josaBL je napisao:
Uredu, a sta vi imate mene ispravljati?( sta ste vi profe neke?)
Jesam li vas ja pitao nesto vezano za negacije ili racunar????
Citiraj:
Ja neverujem danas ti nezajeba vaš.....
spam
Prvo, nema mjesta nervozi. Šalimo se malo. Drugo, pazi kako pričaš sa urednicima, to nije dobro po zdravlje accounta na forumu

.
Dalje... čitao sam topic u kojem si tražio pomoć za ovaj problem. Nešto vezano za steam CS, baguje miš itd. Na kraju si rekao da si sam riješio problem. Sad si skontao da nisi riješio problem.
Pitao si da li je moguće da ti čačkanje prioriteta nekog egzekutornog procesa kroz task manager može prouzorkovati restart windoze - ja sam ti odgovorio da naravno da može.
Ne sjećam se da li si spominjao koji operativni sistem imaš. Ukoliko je Win 7 u pitanju, a igraš CS 1.6 progooglaj malo i vidjećeš da ima more ljudi koji imaju problema sa tim CS-om na tom Windows-u. Ako je Vista, obori je sam da ti je ne obara neki drugi program. Ako je ipak XP u pitanju, da li je update-ovan kako treba, ima li sve zakrpe ili si mislio da si instaliranjem SP3, a isključivanjem automatskog update-a, podigao dobar OS?!
Imamo premalo informacija da bi mogli konkretno da ti kažemo šta bi moglo biti uzrok.