 38.525 igrača.

Prema podacima Državne lutrije, poslednji put "sedmica" iz bubnja izvučena je 30. oktobra prošle godine i tada je iznosila 144.773.360 dinara.

Prošle godine, pet puta su izvučene "sedmice", a najveći iznos bio je u novogodišnjem kolu, odnosno 1. januara 2009. godine, i vredeo je oko 258 miliona dinara.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
ДОБИЛА 42 МИЛИОНА ДОЛАРА, ПА ЈОЈ ИХ ОДУЗЕЛИ!

Кад су се упалиле лампице и сирена на аутомату за коцкање у Fortune Valley kasinu Louise Chavez је мислила да је управо добила згодитак живота, међутим, водитељи касина нису мислили тако.
Службеници из Колорада задужени за игре на срећу истражују овај случај и тврде да се вјероватно ради о компјутерској грешци и Chavez неће добити ни новчића!

"Убацила сам свој новац унутра и без обзира јесам ли добила тај згодитка требала би ми дати бар нешто. Ту су снови и ствари које морам, као што су издржавати породицу. Зато сам разочарана", рекла је Chavez за "Good Morning America".

"Одједном су се упалиле све лампице и сирене. Била сам ван себе. Никад прије нисам имала тај осјећај", описује Chavez тренутак када је помислила да је постала милионер.

Chavez, која годишње зарађује 12.000 долара као његоватељица, одједном је постала богатија за готово 43 милиона долара.

Међутим, водитељ касина јој је ускоро рекао да је апарат био у квару и да неће добити ништа.

Radimo već 15 godina i ovo je prvi put da se nešto ovako desilo", kaže glasnogovornik kasina . Proizvođač aparata za kockanje ., ne želi davati komentare.

"Радимо већ 15 година и ово је први пут да се нешто овако десило", каже гласноговорник касина Joe Behm. Произвођач апарата за коцкање WMS Industries of Waukegan Ill WМС не жели давати коментаре.

Касино је Chavez понудио да врати 20 долара колико је убацила у аутомат, те да јој покрије трошкове ноћења и доручка.

З.Ш.

Pošto su ti aparati namješteni da ne dobiješ nikada, lako se može otkriti prevarant. :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 23:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
ДОБИЛА 42 МИЛИОНА ДОЛАРА, ПА ЈОЈ ИХ ОДУЗЕЛИ!

Кад су се упалиле лампице и сирена на аутомату за коцкање у Fortune Valley kasinu Louise Chavez је мислила да је управо добила згодитак живота, међутим, водитељи касина нису мислили тако.
Службеници из Колорада задужени за игре на срећу истражују овај случај и тврде да се вјероватно ради о компјутерској грешци и Chavez неће добити ни новчића!
"Убацила сам свој новац унутра и без обзира јесам ли добила тај згодитка требала би ми дати бар нешто. Ту су снови и ствари које морам, као што су издржавати породицу. Зато сам разочарана", рекла је Chavez за "Good Morning America".
"Одједном су се упалиле све лампице и сирене. Била сам ван себе. Никад прије нисам имала тај осјећај", описује Chavez тренутак када је помислила да је постала милионер.
Chavez, која годишње зарађује 12.000 долара као његоватељица, одједном је постала богатија за готово 43 милиона долара.
Међутим, водитељ касина јој је ускоро рекао да је апарат био у квару и да неће добити ништа.
Radimo već 15 godina i ovo je prvi put da se nešto ovako desilo", kaže glasnogovornik kasina . Proizvođač aparata za kockanje ., ne želi davati komentare.
"Радимо већ 15 година и ово је први пут да се нешто овако десило", каже гласноговорник касина Joe Behm. Произвођач апарата за коцкање WMS Industries of Waukegan Ill WМС не жели давати коментаре.
Касино је Chavez понудио да врати 20 долара колико је убацила у аутомат, те да јој покрије трошкове ноћења и доручка.
З.Ш.

Posto je to jelte Amerika sve je moguce, koja je ovo antireklama to je strasno trebali su zovnuti jadnu zenu u kancelariju ponuditi joj 100.000 i bog te vidio, cuj vratice 20 dolara i platiti prenociste i dorucak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]