Iggy_PoP je napisao:
Ne možeš ga samo tako reklamirati. Možda je i do njegovog kompa. Skini si neke alate za tesiranje usb-a, pa ako ti izbaci greške, otiđi i jebi im mamu!
Kakve alatke, reci ime ili ako mozes link stavi...?
to mi se isto desilo i sa proslim, kupio kod njih i cim sam dosao kod brata kuci i stavio pjesme
tako mi bilo i ja vratim i oni mi daju drugi, kao napunio se ovaj virusima...ajd reko mozda i jeste, kod brata mi je komp tad bio pun virusa, jedva da je i radio pa reko ajd ne bude da je to...
al kad sam ga donjeo ovde kod mene i ubacio te pjesme opet isto sranje, al ovaj put ne vjerujem
da je do virusa jer sam 2-3 dana prije toga reinstaliro sistem i ubacio antivirus a nisam ga skoro ni koristio da kazes da sam nakupio na netu odmah virusa...
al posto mi je I.Sarajevo 100tinjak km, ne isplati mi se ici gore da im vratim, a sad je vec proslo mjesec i vise tako da zajebi to...
Moze biti da su neko kinesko sranje od 50mb a oni stavili onu plastikicu kao od KINGSTONA i kao 1gb....mislim pise ono kao da je on 1gb i kad ono ides desni klik pa propertis al eto...
Eto ako je ko imao slucnu situaciju volio bih da kaze....