banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 05:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2011, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
laka je napisao:
sinip je napisao:
УБР, Ејсер (Acer) не производи екране.

Pogresno. Acer Display Technology je osnovan 1996. i spajanjem sa Benq ogrankom Unipac Optoelektronika Corporation 2001. godine je nastao AU Optronics, koji je danas jedan od navecih svjetskih proizvodjaca LCD panela. Ove godine su prvi u svijetu dobili ISO 50001 certifikat.

Sto se tice tih kineskih panela, mijenjao sam jedan na eMashines E725 i imao je dosta losiji ugao gledanja (pogotovo vertikalni) od originalnog, mada je i sam originalni los po tom pitanju.

Ето човјек сваки дан научи нешто ново. :) Мада, да си ме питао има ли икакве везе између АУ Оптроникса и Ејсера, рек'о бих - ниђе везе. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
sinip je napisao:
azdajica-ny je napisao:
MuskoBre je napisao:

uglavnom i ima dijelova na stanju,dok docekas sa ebay-a ,pa se zezas dok rastavis laptop... a ni ne dodje nesto jeftinije,meni je za par sati uradio zamjenu display-a,prezadovoljna sam :D

Промаче ми ова порука. Елем, НЕ РАСТАВЉА СЕ ЛАПТОП, раставља се само маска која стоји око екрана, и обично се држи на 4 шарафа, онда се читава пластика која држи екран одшарафи са остатка лаптопа, откаче се конектори и вози Мишко, имаш екран на извол'те. :) Значи, унутрашњост лаптопа се не дира уопште. Уосталом на већини тих линкова на Ибеју су продавачи већ окачили линк према едукативном видеу, званом, како промијенити екран по принципу "сам свој мајстор". Е сад, ако се вама даје 100+ КМ више за исту робу коју можете да и сами наручите са Ибеја, ако имате картицу, ко сам ја да се буним... :D

sasvim slucajno radim s racunarima,jednom sam skinula displey sa laptopa i jednom sa nekog htc smartphonea i rekla nikad vise,ja ovakva corava,hvala lijepo,dragi Zika to fino uradi za cas posla :)

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
azdajica-ny je napisao:
sasvim slucajno radim s racunarima,jednom sam skinula displey sa laptopa i jednom sa nekog htc smartphonea i rekla nikad vise,ja ovakva corava,hvala lijepo,dragi Zika to fino uradi za cas posla :)

Svaka cast. :lol:

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]