banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2009, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
O tome ti ja pricam, ti jarane si jedan veliki kompleksas koji misli da je popio svu pamet svijeta, a ustvari pojma ti nemas.
Cuj ja znam sto znam. Pa daj pokazi to sto znas da vidimo koliko znas. Do sada po vidjenom nemas pojma. A teme na treba da ide u lock nego ti sam treba da isparis sa nje....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Apr 2009, 15:19
laka je napisao:
Rodjace, nisam te bas najbolje razumio. Ta je dobra ploca i sasvim solidan overclocker. ASRock zadnjih par godina pravi prilicno dobre ploce.

Pa ja to i znam. Al dobio sam par komentara i podsmijeha od ljudi kojima sam preporučio ovu ploču i amd platformu uopšte.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 09:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Apr 2009, 15:19
<Enter_name> je napisao:
Ajde, molim te, definiši pojam kloker. To su ljudi koji spaljuju komponente? A i ASRock je poznat, koliko ja znam, kao proizvođač budget, a ne klokerskih ploča...

Više cijenim komentare od lake nego tvoje, zato što vidim da čovjek zna masu stvari za razliku od tebe. Klokeri ne spaljuju komponente nego budale poput tebe, a klokeri svoju konfiguraciju učine boljom tako što koriste mozak. Takvo nešto ti nemaš zato nemoj ni pokušavati klokovati. S druge strane ako mi ne možeš pomoći, nemoj i slati tako drske poruke jer ćemoji odgovori uvijek biti gori od tvojih.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nisam kloker (šta god ti smatrao da to znači), niti to pokušavam biti. Meni kompjuter ne služi za qrčenje pred dječicom (Vidi, kloknuo sam procesor sa 1.6 na 2.5 GHz! :D ), već za zarađivanje para. A da vidiš na kom taktu mi radi procesor (ono što bi ti nazvao klokovanjem), pao bi na dupe (i opet se neću nazvati klokerom, za razliku od tebe). I kao što jednom rekoh, živimo u svijetu gdje je sve relativno i sve zavisi šta uzimamo kao referencu.... ako mi ti kažeš da sam budala, ja sam počastvovan. Hvala :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Rodjak je napisao:
Richa na tvoj post bi najrađe odgovorio srednjim prstom. Čisto da znaš ne želim druge uvjeravati ni u šta. pogotovu tebe. Ja znam šta znam...
Ma dajte lock teme...

Your wish is my command :)

Inace rodjo, poslednje upozorenje pred ponovni ban. Osim ako "visi" vec nisu odlucili da te banuju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]