banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 01:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2013, 10:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Pozdrav ljudi, potreban mi je jedan savjet oko ovih iz mser-a. Evo o cemu se radi. U novembru 2012-e godine sam kod mtel-a uzeo telefon Motorola xt311 fire i od tad konstantno imam problem sa njim. Malo malo se desava da se telefon jednostavno zablokira. REcimo nesto radim na njemu i zakljucam ga i kada ga ponovo pokusam upaliti da nesto uradim upali se svjetlo samo na cetri touch tipke a ekran ostane crn. Telefon ima i qwerty tastaturu medjutim u tom momentu niti jedna tipka ne reaguje, ni sa tastature ni te touch. Ako drzim power tipku takodje se nista ne desava. Jedino rijesenje je da izvadim bateriju i ponovo ga upalim. Odnesem telefon u mtel nesto prije nove godine i oni ga posalju na servis i kao popravljen je, pise zamjenjen softver. Nakod par dana koriscenje prodlem se opet pojavio, odnesem opet telefon u mtel i kazem da nista nije uradjeno da se sve ponavlja i da mi daju novi telefon. Kaze gospodja za salterom to mi ne mozemo nikako, novi telefon moze dati samo firma koja je njima prodala i da jedino sto oni mogu je da posalju ponovo na servis i da ja napisem zalbu. Tako i uradim jer vidim da nema drugog rijesenja. Odgovor na zalbu sam dobio nakon par dana i u njoj pise da ce se oni konacno ocitovati nakod sto serviser da konacan sud. Nakon 15 dana dobije telefon nazad opet kao popravljen, ovaj put zamjenjen softver i zamjenjen displej i nesto oko touch-a radjeno. Nakon samo jednog dana ista stvar ponovo. Opet sam morao izvaditi bateriju da bi ga povratio jer je bila subota i nisu radili da odmah odem pa sad cekam da se desi opet da im odnesem takvog da ne bi slucjano rekli da lazem ili nesto jer se od njih svasta moze ocekivati. Sta uraditi u ovoj situaciji jer ocigledno je da oni nece nista htjeti napraviti sem slanja na servis a ocigledno da to nema vajde. Da li neko zna ima li kod nas neka agencija za zastitu potrosaca kojoj bi se moglo pozaliti u slucaju da oni ne budu htjeli nista napraviti...
Telefon je inace android i kazem star je svega 4 mjeseca. Po meni je ovo ima neke veze sa softverom ali ja se slabo razumijem u to tako da ne znam.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 10:47 
Ne mora znaciti da je softver u pitanju, moze biti i hardver...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa kazem ti slabo se razumijem, moze biti ali ovi nece da cuju niza sta

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Zovi trzisnu inspekciju...ili koju vec za nepostovanje garantnog roka

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jednom sam citao na nekom srbijanskom foruku da je momak ima problem isto sa pokvarenim telefonom i trazio novi, pa je pisao da im je prijetio sa nekom agencijom za zastitu potrosaca ili kako vec da se zove, pa sam zato pitao ima li kod nas neka slicna agencija ili nesto drugo kome bi se moglo obratiti u slucaju da oni nastave po svome.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Otidji i naspominji se nekome roditelja
Nema tu finoce sa stokom
:?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ako ti se 3 puta pokvari telefon u garantnom roku mislim da imas pravo na drugi telefon

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
sta pise na garantnom listu ko je distributer?nazovi njih i fino zaprijeti i njima i mtelu inspekcijom,tete na salteru ti nista def ne mogu pomoci,napravi haos u servisu ,tj prvo pitaj ko je servisirao,jer salju u sarajevo i mostar zavisno od modela tel
imas udruzenje za zastitu potrosaca plava sfera se zove,jednom sam uz njihovu pomoc rijesila problem sa zeusom,mada u principu,trebas biti istrajan i bezobrazan jer drugacije ne mozes nista napraviti kod nas

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Iako sam jos uvijek u nevjerici da napisem epilog ovog mog slucaja :). U prvom postu sam napisao da se i nakon drugog slanja na servis ista stvar desavala ali nisam htio da ga nosim dok se ne desi to sa telefonom da ne bi rekli da lazem ili sta znam. Jedan dan bio u gradu i telefon rikne opet, odem do mtel-a i pokazem gospodji na salteru , kaze nema sta ovo je treci put i nesto se sad mora uraditi, ili da vam daju novi uredjaj ili da ga definitivno poprave kako znaju i umiju. Taj put nisam imao garanciju kod sebe pa mi gospodja rekla da dodjem sutradan, medjutim ne stignem nikako otici i na kraju i zaboravim jer je telefon radio normalno svo ovo vrijeme. Napisao sam vec da sam pri drugoj predaji telefona napisao zalbu i na nju sam dobio odgovor das ce se oni konacno ocitovato kada dobiju odgovor od servisera. I danas mi zvoni telefon, poziv iz mtel-a iz sluzbe za zalbe. Kaze djevojka javljam se povodom vase zalbe, da vas obavjestim da mozete uzeti drugi uredjaj jedinosto nisu imali isti pa sam uzeo huawei u8650. Znaci prosto sam jos uvijek u nevjerici da tamo ipak izgleda ima ljudi koji barem malo brinu o svojim korisnicima i da rade svoj posao :). I eto reko da napisem epilog cijele price :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
bar nesto lepo da se desi :)

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 17:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Mar 2013, 22:45
pozdrav u ovoj temi možete pisati o iskustvima sa mtel cll pre paid bežičnom fiksnom telefonijom.

Ne možete. Imate svoj sajt, pišite tamo.
E.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]