pozz.... imam problem sa gore navedenim laptopom... naime ovo chudo tehnologije gore je pocelo da ludi

..radio je ok neko vreme... pa je onda poceo da se malo loshije pali, sto se rjesavalo ciscenjem kontakta gdje se spajaju baterija i comp... e sad u zadnje vreme tj dva tri dana je lud skroz... sam se gasi .. al ne onaj nasilni shutdown.. nego windows sve fino regularno odradi...stavku po stavku shutdowna.. kad ga ugasim nekad se sam odmah upali... kao da reset odradi... a nekad se ugasi normalno... i onda posle nekog vremenskog perioda... bez ikakvog pravila sam se normalno upali

?? ... bez da ga dirnem... i josh da napomenem da se sve to rjedje desava kad je racunar na kablu za struju.. tj ac adapteru... eee sad... citajuci ove strane forume ispada da je ovo problem koji je poznat, tj da se vecinom rjesava flesovanjem biosa... medjutim to mi se nikako ne radi... posto imam strah da ce u po flesovanja da se iskljuci i sta onda da radim.. ako je neko imao istih ili slicnih problema, i ako se nazire neko rjesenje pomozite.... bice i nekog cuganja alkohola ako se ovo resi