banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2008, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Nazovem u petak oko 16h 066101010 i kažem: dobar dan, htio bih naručiti taj i taj tel. taj i taj paket (konkretno nokia 3500 + L) ljubazan glas s druge strane žice kaže nema problema, kako se zovete... itd, "nazvaće vas neko iz mtel-a u toku dana, da uzme podatke lične karte itd."
Prođe petak, subota, nedjelja, ponedjeljak 16h zovem ja opet, "Zvao sam u petak, dao ime i prezime, naručio to i to, niko me nije nazvao..." - "kako se vi zovete?" opet ja ono svoje...
"budite u blizini fiksnog telefona, nazvaćemo vas za 30-35 minuta" (koji k... imam vasu SIM-karticu kad moram trčati kući do fiksnog, al dobro)
Prođe 65 minuta niko ne zove...nazovem ja i kažem opet ono svoje, operater broj #$%& pita: "kako se vi zovete?" ...opet ja ono svoje..."nazvaćemo vas za pet minuta"

Nakon 5 min, stvarno ZVONI!
Dam ja podatke iz lične karte, friend brojevi, i sve super i pitam kad će stići, tj. jel može do petka, pošto idem na ljetovanje u CG..."nema šanse, kad se vraćate?" ..."Pa ostaću tamo 7-8 dana" ..." e to će biti taman negdje kad se vi vratite" ..." znači konkretno, čekaću 15 dana?"..."pa zar ne stiže Fedexom? Pismo u Libiju stigne Fedexom za 2-3 dana, znam iz iskustva, otkud sad ovo?"..."pa znate, vi ste u Bosanskom Brodu, to je zona koju pokriva Fedex Banja Luka (!!!), ne može ranije"...."aha, dobro"

Sjednem, razmislim, nakon 3 minute nazovem 066 10 10 10, javi se neki treći operater.."Izvinite ja sam naručio to i to maloprije...ja ne bih to što sam naručio, ne mogu čekati" ..."pa znate, to bi možda moglo i stići do petka, a gdje ste vi?" ..."Bosanski Brod"... "E to je čini mi se Fedex zona Teslić ili Tešanj, pa znate, ako vam je hitno, mogli biste vi otići svratiti do njih i preuzeti, ako vam je usput"..."a jel? Znate šta, otkažite vi to, prekrižite me sa spiska".."U redu, kako se vi zovete?" ...dam ime i prezime, on zapiše i kaže "koleginica je upravo otišla na pauzu, kad se vrati ja ću joj reći"..."u redu"...Klap.

Nadam se da neće biti igre pokvarenih telefona, pa da me za jedno 3 sedmice nazovu iz Fedex-a da preuzmem nokiu 3500 negdje u pizdićima između Teslića i Tešnja...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
stici ce tebi taj telefon i prije petka to si trebao odmah reci da odustajes :lol: a sta ovo kao nece da trose na pozive na mobilni stede :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Šteta. :( 3500 je fin telefon, imam ga... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 18:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2007, 18:25
Polako ljudi! Ko ceka taj doceka :) :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Potpisao danas ugovor i uzeo telefon u Derventi. Sve gotovo za 15 minuta.
Kakav Fedex, kakvi bakarači.
Jest, fina je 3500, malo liči na konzervu sardina, al to joj daje dodatni šarm 8) valja mi samo uzeti memorijsku.

Pozdrav rođaci!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]