dtb_pro je napisao:
E goxone, goxone...
Sve lijepo složi (mada ja nisam neki ljubitelj Phenoma, ali nebitno):
- čak 8!!! giga rama na 1600 (ne treba mu, ali 'ajde)
- jako dobar Phenom
- vrlo lijepu grafiku
i na kraju tutnu disk od po tere na 5400 obrtaja ?!? C c c... (znam da ti se omakelo, glavu na panj!)

Mijenjaj disk iz ove konfiguracija odmah!
I uzgred, ovo Blueberry kućište jeste i lijepo i solidno čvrsto i sa solidnim napajanjem. Bolji je i od Zito i od ANS i od jeftinih MSI (ima i skupih MSI) šklopocija koje se nalaze na našem tržištu, ali napajanje je ipak Blueberry, a ne Chieftec, Frontier, Thermaltake... To znači da ono možda i daje maksimalnih 560W snage u konačnom zbiru, ali je na 12-voltnoj grani struja od više nego skromnih 16 ampera, tako da mislim da će to napraviti problem kad Radeon 6670 potegne malo iz dubine duše računajući i ostatak priče.
Kad se slaže ovako malo jači komp, nije poenta pljusnuti lovu na komponente i onda to strpati u nejako kućište da bi se u konačnom zbiru uštedjelo na lovi.
omaklo mi se za disk
(za disk preporucujem Mickey84, nas dragi clan koji je opskrbio pola foruma)
a sto se tice memorije, 8GB vec postaje standard. dosta ubrzava rad jer manje keshira na HDD
kuciste i napajanje je prica za sebe. u prastarom kompu sam imao napajanje koje je izdrzalo 5 godina(neki kineski LC power, ne onaj pravi) tako da sa tim nikad ne znas. al uvek sam za to da ne treba stedjeti na napajanju, radje ustedi na limu
6670 trosi do 50ak wati tako da ne bi trebalo opteretiti mnogo