banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: m:tel imate ???
PostPoslato: 15 Mar 2010, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Moj slucaj ali kako sam danas doznao i mnogih m:tel_ovih korisnika.
Posto firma ima sklopljen ugovor sa doticnim operaterom tako sam i ja u toj besplatnoj mrezi, i tamo negdje oko avgusta/septembra dode nama ponuda telefona na dvije godine ugovora naravno vecina uzmu telefone ionako smo svi pretplatnici pa nam i ne stvara neki problem medutim neke zene u firmi su svoje telefone slali na servis prvog mjeseca koristenje ja sam svoj Samsung S5230 poslo sredinom februara nece da radi tacskrim uredno ispunim papire ostavim telefon dobijem zamjenski na koristenje i danas me zovu iz m"tela kao gotov vam je telefon mozete ga podignuti u Boriku kod Vegasa, odem ja tamo kad ce meni teta na salteru "gospodine ukinuta vam je garancija i vracen telefon zato sto tac ne radi zbog fizickog ostecena jer vam je ispao tel." sto naravno nema sanse cak je i uslikana neka packica na tel. kao dokaz. Tu ja pocnem malo pickarati i meni zena na salteru fino kaze da nije do njih vec do servisa koji nece da popravlja tel. vec vecinu vraca pod izgovorom da je fizicki kvar na tel.
Nije mi do telefona .ebes telefon ionako se mjenja svakih par mjeseci ali sto te prave majmunm i lazu a u oci gledaju to me nervira.

Dali je iko od Vas imao ovakav problem???

(nemojte zamjeriti na tackama i zarezima jos sam iznerviran + slupao sam telefon)

Vrh

Tema posta: Re: m:tel imate ???
PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lepo sam ti rekao da ce ti tako na kraju biti... Zasto: Pre par meseci, moja devojka uzme u m:telu telefon sa neku Nokiu i posla pr meseci joj se pokvari tj pokazuje kao da su slusalice prikljucene na telefon i nije mogla da primi pozive jer nista ne cuje, odnese telefon kod njih, oni ga drzali isto tako 20ak dan, uslikali ga i rekli da je fizicko ostecenje, alfo poslula je telefon necim (a nije 100%), ukinuta joj je garancija i telefon naravno NIJE popravljen... ona odnese u neki servis i covek za 20KM popravi telefon i rekao da je bio softverski kvar....

m:tel je jedna obicna prevarantska firma koja uzima krs telefone na veliko i onda navlaci ljude da potpisuju ugovor i veze ih za sebe na 2 godine, a kada se telefon pokvari sto nije retkost oni ne zele da snose posledice i da ga popravljaju.... Treba im poslati inspekciju rada!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 09:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
A kako bi vi rijesili problem sa OVLASTENIM zastupnikom od strane iste te Nokije, Samunga itd. da ih zastupa na ovom prostoru i koja je najpozvanija i najrelevantnija (bar na papiru) da servisira i daje opise problema vlastitih proizvoda?
Sta bi neko trebao reci: e, slusajte mangupi, vi iz nokije sto pravite nokiju nemate pojma o nokiji, popravite taj kvar?
Oni i ako nece to da urade zbog troskova ili im se prosto ne da gubiti puno vremena i materijala na nesto sto im ne donosi profit, mozes samo da ih mrzis. Ili mozda mislite da je m:tel rekao: e momci, ovi telefoni sto vam dolaze na servis, ne morate to popravljati... jebes korisnike, nek' se ljute i nerviraju? Banalizujem. Osim toga te firme imaju svoje standarde i prilicno su narcisoidne i ako oni procijene da je kvar fizicki na osnovu nekih svojih paramatera, dzaba sve...a sad pitanje je da li nemjerno to rade ili ne.
E sad drugi je par opanaka sto zivimo tu gdje zivimo pa nam mozda dolaze i nekvalitetna auta, televizori, telefoni i ostala felericna roba koje se treba nekako rijesiti. Ali sigurno je da ni jedan prodavac neke od ovih roba ne trazi takvu robu, pa kome je u interesu da sebi nabija troskove servisa, administrativne zajebancije i sl.?

