banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2012, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
<Enter_name> je napisao:
...ali onda izgura jedva 4 mjeseca...

Pa sad ako ćemo realno... ako je to "jedva" za punjive... šta onda reći za neke druge?!? Meni je to "jedva" sasvim prihvatljivo.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
kako onda meni sa istim baterijama 2 sedmice?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ili a) nesto nije u redu sa misem ili b) nesto nije u redu sa baterijama
Ja dok sam koristio MX 610, koristio sam takodje Sanyo, i drzale su do 4-5mj

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

miš je nov, baterije korištene par mjeseci u telefonu, nema razloga da je do njih jer su predviđene na + 3 godine. Jedino, što sam danas spominjao, pošto ih punim preko telefona da nije u redu napon ili ih ne napuni do kraja.

Isprobaću na drugom telefonu, a u međuvremenu ću kupiti jedan par običnih da istestiram.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
@dtb_pro: kad se navikneš na skoro godinu dana sa jednim baterijama (MX620), sve ispod pola godine je slabo :D Šalu na stranu, 4 mjeseca je i više nego dovoljno za normalan rad sa bežičnim mišem, ali sam tim punjivim baterijama našao bolji posao u kući ;)

Što se tiče trajanja baterija u bežičnim miševima, nisu svi miševi štedljivi potrošači; imao sam MX620 i njemu su držale baterije skoro godinu dana, MX1100 izdrži preko pola godine. Mislio sam kupiti Performance MX, ali po pisanjima na internetu njemu baterije izdrže, u najboljem slučaju, mjesec dana (neki kažu da im ne može sastaviti ni sedmicu). Isto tako, za Marathon reklamiraju da baterije drže 3 godine...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
dtkbl je napisao:
...baterije korištene par mjeseci u telefonu...

Definiši to "par mjeseci" malo preciznije. Čini mi se da su tvoje baterije solidno "produvale" svoje u telefonu, zato im je vrijeme "držanja" u mišu tako kratko. Ne možeš ih dovijeka samo puniti i da ti traju koliko želiš... A bilo bi zgodno da ih bar jednom napuniš u pravom punjaču i to full punjenje, cijeli dan, a ne da ih stalno puniš u telefonu.

Probaj bar od nekog posuditi punjač, da vidiš na čemu si.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
dtb_pro je napisao:
dtkbl je napisao:
...baterije korištene par mjeseci u telefonu...

Definiši to "par mjeseci" malo preciznije. Čini mi se da su tvoje baterije solidno "produvale" svoje u telefonu, zato im je vrijeme "držanja" u mišu tako kratko. Ne možeš ih dovijeka samo puniti i da ti traju koliko želiš... A bilo bi zgodno da ih bar jednom napuniš u pravom punjaču i to full punjenje, cijeli dan, a ne da ih stalno puniš u telefonu.

Probaj bar od nekog posuditi punjač, da vidiš na čemu si.

vjerovatno nisu adekvatno napunjene sanyo enelop zaista odlicno rade

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kupio sam te enelop, ono pakovanje od 4 komada jer mi je trebalo za 2 bež. telefona. U međuvremenu jedan telefon crkne i ostane mi par tih baterija viška (dakle 3 mjeseca su korištene, propisno punjene) Pošto garantuju za njih 3 godine da ne gube kapacitet mislim da nije do baterija. Evo čekam da se isprazne pa ću ubaciti jedne obične da vidim koliko će izgurati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]