banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 15:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Najbolji telefon je ?
Sagem 2%  2%  [ 1 ]
Motorola 4%  4%  [ 2 ]
Siemens 11%  11%  [ 5 ]
Alcatel 0%  0%  [ 0 ]
Panasonic 0%  0%  [ 0 ]
Nokia 52%  52%  [ 24 ]
Sony Ericsson 28%  28%  [ 13 ]
LG 0%  0%  [ 0 ]
Samsung 2%  2%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 46
Autoru Poruka
 Tema posta: Najbolji ?
PostPoslato: 11 Maj 2005, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Koji vam je nabolji telefon ?
Moj glas ide za SIEMENS !

P.S. sorry ako je ova tema vec bila ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Da ti tema ne bude prazna :).

Glasao sam za Nokiju jer, po meni, rade najkvalitetnije telefone.
Kod simensa mi se ne svidja kvalitet baterija i inace se kvare a motorola ima zajebane menije i slabe baterije.Erikson mi je OK a sagem bezveze.Nemam pojma sta da kazem o samsungu i panasonicu.Nisam ih imao dugo pa nemogu bas nesto posebno da kazem o njima.Jedino alcatel i LG jos nisam imao, pa nemogu nista reci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vak :)

Samsung, telefon kao telefon u zadnje vreme se zaista dobro probija (kao i ostali), njihov je problem shto su jako rano izbacili prejaku kameru, pa onda nisu dugo vremena nishta radili, dok su ostali polako napredovali, ali od modela D500 pa na dalje idu u jako dobrom pravcu, dodao bih odlichnom (P850).
Siemens, od pukovnika do pogrebnika, nekada su delili prvo mesto sa Nokiom, sad su faktichki propali, izuzev par modela.
SonyEricsson je obecavao i napravio neshta novo.K700 je izazvao revolucio u svetu mobilne telefonije, i sada izbacuju neke jako zanimljive modele (citaj:V800, K750,P900i), ali mi se nekako chini da tapkaju u mestu, previshe posvecuju memoriji i kameri, trebalo bi da pochnu da se baziraju na OS.
NEC nebih neshta narochito komentarisao, sem chinjenice da su daleko najoriginalniji i da teraju svoju prichi.Vazhno je dodati i da NEC ima najskuplje telefone na trzhishtu pa se i dalje jako uspeshno odrzhava.
LG, Sagem, Panasonic su telefoni koji me nisu nikada zanimali, ima nekoliko dobrih modela ali to je sve.
Nokia je neshto neponovljivo i neopisivo, jako dugo vremena su u vrhu telefonije, pochevshi od 3210 pa na dalje.Ovi danashnji modeli na sve liche samo na telefone Ne, u pozitivnom smislu.Symbian je zaista neshto revolucionarno i to ce nokiu drzhati na tronu josh dugo, dugo vremena, zbog toga moj glas ide za Nokiu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam se sve nadao da nokia nece biti pobjednik ove ankete ali kako je pocelo ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nokia rulez! Ja imam vec 3. Nokiu po redu, prije toga sam mijenjala sve i svashta... Prvi put sam kupila Nokiu 3100 i bila sam prezadovoljna, taj telefon mi se nijednom nije ugasio niti zashtekao. Sada imam takodje Nokiu, Symbian me odushevio... Kamera je odlichna... Dvoumila sam se izmedju d 500 i svog telefona i opet sam se opredijelila za Nokiu, jer nisam sigurna u Samsung. Siemens nikako ne volim, imala sam jedan jako davno i nije me toliko odushevio s obzirom da je tada bio prilichno skup. Sony-Ericsson mi imaju jako simpatichne telefone i mislim da je jako chudno shto su se tek sad sjetili da rade na opcijama za muziku s obzirom da je Sony u pitanju. Mozda je moj iduci izbor bash Sony-Ericsson w800, izgleda odlichno, ali josh ga nema kod nas. Dok mu ne spadne malo cijena, mislim da ga ljudi nece ni kupovati. U svakom sluchaju, da ne duzim, Nokia je odlichna i neprevazidjena i dobija bambija od mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam danas kupio LG3300. Kupio sam ga,odnosno dobio na akciji uz pausal , a njegova normalna cijena je 350 KM. Dobar telefon, za sad bar ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Astor_Piazzolla je napisao:
Ja sam danas kupio LG3300. Dobar telefon, za sad bar ...
...

e bas si ga dugo i testir'o nema sta :lol: :lol: :lol:

daj kad mi LG tel.spomenes k'o da si gorenje rekao da imas il' :roll: :lol: bezze.

Nokia -------- 70% [ 7 ] evo ti dokaza sta je mashinka no 1.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
Ja sam danas kupio LG3300. Dobar telefon, za sad bar ...
...

e bas si ga dugo i testir'o nema sta :lol: :lol: :lol:

daj kad mi LG tel.spomenes k'o da si gorenje rekao da imas il' :roll: :lol: bezze.

