civi je napisao:
tensSa je napisao:
Ja imam disecq motor, milina, vata sve sto imam preko CS sto mogu gledati.

I ja imam motor, medjutim moje iskustvo nije baš 100% pozitivno. Prilišno je spor, kada prebacuješ kanale, ako se nalaze na različitim satelitima (a nalaze se, u tome je i poenta), slika je crna 5-10 sekundi, zavisno od pozicije satelita. Kupio sam ga samo zato što nisam nikad uspio da "uhvatim" eutelsat na 16E, a motor ga nadje od prve. Nakon toga sam ga otkačio i glavu priključio na disecq za 4 glave jer je promjena kanala jednostavnija i brža. Glave sam usmjerio na 19E (Astra, masa sportskih i muzičkih kanala), 16E (Eutelsat, masa ex-Yu kanala), 13E (Hotbird, državni kanali, RTS, RTCG, HRT, SLO, masa sporta) i 4,8E (sirius, viasat kanali, film i sport). Thor (na 1W) je vjerovatno bolji nego Astra, ima Canal+. sa dobrim filmovima , engleskom ligom i NHL, ali ne mogu da ga dobijem, smeta mi komšijino drvo
да, тхор има јако финих канала у диги пакету..
е где си куповао ту опрему? носач за лнб, дисецкју и лнб-ове?
можеш ли ми објаснит којим су редом поредани? наводно један од њих треба да буде неки уски, да га можеш углавит између нека два..
у задње вријеме читам доста по форумима о томе али и даље нисам похватао конкретне детаље за ову ситуацију.
ја бих гањао астру, хотбирд, еутел и тхор..
civi je napisao:
Ja, na žalost, imam instaliran PLI, tako da ne pije vode dugme AUDIO za mijenjanje teksta. Tamo je zaista samo audio. Tekst mijenjam pritiskom na žuto dugme, i dalje kroz meni do tekst-modula koji nema podršku za naš jezik. Vjerovatno ću morati da promijenim ovaj shit koji je vrlo nestabilan, tako da u prosjeku svaki dan moram da izvršim seljački reset (iščupam kabl za napajanje); i instaliram Gemini.
Стави Гемини, нико се не жали на њега.. само пази који..
Упореди мац адресу уређаја да ли на њу пашу те верзије, јер имају неке нове које имају тајм бомб па ти онда сјебе уређај..
tensSa je napisao:
Ja sam sam sebi to podesio...
сам уштимао све сателите одједном? ја се накањивам али контам да нећу успјет