Povrsinski gledate na stvari, ali potpuno razumijem ljutnju, jer bih i ja bio da mi se tvrdi nesto za sto 100% znam da nije tacno.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Ako vam se telefon pokvari zovite direktora mtela... Nema druge zna li neko nekoga kome je mtel popravio telefon ili svima govore da se voda prosula haha

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Vuk_samotnjak je napisao:
Moj slucaj ali kako sam danas doznao i mnogih m:tel_ovih korisnika.
Posto firma ima sklopljen ugovor sa doticnim operaterom tako sam i ja u toj besplatnoj mrezi, i tamo negdje oko avgusta/septembra dode nama ponuda telefona na dvije godine ugovora naravno vecina uzmu telefone ionako smo svi pretplatnici pa nam i ne stvara neki problem medutim neke zene u firmi su svoje telefone slali na servis prvog mjeseca koristenje ja sam svoj Samsung S5230 poslo sredinom februara nece da radi tacskrim uredno ispunim papire ostavim telefon dobijem zamjenski na koristenje i danas me zovu iz m"tela kao gotov vam je telefon mozete ga podignuti u Boriku kod Vegasa, odem ja tamo kad ce meni teta na salteru "gospodine ukinuta vam je garancija i vracen telefon zato sto tac ne radi zbog fizickog ostecena jer vam je ispao tel." sto naravno nema sanse cak je i uslikana neka packica na tel. kao dokaz. Tu ja pocnem malo pickarati i meni zena na salteru fino kaze da nije do njih vec do servisa koji nece da popravlja tel. vec vecinu vraca pod izgovorom da je fizicki kvar na tel.
Nije mi do telefona .ebes telefon ionako se mjenja svakih par mjeseci ali sto te prave majmunm i lazu a u oci gledaju to me nervira.

Dali je iko od Vas imao ovakav problem???

(nemojte zamjeriti na tackama i zarezima jos sam iznerviran + slupao sam telefon)

Isti slučaj bio više puta u mojoj firmi.
Naime, isto je u pitanju besplatna unutrašnja mreža, ljudi su uzeli telefone, neko za 1 KM nego za više (nadoplata) i kada je došlo do kvara telefona, iz M:tela javljaju da ili nemaju takav tip telefona pa možeš uzeti drugi ili se vade na to da je korisnikova krivica.
Pa ne može se majku mu desiti da su svi korisnici loše rukovali telefonima, al jbg.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 14:20 
cula sam licno tu pricu par puta.. ja sam kupil akod njih mobtel ali sam ga odmah prodala tj. dala u zamjenu za drugi pa ne znam kakav je i sta je... u mojoj okolini tata, mama i muz su uzeli na mtel i sve je ok, dok sam na poslu i jos u gradu cula dosta takvih prica gdje kazu ljudima da su oni unistili telefon... ma prevara... kad imas jednog operatera onda mu se moze kako hoce...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovde je licno monopolisticki odnos glavna caka... Jer ako ja uzmem telefon u nekoj prodavnici i ako se desi ovakav kvar, oni ce ga servisrati jer mu je u cilju da pruzi dobru uslugu i da mu kupac ponovo dodje, ali m:tel (u daljem tekstu smecari) uzme povoljno telefone (kako se cini uglavnom sa greskom) proda ga za 1KM i nista na njemu nije zaradio, ali je dobio sigurnog korisnika u naredne dve godine... Ako telefon rikne, smuljace da je fizicko ostecenje, ako ne rikne opet dobro. U vukovom slucaju i mnogim drugim slicnim, ovi smecari ti kazu da si sam sjebao telefon i ti pizdis pola godine jebes im sve po spisku, malo te prodje, ali zbog ugovora ostajes na broju, posle toga neces da menjas broj jer pre svega koristis srpsku mrezu koja je najcesce koristena u RS pa ti je i isplatljivije,a i glupo da menjas broj... oni su samim tim dobili korisnike, a jebe mu se hoces li ti ponovo uzeti od njih telefon, sto je najgore, uglavnom ljudi uzimaju ponovo, jer je najpovoljnije, a idu sa onom jebi ga nisam ga puno platio, a i nece se valjda opet pokvariti

