Narode imam problem oko povezivanja računara i TV-a
Prvo sam povezao laptop i TV i radilo je savršeno(S video izlaz na laptopu, na njega sam spojio mali kabl koji sam dobio uz laptop, na drugom kraju kabla je priključak za činč pa sam onda činč kabl spojio u TV)
uglavnom išao sam na one opcije kod grafičke kartice(ATI Mobility radeon 9700 to mi je grafička) i baš ima ikona televozora i opcija On i off
dakle sa laptopom sve radi savršeno, pokušao sam isto i sa računarom ali ne može

Na računaru imam grafičku ASUS Extreme AX550 i na grafičkoj ima S video izlaz isti kao i na laptopu. Međutim kad uđem u opcije od grafičke uopšte nema opcija koje imam na laptopu! nema nigdje opcije da uključim TV ili nešto slično...
pokušao sam da uđem u ATI catalyst control centar(u nadi da tu ima neka opcija), ali neće da ga otvori nikako, instalirao sam i novu verziju sa interneta i opet neće
pa ako neko može da mi kaže kako da podesim tu prokletu grafičku da mogu gledati na TV-u... nije mi to jasno nikako, stavili su na grafičku S video izlaz a nisu stavili u opcije mogućnost da uključim gledanje na TV-u
molim vas za pomoć, hvala unaprijed