Pozdrav svima, jutros sam se zeznuo jedin glupim potezom, naime htio sam da instaliram program jedan na racunar i na C disku nisam imao mjesta a imam HDD maxtor basic desktop 250GB (eksterni usb mass storage) i sad sam prebacio bar filmova sa C na F(F=HDD maxtor basic desktop 250GB) kako bih ospobodio prostor za instalaciju programa ali bio sam brzoplet pa nisam vidio da je bilo samo par MB slobodnog prostora na njemu i sad mi je zakucao znaci kapacitet je 232.88GB a ima 232.88GB podataka na sebi ja sam probao da udjem na hdd preko my computer ali pokazuje sledece: F:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. i sad nemogu ni preko win explorera ni preko my computera nikako da pristupim podacima a imam jako vrijednih podataka na njemu. Desni klik> Properties takodje ne pije vode. jedva sam skontao da je napunjen ono bas do kraja to sam vidio u Control panel>Administrative tools>Computer Management>Disk management (Capasity 232.88GB/232.88GB free space 0MB). Znaci nikako mu ne mogu pristupiti jel se ikako moze backup uraditi na jucerasnji datum ili bilo sta samo da spasim par foldera sa njega koji su mi jako potrebni? Hvala unaprijed! /respect
_________________ ExYu RoCk is the best music.
|