banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 04:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Koji mi preporucujeti crno-bijeli a4 laserski stampac, da je negdje oko 200 do 250 maraka. Bitno mi je da ne trosi "puno" ketridz, i da isti nije skup ko sam djavo, kao i da moze raditi sa "debljim" papirom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
HP 6L - 191km, garancija 3 mjeseca

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

heh 6L, to je bio dobar stampac, ko zna sta ce mi uvaliti, no hvala na prijedlogu ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
a sta bi ti ? novo i jeftino ? bweheheheh nice try

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
BSE je napisao:

Uh uhvati me neka nostlagija kad pomenu sesticu... dobar stampac... robustan, izdrzljiv... koliko se secam nije ni trosio mnogo... a ne ko ovi danasnji. I ja se pridruzujem preporukama...

Ah da... posto se svasta moze naci... ja sam imao model za USA trziste (doduse morao sam da nabavljam transfomator za njega) koji se za duuuuugo vremena upotrebe ni jednom nije pokvario... a izasao je iz opticaja samo zato sto sam nabavio drugi, pa nisam hteo da dajem pare za toner... (jos uvek je sasvim ispravan i radi)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
BSE je napisao:

ja sam dosta listova ostampao na 5L i na nasljedniku 6L i kvalitet je odlican ali im primanje papira nikako nije bilo dobro rijeseno. cuo sam kasnije da je HP besplatno slao neke prikljucke za papir koji su sprecavali uvlacenje vise lista odjednom. dakle to im je jedini problem bio. pogotovo kada se malo vise zagrije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
ja sam dosta listova ostampao na 5L i na nasljedniku 6L i kvalitet je odlican ali im primanje papira nikako nije bilo dobro rijeseno. cuo sam kasnije da je HP besplatno slao neke prikljucke za papir koji su sprecavali uvlacenje vise lista odjednom. dakle to im je jedini problem bio. pogotovo kada se malo vise zagrije

Eto si u pravu za papir... znao je da poruca pola odjednom... al' sreca u nesreci je bila sto je tih vise papira najcesce (bar meni) povlacio bez nekog veceg "razmicanja" tako da se prva strana ipak mogla koristiti. I sto kazes, kad se zagreje odma' pocne da "jede"... mada se meni cinilo da mu je i onaj grejac malo prejak, pa su mi listovi koje stampam (nakon duzeg stampanja) izgledali vise k'o gibanica...

Mene je recimo nervirao onaj njegov PCL drajver (ne znam da li su ga kasnije popravili, ni da li je bilo revizija uopste), al' one prve verzije su znale da kasljucaju i kasne... i ako si slabijih zivaca ili ne znas da treba sacekati obicno je pocinjalo pritiskanje po onom jednom tasteru (nekoliko puta), sto je za rezultat imalo stampanje onog njihovog test-page-a... sto me dovodilo do ludila.

Doduse, mogao si ga instalirati i bez tog PCL drajvera (nekako se opcija zvala Direct Printing ili tako nekako - ako ga instaliras sa diskete) al' pod W98 nije uvek bila dostupna... ajd' ga znaj zasto...

I koliko se secam prve verzije (kakva je bila i moja) su kuburile sa onim bi-dir portovima i kablovima (tj. kuburile su bez njih)... ispravite me ako gresim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ima li neko iskustva sa HP LaserJet 6MP? U Bozic&co je 290 maraka, a nasao sam neki LaserJet 5M za 200 maraka...a oba mi izgledaju veoma slicno po preformasnama....komentari?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DIAB10 je napisao:
ima li neko iskustva sa HP LaserJet 6MP? U Bozic&co je 290 maraka, a nasao sam neki LaserJet 5M za 200 maraka...a oba mi izgledaju veoma slicno po preformasnama....komentari?

Nisam bas neki strucnjak za hardware, ali ti mogu reci kao obican korisnik... radio sam sa 6MP-om, al' da budem iskren, nemas neku preteranu razliku u odnosu 6L (dobro, memorija, brzina, ovo-ono), ali ovako sve ti je to isto... list iz word-a ce ti i jedan i drugi isto odstampati. Doduse, nisi naveo za koju namenu nabavljas stampac... 6MP ima post-script (koliko se secam u veziji 2). Sa druge strane, ako se pitas izmedju 6MP i 5M, onda nemoj ni da gledas 5M jer mislim da nema PostScrip, a i stariji je model.

Hocu da kazem da ako neces nesto mnoooogo da radis (nego onako, kucne aktivnosti) onda ti je isplativije da uzmes 6L... em je jeftiniji, em znacajno manji, em neobicno izgleda pa ces i da prepadnes nekoga... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A koji ima dobar stampac, laserski u boji, i koliko se krecu cijene u tom polju? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

heh pazario sam HP 2100, i odlicno prosao :D
sto se tice kolora, vidio sam u medija marketu da ima neki za 1000 maraka Samsungov, ali na netu sam vidio review-e da je bezze i da ima prilicno los kvalitet stampe..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]