Vuk_samotnjak je napisao:
Moj slucaj ali kako sam danas doznao i mnogih m:tel_ovih korisnika.
Posto firma ima sklopljen ugovor sa doticnim operaterom tako sam i ja u toj besplatnoj mrezi, i tamo negdje oko avgusta/septembra dode nama ponuda telefona na dvije godine ugovora naravno vecina uzmu telefone ionako smo svi pretplatnici pa nam i ne stvara neki problem medutim neke zene u firmi su svoje telefone slali na servis prvog mjeseca koristenje ja sam svoj Samsung S5230 poslo sredinom februara nece da radi tacskrim uredno ispunim papire ostavim telefon dobijem zamjenski na koristenje i danas me zovu iz m"tela kao gotov vam je telefon mozete ga podignuti u Boriku kod Vegasa, odem ja tamo kad ce meni teta na salteru "gospodine ukinuta vam je garancija i vracen telefon zato sto tac ne radi zbog fizickog ostecena jer vam je ispao tel." sto naravno nema sanse cak je i uslikana neka packica na tel. kao dokaz. Tu ja pocnem malo pickarati i meni zena na salteru fino kaze da nije do njih vec do servisa koji nece da popravlja tel. vec vecinu vraca pod izgovorom da je fizicki kvar na tel.
Nije mi do telefona .ebes telefon ionako se mjenja svakih par mjeseci ali sto te prave majmunm i lazu a u oci gledaju to me nervira.
Dali je iko od Vas imao ovakav problem???
(nemojte zamjeriti na tackama i zarezima jos sam iznerviran + slupao sam telefon)
Isti slučaj bio više puta u mojoj firmi.
Naime, isto je u pitanju besplatna unutrašnja mreža, ljudi su uzeli telefone, neko za 1 KM nego za više (nadoplata) i kada je došlo do kvara telefona, iz M:tela javljaju da ili nemaju takav tip telefona pa možeš uzeti drugi ili se vade na to da je korisnikova krivica.
Pa ne može se majku mu desiti da su svi korisnici loše rukovali telefonima, al jbg.