Širom svijeta papirna izdanja časopisa propadaju, te nije ni čudo što nemate objektivnog razloga da uopšte i kupujete neki. Danas je sasvim pristupačno većini internet korisnika veliki broj news portala, download centara i tako-koje-čega pa nema više potrebe za papirom i njihovim dvd'om.
Ja uzimam SK - i po neki mikro/pcchip. SK uzmem čisto da malo držim neki papir u ruci i da vide ljudi da sam IT čovjek

Da je SK imalo skuplji, ne bih ga kupovao

Što se tiče INFO'a, dok sam bio početnik u svijetu računara - kupovao sam ga. Imam tridesetak brojeva i nije da mi je žao para - međutim danas bi mi jednostavno bio suvišan jer kada čovjek zna šta hoće, njemu nisu potrebne ideje iz nekog časopisa

(već sa interneta

)
Ok postoje oni ljudi koji nemaju dobar internet, ali pa šta onda? Odakle vam ideja da će "taj program koji vama treba" baš da se nađe u tom i tom časopisu? Oni uvijek napune časopis nekim šarenim programima, stave 2GB demo igara, 1GB movie trailer'a , 1GB "standard, musthave, bestof" programa i nekih 200MB koje će vas baš zainteresovati ... Takav materijal je stalan, nikada se šablon ne mijenja, jer na njega se upecaju novi čitatelji, ali kad se malo zapitam sad, šta će mi to (info) ... A i poskupio je

I to po ovoj krizi ...
Što se tiče sadržaja časopisa, pa on zna biti dobar, ali je beskoristan.
Svaka čast svima njima, ali papir je prošlost ...
Tako ja sad mislim. Mijenjao sam mišljenja više puta i sad je ovo koje je ... Jedino moram reći, ponekad kupim Micro zbog DVD'a jer zna biti neki Linux na njemu kojeg nemam a volio bih imati ... A za SK ko što rekoh - kupim ga čisto iz fazona