banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Printer?
PostPoslato: 23 Jan 2013, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Treba mi samo printer, ne ona all-in-one rjesenja
Gdje to uzeti, a da ne bude printer neke ˝znj˝ kvalitete i da bude koliko toliko kompaktnih dimenzija?
:oops:

Hvala :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Re: Printer?
PostPoslato: 23 Jan 2013, 10:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
koji obim mjesecne stampe? i sta podrazumijevas pod kompaktnim dimenzijama? nesto nalik na standardne stampace za kucnu upotrebu?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Recimo, 10ak A4 slika ovog tipa dnevno
http://www.oct-ophtalmo.fr/Zeiss/files/oct3-cirrus.jpg

Da, tako nesto
Ne vece od ovoga
http://ssl-product-images.www8-hp.com/d ... 739749.png

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 15:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
uh, ako sam po slikama dobro skontao, ganjas color printer? dolazi li ink-jet u obzir?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da i da :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Preporuka:
HP Deskjet Ink Advantage 2515
- InkJet: DA
- Multifunkcijski: DA (iako nisi za to, teško ćeš danas naći solo rješenja kod nas, našim radnjama se to "ne isplati")
- Jeftin: DA (ispod 100 KM, zavisno od radnje do radnje)
- Kertridži se mogu refilovati: DA
- Zamjenski originalni kertridži jeftini: Relativno DA (cca 20 KM svaki, crni malo skuplji).
- Kompaktan: Baš i NE, ali definitvno nije glomazan.
- Izdržljiv: DA (u odnosu na ostalo što se može pronaći u toj ili stepen višoj klasi)
- Mjesečni ciklus štampe: 300-400 strana (ono što si tražio)
- Kapacitet kertridža zadovoljavajući: DA (nisam siguran, ali mislim da mogu izgurati preko 300 strana, zavisno od ispunjenosti stranice naravno, ali sigurno duplo više nego HP DeskJet 1050A koji je kod nas najzastupljeniji).

Mislim da je to u tvom slučaju "best buy".

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 18:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
Ajde da se i ja prikljucim temi, ako se autor nece buniti :)
treba mi crno-bijeli laserski A4 stampac, u pitanju su potrebe prosvetnog radnika, dakle 300-tinjak strana mjesecno, bitno da je pouzdan i da nije skup za dopunjavanje.
Do sad sam imao Lexmark E323 i bolji mi ne treba, ali kada se potrosio toner, nisam ga uspio dopuniti, t.j. dopunjen je ali je brljao otisak i sad je eno u penziji, a nova zamjenska kaseta je skuplja od samog stampaca, ne bih da mi se isto ponovi.
Sta preporucujete? Hvala u naprijed.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
@goranagf
Ako već imaš taj Lexmark ne vidim potrebe da daješ 150-200 maraka za nov štampač. Gdj esi punio toner? Možda nije odrađeno kako treba?! Provjeriću baš sutra koliko košta refil, a koliko zamjenska kaseta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
bas i ja trazim neki lasrski stampac .. gledao sam u Comtrade ovaj http://www.itnetwork.rs/Predstavljanje- ... e-3737.htm ..sa popustom 189 KM, reparirani toner 30 KM ..vidim da ga hvale po forumima.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dtb_pro je napisao:
Preporuka:
HP Deskjet Ink Advantage 2515
- InkJet: DA
- Multifunkcijski: DA (iako nisi za to, teško ćeš danas naći solo rješenja kod nas, našim radnjama se to "ne isplati")
- Jeftin: DA (ispod 100 KM, zavisno od radnje do radnje)
- Kertridži se mogu refilovati: DA
- Zamjenski originalni kertridži jeftini: Relativno DA (cca 20 KM svaki, crni malo skuplji).
- Kompaktan: Baš i NE, ali definitvno nije glomazan.
- Izdržljiv: DA (u odnosu na ostalo što se može pronaći u toj ili stepen višoj klasi)
- Mjesečni ciklus štampe: 300-400 strana (ono što si tražio)
- Kapacitet kertridža zadovoljavajući: DA (nisam siguran, ali mislim da mogu izgurati preko 300 strana, zavisno od ispunjenosti stranice naravno, ali sigurno duplo više nego HP DeskJet 1050A koji je kod nas najzastupljeniji).

Mislim da je to u tvom slučaju "best buy".

Hvala puno, ali mi to ne odgovara

Pare nisu presudan faktor
Ustvari, mozda su i poslednji faktor na listi
Redom, po listi prioriteta islo bi ovako : dimenzije > kvalitet > cijena
Dakle, s obzirom na to da se printer nece kaciti na klasican kucni racunar nego ce sluziti za stampu sa racunara koji je integralni dio dijagnostickog aparata, prostor je u ovom slucaju vrlo ogranicavajuci faktor :?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 20:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
dtb_pro je napisao:
@goranagf
Ako već imaš taj Lexmark ne vidim potrebe da daješ 150-200 maraka za nov štampač. Gdj esi punio toner? Možda nije odrađeno kako treba?! Provjeriću baš sutra koliko košta refil, a koliko zamjenska kaseta.

Posto sam iz gradiske, ovdje kod nekog lokalnog servisera. Napuno ga je ko zna cime i pri stampi kao da na valjku ostane jos tinte koja pravi sjenu. Borio se on sa njim jedno 7 dana i odustao, evo sad stampac kupi prasinu jer mi je rekao da je druga kaseta >100KM, a ja stampac toliko platio.
Ajde, castim te ako saznas nesto... ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uslovi su se promjenili, osnovni - najbitniji: da radi pod Win2000
:banghead:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Mislim da ce driveri od Xpa da rade na Win2000, uglavnom i jesu tako zapakovani u dosta slucajeva, ali raspitaj se pre nego uzmes.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Snasao sam se
Nasao sam u ostavi neku krdzu koja radi bez problema na Win2000 pa sam nju iskoristio
Radi k'o singerica
:oops:

Hvala svima u svakom slucaju

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Da ne otvaram novu temu, oživjećemo ovu.
Imam komp u kancelariji na koji ne mogu instalirati Epson 3u1 štampač; tj, instalirao sam ga, ali ga nema u ponudi kad hoću da štampam...ima samo Brother, koji je prethodno bio instaliran.
Kad odem na opciju da nađem štampač dok je word otvoren, izbaci mi The Active Domain is not nešto, ne sjećam se šta, jer kuckam sa drugog kompa.
Imao sam već jednom takvu vrstu problema prije par mjeseci, kad sam ga trebao instalirati na drugom, tj trećem kompu, ali se ne sjećam šta sam konkretno uradio.
Morao bih to srediti do sutra ujutro, pa bih vas molio da se angažujete :D

EDIT:

Mislim da je štampač ovaj:

Spoiler:
Slika

A, instalacija je skinuta sa neta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]