banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 08:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Narode imam problem oko povezivanja računara i TV-a

Prvo sam povezao laptop i TV i radilo je savršeno(S video izlaz na laptopu, na njega sam spojio mali kabl koji sam dobio uz laptop, na drugom kraju kabla je priključak za činč pa sam onda činč kabl spojio u TV)

uglavnom išao sam na one opcije kod grafičke kartice(ATI Mobility radeon 9700 to mi je grafička) i baš ima ikona televozora i opcija On i off

dakle sa laptopom sve radi savršeno, pokušao sam isto i sa računarom ali ne može :(

Na računaru imam grafičku ASUS Extreme AX550 i na grafičkoj ima S video izlaz isti kao i na laptopu. Međutim kad uđem u opcije od grafičke uopšte nema opcija koje imam na laptopu! nema nigdje opcije da uključim TV ili nešto slično...

pokušao sam da uđem u ATI catalyst control centar(u nadi da tu ima neka opcija), ali neće da ga otvori nikako, instalirao sam i novu verziju sa interneta i opet neće

pa ako neko može da mi kaže kako da podesim tu prokletu grafičku da mogu gledati na TV-u... nije mi to jasno nikako, stavili su na grafičku S video izlaz a nisu stavili u opcije mogućnost da uključim gledanje na TV-u

molim vas za pomoć, hvala unaprijed

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Da bi instalirao catalyst control center moras prvo instalirati net framework 2.0 zatim probaj:) to je 99% rijeseno:)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 17:00 
goxon je napisao:
Da bi instalirao catalyst control center moras prvo instalirati net framework 2.0 zatim probaj:) to je 99% rijeseno:)

Upravo tako..ja juche to radio i fercera bez problema....

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
A da uradis opciju: Extend windows desktop onto this monitor?? Tj, kad udjes u display properties pa odes na settings, prebacis na monitor 2 i onda ides Extend....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Archangel je napisao:
A da uradis opciju: Extend windows desktop onto this monitor?? Tj, kad udjes u display properties pa odes na settings, prebacis na monitor 2 i onda ides Extend....

to sam pokušao i neće :(

sad se borim sa catalist control centrom, nešto neće da radi, a nije problem u frameworku jer imam sve verzije frameworka instalirane

uf da imam para odmah bih sebi kupio novi komp

dobro se sjećam da sam uvjek imao problema sa ovom grafičkom i da mi je uvjek izbacivalo neke greške , pa kad sam odradio windows update onda se sve popravi i nema više grešaka ali zato ne radi catalistcontrol center :D

i svaki put ista priča kad formatiram disk i ponovo instaliram win :(

evo sad se nadam da ću natjerati CCC da proradi mada nešto nisam čak ni suguran da će tu biti opcije koje su mi potrebne da mi proradi TV out na grafičkoj i da gledam na TV-u

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]