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma jebes telefon ja ga platio marku dobio kartu za koncert Zeljke Joksimovica i memorisku karticu. Znaci da uopste nije radio ja sam dobro prosao na m:tel mrezi sam od kad imam mobilni a bicu u buducnosti. Al me nervira kad me gleda u oci i laze, danas sam zvao zeninu sestru koja radi u m:telu i ona mi je licno potvrdila da se 80% telefona ne popravlja vec se traze ostecenja na tel. i to guru kao fizicka greska (aj ti nosi par mjeseci tel. i nemoj ga ostetiti/oguliti...). M:tel sa servisiranjem tel. nema nista vec se svi tel. salju u Sarajevo(nemam pojma zbog cega) a Sarajlije ovlastenom servisu u BiH Nokia, Samsung, SE,... oni vracaju tel. Sarajevu a Sarajevo Banjaluci ili gradu u kojem si predao tel.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I kada bi se svaki tel servisirao, m:tel bi bankrotirao jer se svaki drugi kvari, a servis ne rade oni nego ovlasteni servis, koji je skup do bola...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa buraz kad kupis krs telefon i uvaljujes ga narodu onda bar garanciju spusti na 6mj. ili kupi prave telefone i guraj po masnim cijenama i nemoj korisnika praviti budalama.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U paketu za kratke brojeve bilo je ili S.E. ili Nokia, tako da je SonyEricsson (za 1KM) bio najjadniji i da se skoro svima pokvario, dok je Nokia bila mnogo bolja. Za one skuplje (za koje je trebala nadoplata ne znam).

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Inace telefon kao moj ima i zena koji radi perfektno bez i jedne greske znaci nije to neki krs telefon vec fina masina
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
pa telefoni im i jesu po skupim i masnim cijenama:)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Ja imam njihov w910i ponekad se restartuje ali to je generalno problem na svim ovim telefonima... Imam ga već 6 mjeseci nikakvih problema...

Ako vam se telefon pokvari rastavite ga i slikajte i šaljite na servis... Na slikama se sve vidi je li voda ušla i tako to...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda ce reci da je telefon otvaran i sa njim je nestrucno rukovano i da je to prouzrokovalo ostecenja...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Neznam ljudi zasto uopste kupujete telefone preko nekog operatera. Lijepo odete u neku finu radnju,kupite telefon koji ce vas zasigurno jeftinije izaci,dobijete garanciju i mirni ste. Licno ne bi nikada kupio telefon u mtel-u jer odkad rade sa telefonima ljudi se stalno zale na njih, da stvar bude jos gora , ne samo na telefone nego i na milion drugih stvari.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
a pretplata ide dalje:)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
aleksw je napisao:
Neznam ljudi zasto uopste kupujete telefone preko nekog operatera. Lijepo odete u neku finu radnju,kupite telefon koji ce vas zasigurno jeftinije izaci,dobijete garanciju i mirni ste. Licno ne bi nikada kupio telefon u mtel-u jer odkad rade sa telefonima ljudi se stalno zale na njih, da stvar bude jos gora , ne samo na telefone nego i na milion drugih stvari.

dobro nekom ko uzima preko firme se isplati(jer dirma pretplatu placa i na nju ide ugovor), evo recimo kod mene buraz uspio kupiti ovaj htc tatoo za 250KM extra je telefon, vise nego zadovoljan za te pare tesko da je sta mogao bolje naci u prodavnici.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa inace retko sta se moze naci tako povoljno kao ponuda u m:telu, e sada kvalitet... Od telefona do telefona, ali opet ko mu garantuje da mu nece riknuti i taj HTC i onda ode 250KM kada smuljaju u servisu... Nema svako para da kupi nov telefonu prodavnici

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam u prosloj ponudi kupio telefon i sluzio me extra. Kao sto BL Boy rece meni firma placa pretplatu a ja placam samo ono sto privatno trosim tako da mi se isplati kupiti tel. preko m:tela. Samo sto me sad na pravdi boga napravise budalom i nazalost nisam jedini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]