banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 14:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Problem PS2-pomoc
PostPoslato: 01 Apr 2012, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
E ovako,imam Playstation 2 vec nekih 6 godina,radio je svo vrijeme ko bombona,dzoistici analogni,nisu se kvarili nikako,original,nema sta.Sad u zadnje vrijeme mi se desava,da recimo igram neku igricu,sutradan palim opet,ali nece da ucita.Ili ucita,pa onda zastopa.Neke igrice koje su mi prije super radile,sada uopste nece da se ucitaju.S druge strane,neke druge igrice rade odlicno.Znaci,kontam ako neke dobro rade,a druge ne,nije valjda do lasera,ili neki tako kvar.One igrice koje kod mene nece da rade,probao sam ubaciti u drugi Playstation 2,od kolege,i kod njega super rade.

Pojma nemam sta bi moglo biti,ako se nesto sjebalo,pa valjda bi onda stopali i filmovi,i sve igrice,audio CD-ovi...

Ne znam,mozda bi ga trebao otvoriti,pa dobro ocistiti,jer ga nisam detaljno cistio od kad sam ga kupio...Samo ne znam koliko je pametno da ga ja sam otvaram...

I slag na tortu,strelica dole na jednom dzoistiku prestala raditi,vjerovatno je pukla ona gumica,pojma nemam da li da idem da mi to neko zamjeni,ili se ne isplati...

Ajd pomazite.

Vrh

Tema posta: Re: Problem PS2-pomoc
PostPoslato: 02 Apr 2012, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
To ti je, ipak, do lasera. Pri kraju je, a to su klasicni siptomi. Prvo nece da cita igre koje su na losijim medijima, sprzene na vecim brzinama ... Mozes pokusati ocistiti socivo lasera i tako mu malo produziti vijek. Pretpostavljam da je to debela konzola, nov laser za nju kod nas dodje oko 80 KM, pa je upitno da li se isplati popravljati.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nije debela konzola,onaj tanki je...Kako se cisti laser,jer preko onog CD-a za ciscenje,ili si mislio na nesto drugo?Ma ako je laser pri kraju,necu ga mjenjati sigurno,ako pomogne ciscenje okej,ako ne,pisaj ga.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 14:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
Na stapic za usi kapnes kap-dve izopropil alkohola i lagano kruznim pokretima ocistis lecu. Obzirom da je izopropil alkohol tesko naci, moze posluziti i medicinski (etil) alkohol, rakija :D , sredstvo za pranje prozora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]