banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Pitanje za Muskobre
PostPoslato: 09 Maj 2008, 18:31 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Mar 2008, 16:42
Jos jedna mala pomoc mi treba od tebe ,nekako sam uspeo da otvorim sygic onaj koji je postavljen. kod mene je bio problem sto sam sve u jedan ordner ili folder stavio i nisam mogao da otvorim program ali kada sam sve razbacano stavio u sd mikro karticu putem kabla sa data transfer mode i kada sam instalirao samo sis onda je otvorio program i onda je poceo da pita pa i za aktivaciju i kada napisem aktivaciju kaze da je istekao onaj rok za probu onda na abrehnen i otvori se ali kaze da nema mapa , a GPS dobija polako sve vise signale ali karte uopste nema i ako sam ubacio DACH i onaj (mlm.DACH) .e sad me samo to muci da resim i stvar je gotova .tu sam negde blizu ,sada bih te zamolio da mi detaljno kazes kako ubacujes mape i gde . ja ne mogu da izvucem karticu zato sto imam 8GB i karten leser ne moze da ga procita vec na data transfer idem ali predhodno u PC idem na kopi mislim na mapu koju sam napravio dakle kopiram je i onda to ubacim u karticu gde je mapa folder znaci samo( einfugen )ja tako radim e sada da li ja gresim negde , ili sam lose sastavio karte onaj (part. rar) moram da ti napomenem kako i to radim dakle sva cetiri part.rar stavim u jedan ordner ili folder zatim pocnem da raspakujem prvi i spajhujem u eigene dataj recimo , nakon njega trazi samo drugi i njega otpakujem , dok ove , trecu i cetvrtu uopste i ne trazi , u taj folder gde je mapa ima samo jedan dataj naprimer DEU.pak. tako i za austriju i za svajcarsku eto samo to ubacujem u mapu onako kako sam i objasnio na koji nacin to radim , e sada mi treba tvoja pomoc poslednji put nadam se objasni mi kako si ti te iste ubacivao ali molim te samo ovako putem kabla mi objasni posto ja ne mogu da izvucem karticu.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vec sam ti rekao, nemam vise N95, sad mogu samo onako napamet da ti napisem. DACH posmatraj kao jednu mapu, ne 3-4 odvojene. Ona 3-4 fajla koja skines, rarovana, otpakuj zajedno, znaci selektuj sve, pa ona alle extrahieren. To sto dobijes stavi u Ordner DACH, a taj Ordner u Maps na kartici (mislim da njega moras takodje rucno napraviti, ne sjecam se da li ga instalacija napravi). Fajl DACH.mlm mislim da ide van tog direktorijuma, ali nisam 100% siguran, ne sjecam se. Program bi trebao da te na samom startu pita da izaberes karte, ako ne, ima negdje u Einstellungen. Takodje dobro pogledaj jesi li mlm fajl dobro napravio, ljudi najcesce naprave gresku, pa taj fajl ima format DACH.mlm.mlm.

Pogledaj one linkove i forume koje sam ti poslao, ako negdje zapne, ja stvarno ovako po sjecanju ne mogu previse da ti pomognem.

Sretno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]