Vader je napisao:
Čudno da ovde još niko nije pisao, ja nisam jer nemam baš vrermena pa ću samo kratko.
97% koristim Operu
3% koristim IE (za stranice sa kojima Opera ne radi kako treba, čitaj: kao nužno zlo)
Opera mi je mnogo bolja od IE, osim tog rijetkog slučaja otvaranja nekih stranica sa kojima se Opera ne snalazi, što moram priznati da mi je čudno da to još nisu riješili s obzirom da češće izbacuju nove verzije nego IE, i s obzirom da pretenduju na vrlo ozbiljnog internet browsera.
Mozillu nisam probao.
I Opera ima svoj pop-up blocker, download menager koji podržava resume downloada, svoj mail, chat, mada ništa od toga ne koristim, samo ponekad koristim njen download menager ali download prvenstveno idem preko FlashGeta.
Dugo sam koristio Operu 6.03 iako je bila izašla verzija 7 ali mi se nije sviđala i nije mi radila kako treba, ali verzija 7.54 mi je dobra i sad nju koristim. Veoma je podesiva što je dosta dobro, izgled i raspored svih opcija se može samostalno podešavati po svojoj volji.
Ima par nedostataka u odnosu na dobru staru "šesticu", ali sam primjetio da neke stranice otvara bolje od "šestice".
Sve u svemu Opera je meni odavno izbor broj 1.
TADODJE! Skoro sve od rijeci do rijeci (je takodje

)... Samo ja nisam koristio sesticu... IE koristim samo kad treba GMail... Firefox jos nisam koristio! Ne znam kako jos neko moze da koristi IE!

+Ja sam upisao registracioni kod, te vise nemam onog banera!

+Opera ne skuplja spyware i viruse! +Vise se stranica otvara u jednom prozoru, u vidu "dugmica"...