aleksw je napisao:
Deep Freeze pamti trenutno stanje na racunaru i svakim restartom sistema sve vraca na prvobitni polozaj
Tako je. Gledao sam u jednom internet klubu DeepFreeze na djelu i vjeruj mi, efikasan je.
Postoji nacin da podesis odredjena vremena kad ce DeepFreeze ponovo da "snimi" sliku hard drajva na kom je podesen, posto sumnjam
da vise nikad neces nista instalirati na C. Odnosno, namjestis da se svakog petka u 5 sati on ponovo updatuje takoreci.
Naravno ti prije toga instaliras program i ostavis da ga snimi.
Mada sve ovo se, kao sto sam napomenuo, preferira u internet klubovima/igraonicama gdje veliki broj osoba ima pristup racunarima, te zna se da oni nikad nece nista instalirati osim administratora (zato sto ne mogu od DeepFreeza

).
Sto se tice kucnog racunara, preporucujem da instaliras fin antivirus/firewall program (ja koristim Kaspersky Internet Security 7 vec dugo i nikad se nisam pokajao, moras samo naci key na internetu al to je bar lako).
I ja sam mislio testirati taj DeepFreeze, al nisam htio da se bakcem sa tim posto stalno radim nesto, instaliram, deinstaliram,
brisem, cistim registry tako da bi mi samo predstavljao problem, a ne neku korist. Zamisli da ti sad ukljucis racunar...i ne svidja ti se
raspored ikonica u start meniju, ili mozda oces da izmjenjas imena nekih foldera sa slikama, nebitno...i ti to sve radis pola sata, sav srecan sto si rijesio makar malo nereda na racunaru..i restart i PAF! Sve ono staro opet. To bi bio trip zesci.