E ovako,imam Playstation 2 vec nekih 6 godina,radio je svo vrijeme ko bombona,dzoistici analogni,nisu se kvarili nikako,original,nema sta.Sad u zadnje vrijeme mi se desava,da recimo igram neku igricu,sutradan palim opet,ali nece da ucita.Ili ucita,pa onda zastopa.Neke igrice koje su mi prije super radile,sada uopste nece da se ucitaju.S druge strane,neke druge igrice rade odlicno.Znaci,kontam ako neke dobro rade,a druge ne,nije valjda do lasera,ili neki tako kvar.One igrice koje kod mene nece da rade,probao sam ubaciti u drugi Playstation 2,od kolege,i kod njega super rade.
Pojma nemam sta bi moglo biti,ako se nesto sjebalo,pa valjda bi onda stopali i filmovi,i sve igrice,audio CD-ovi...
Ne znam,mozda bi ga trebao otvoriti,pa dobro ocistiti,jer ga nisam detaljno cistio od kad sam ga kupio...Samo ne znam koliko je pametno da ga ja sam otvaram...
I slag na tortu,strelica dole na jednom dzoistiku prestala raditi,vjerovatno je pukla ona gumica,pojma nemam da li da idem da mi to neko zamjeni,ili se ne isplati...
Ajd pomazite.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|