Iako sam jos uvijek u nevjerici da napisem epilog ovog mog slucaja

. U prvom postu sam napisao da se i nakon drugog slanja na servis ista stvar desavala ali nisam htio da ga nosim dok se ne desi to sa telefonom da ne bi rekli da lazem ili sta znam. Jedan dan bio u gradu i telefon rikne opet, odem do mtel-a i pokazem gospodji na salteru , kaze nema sta ovo je treci put i nesto se sad mora uraditi, ili da vam daju novi uredjaj ili da ga definitivno poprave kako znaju i umiju. Taj put nisam imao garanciju kod sebe pa mi gospodja rekla da dodjem sutradan, medjutim ne stignem nikako otici i na kraju i zaboravim jer je telefon radio normalno svo ovo vrijeme. Napisao sam vec da sam pri drugoj predaji telefona napisao zalbu i na nju sam dobio odgovor das ce se oni konacno ocitovato kada dobiju odgovor od servisera. I danas mi zvoni telefon, poziv iz mtel-a iz sluzbe za zalbe. Kaze djevojka javljam se povodom vase zalbe, da vas obavjestim da mozete uzeti drugi uredjaj jedinosto nisu imali isti pa sam uzeo huawei u8650. Znaci prosto sam jos uvijek u nevjerici da tamo ipak izgleda ima ljudi koji barem malo brinu o svojim korisnicima i da rade svoj posao

. I eto reko da napisem epilog cijele price