Nokia -------- 70% [ 7 ] evo ti dokaza sta je mashinka no 1.

Telefon ima lijep dizajn, dobru kameru, i sasvim o.k. funkcije, kao i svaki drugi telefon ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma ok....pa svako ima svoje misljenje i ukusi su razlichiti.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja znam da je nokia najprodavaniji telefon, a samim tim i (vjerovatno) najbolji, mada ih ja licno ne volim , mada ni telefone ne volim da dijelim po markama, vec da li mi se svidja ili ne ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aaaaaaa, oslanjash se na dizajn, a? :D E, pa, kakvu to kameru ima taj LG? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Slika -> ovo hocu siemens SL65 Escada (jeb' ga - da prostite - limited edition). Elem, trenutno imam siemens SL55 i cekam da se pojavi konacno (na mojoj mrezi) SL65. (ma bombon'ca) :wink:
btw. prednost dajem siemensovim telefonima - extra su :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 09:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja sam dosad imao 3 Siemens-a i sada imam Sony Ericsson, koji mi je dosad najbolji. :D (pa nece noviji biti losiji :) )
Sagem, Panasonic, Alcatel - nemam blage kakvi su ovo telefoni, ne cini mi se da su nesto bas extra, pa ih zato sebi ne bih kupio.
Motorola - prekomplikovani meniji i nisu nesto lijepi (jos nikako da se rijese onih antena :lol: )
Siemens - imao sam ta 3 telefona i to su mi veoma dobri telefoni, da nisam dao glas SE dao bih njima.
Nokia - ne znam zasto je to toliko polularan telefon, kad je... hm... glup. :p Valjda kako su one prve pocele, pa su dale svoje korijene ovuda, pa sad ono -'Koji imas telefon?' - 'Imam Nokiu!' :D Ne svidjaju mi se nesto oni, plus imaju nege glupe menije [nimalo fine :) ], ali koji i nisu toliko komplikovani.
Sony Ericsson - meni je to za sada naj telefon, jer i sam imam takav. Jednostavniji je od ostalih i prakticniji puno. Kada sam presao sa Siemensa, kao da mi ovaj sve sam radi... :)
LG - Mozda imaju finih i dobrih modela, ali to nije moj telefon.
Samsung - Imaju OK funkcije, ali su uglavnom 'na preklapanje', pa mi se zbog toga ne svidjaju, kao i zbog ogranicenosti menija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Eh Flash i ti ga sad usra :) .. cuj kod Nokia-e meni nije fin .. pa oni stari meniji su bili i tehnicki i izgledom bili ispred svih telefona, a o Symbianu necu ni da pricam ..

Ja sam do sad imao 3 Nokia-e, 1 Panasonic, 1 SE i 1 Siemens .. sad planiram da uzmem Samsung-a (a mozda i 6230i) ..

Moj glas ide Nokia-i.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hey Vanja, ako planirash uzimati d 500, mislim da se ipak ne isplati... Ja sam se bash bash dvoumila izmedju njega i moje sadashnje Nokie... Sad sam skontala da je definitivno bolji symbian od Samsungovog menija. Mada d 500 ima 90 mb memorije, na 6630 se moze nadograditi mmc. Puno bolji telefoni od Samsunga, svi iz te klase. I 7610 i 6670 i 6630... Samsung je mozda malo ljepshi, ali ipak je Nokia bolja. I da... 100 km razlike se uopshte ne isplati... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 20:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Eh V@nja, meni su kod Nokie glupi meniji, ali su ipak bolji nego Motorolini i Samsungovi. Siemensovi i SE-ovi su mi milion puta bolji i funkcionalniji. +Imaju i explorere fileova (oni koje ja koristim).
Nokia sucks! :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lisa, hvala na preporuci ;)

I ja se opasno dvoumim, jos nista nije definitivno. Symbian mi je definitivno bolji od Samsngovih menija, ali sam ja kod vecine telefona isao na tu komponentu nazovi "tech" dodataka .. ovaj put me vuce dizajn d500-a .. 6630 sam sinoc imao priliku da "istestiram" .. Symbian fantastican, kamera perverzno dobra .. ali mi je jednostavno glomazan .. vidjecu jos sta i kako .. taman imam jos par dana dok ne sklepam sve pare koje mi trebaju ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa dobro za sta vama telefon sluzhi??? Bogami meni telefon sluzhi da nazovem, primim poziv i sms i posaljem isti:) A sad SL55 (koji sad imam) je mali, stane skoro pa i u novchanik:) Ako neko hoce da slika, pa bolje kupiti foto aparat ili ?? hm... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zavisi .. izmedju ostalog ako je dovoljno velik moze posluziti i za samoodbranu u kriticnim situacijama ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2005, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahaha vidish nije ti losha ta mogucnost "primjene".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]