banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 13:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Usb flesh KINGSTON
PostPoslato: 31 Avg 2010, 23:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2010, 18:55
Pozz
E ovako kupio sam Usb flesh (stik) KINGSTON 1gbt i kad na njega na primer stavim 20 pjesama sve radi normalno ali ako slucajno stavim 21 ove se sve nesto pojebu i kad ih otvoris u winampu ono nesto sjecka,zajebava preskace i nzm sta jos sve....(ne znam sad tacno da li je 20 pjesama ali mozda moze 22-23 i onda kad ubacim jos jednu to se desava)....kad na primer stavim neku sliku s mogu kompijutera na taj usb i kad ga ubacim u drugi ono nekako isjeckana slika i sve to....
ja sam ga skenirao s AVASTOM i nista ne moze da nadje....onda sam ga formatirao 4-5 puta i nista, svaki put se isto to desi....ako imate neki prijedlog javite, bio bih vam zahvalan....

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Reklamacija!Ne valja definitivno!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Ne možeš ga samo tako reklamirati. Možda je i do njegovog kompa. Skini si neke alate za tesiranje usb-a, pa ako ti izbaci greške, otiđi i jebi im mamu!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
da ga nisi kupio mozda u biscomu? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
drasko94 je napisao:
Pozz
E ovako kupio sam Usb flesh (stik) KINGSTON 1gbt i kad na njega na primer stavim 20 pjesama sve radi normalno ali ako slucajno stavim 21 ove se sve nesto pojebu i kad ih otvoris u winampu ono nesto sjecka,zajebava preskace i nzm sta jos sve....(ne znam sad tacno da li je 20 pjesama ali mozda moze 22-23 i onda kad ubacim jos jednu to se desava)....kad na primer stavim neku sliku s mogu kompijutera na taj usb i kad ga ubacim u drugi ono nekako isjeckana slika i sve to....
ja sam ga skenirao s AVASTOM i nista ne moze da nadje....onda sam ga formatirao 4-5 puta i nista, svaki put se isto to desi....ako imate neki prijedlog javite, bio bih vam zahvalan....

ziv bio ko jos prodaje 1gb fd,ja to ne vidjeh poodavno...pokusaj jos na nekom drugom kompu formatirati,ako ne radi,slobodno ga baci u smece... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
drasko94 je napisao:
Pozz

ziv bio ko jos prodaje 1gb fd,ja to ne vidjeh poodavno...pokusaj jos na nekom drugom kompu formatirati,ako ne radi,slobodno ga baci u smece... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:24 
Početnik
Početnik

Iggy_PoP je napisao:
Ne možeš ga samo tako reklamirati. Možda je i do njegovog kompa. Skini si neke alate za tesiranje usb-a, pa ako ti izbaci greške, otiđi i jebi im mamu!

Kakve alatke, reci ime ili ako mozes link stavi...?

to mi se isto desilo i sa proslim, kupio kod njih i cim sam dosao kod brata kuci i stavio pjesme
tako mi bilo i ja vratim i oni mi daju drugi, kao napunio se ovaj virusima...ajd reko mozda i jeste, kod brata mi je komp tad bio pun virusa, jedva da je i radio pa reko ajd ne bude da je to...
al kad sam ga donjeo ovde kod mene i ubacio te pjesme opet isto sranje, al ovaj put ne vjerujem
da je do virusa jer sam 2-3 dana prije toga reinstaliro sistem i ubacio antivirus a nisam ga skoro ni koristio da kazes da sam nakupio na netu odmah virusa...
al posto mi je I.Sarajevo 100tinjak km, ne isplati mi se ici gore da im vratim, a sad je vec proslo mjesec i vise tako da zajebi to...
Moze biti da su neko kinesko sranje od 50mb a oni stavili onu plastikicu kao od KINGSTONA i kao 1gb....mislim pise ono kao da je on 1gb i kad ono ides desni klik pa propertis al eto...
Eto ako je ko imao slucnu situaciju volio bih da kaze....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja sam se namucio sa jednim stickom i bio siguran da je do njega. Promijenio i opet isto sranje. Na kraju se ispostavilo da je bio neki virus koji me zajebavao. U sred kopiranja/koristenja sticka prijavi Internal I/O error, i nestane sticka iz My Computer.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 23:17 
Početnik
Početnik

mozda mi je i do kompijutera al koja je vjerovatnoca da na kompjuteru kome je tok reinstaliran sistem ima isti virus kao na onom drugom.....al moze biti....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
drasko94 je napisao:
Iggy_PoP je napisao:

Kakve alatke, reci ime ili ako mozes link stavi...?

to mi se isto desilo i sa proslim, kupio kod njih i cim sam dosao kod brata kuci i stavio pjesme
tako mi bilo i ja vratim i oni mi daju drugi, kao napunio se ovaj virusima...ajd reko mozda i jeste, kod brata mi je komp tad bio pun virusa, jedva da je i radio pa reko ajd ne bude da je to...
al kad sam ga donjeo ovde kod mene i ubacio te pjesme opet isto sranje, al ovaj put ne vjerujem
da je do virusa jer sam 2-3 dana prije toga reinstaliro sistem i ubacio antivirus a nisam ga skoro ni koristio da kazes da sam nakupio na netu odmah virusa...
al posto mi je I.Sarajevo 100tinjak km, ne isplati mi se ici gore da im vratim, a sad je vec proslo mjesec i vise tako da zajebi to...
Moze biti da su neko kinesko sranje od 50mb a oni stavili onu plastikicu kao od KINGSTONA i kao 1gb....mislim pise ono kao da je on 1gb i kad ono ides desni klik pa propertis al eto...
Eto ako je ko imao slucnu situaciju volio bih da kaze....

http://www.youtube.com/watch?v=O8LRATk5enI&translated=1

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
drasko94 je napisao:
mozda mi je i do kompijutera al koja je vjerovatnoca da na kompjuteru kome je tok reinstaliran sistem ima isti virus kao na onom drugom.....al moze biti....

Moguće da ti nisu dobri drajveri za usb. Pogledaj u device manageru kakvo je stanje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]