Ne znam da li je neko od vas instalirao ovo cudo na telefon, ja ga koristim na iPhone-u i do sada sam skupio 40$ za moj App Store nalog... Kod nas je bolje imati USA acc jer bude dosta cesce aplikacija, mada nekada bude dana da nema niti jedne aplikacije...
Sta je poenta za one koji ne znaju: Instalirate ovu aplikaciju i ona vam svako malo nudi neke aplikacije da skinete i kada ih cackate 30ak sekundi dobijete poene... Npr. danas je besplatna igrica pasijans, vi je skinete na tel a nakon igranja 30sec dobijete npr 80 poena. 3000 skupljenih poena mozete zameniti za 10$...
Nista ne kosta, a ja sam za nekih mesec-dva skupio 40$ pa mogu da kupujem aplikacije sto mi je dobro jer ja nemam jailbreakovan telefon pa ne mogu koristiti krekovane aplikacije... Poene mozete iskoristiti i za Amazon, a ne samo za Appstore ili google play...
Ima vise ovih fora, ali meni ova najbolja jer nekako najcesce daju igrice pa se relativno brzo skupe poeni... Ne pokusavajte varati, npr preko VPN jer vas provale i blokiraju vas (mada mislim da na ovoj moze da se koristi VPN, sto daje dosta vise aplikacija ako koristite USA VPN) Mozete na vise uredjaja da igrate sa svojim accountom pa brze skupite pare
Aplikaciju ne mozete skinuti na storeu nego preko browsera na telefonu udjete i onda ce vam oni ponuditi da instalirate neko cudo...
Evo vam moj link, ako preko njega udjete za instalaciju ja cu dobiti 200 poena od svakog korisnika koji se registruje preko mene, a vama nista ne znaci na koji cete se nacin registrovati:http://m.freemyapps.com/share/email/158b859d