banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
2 karte za Djokovica, da ne stavljam sad u oglase :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
EEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Jedna, ali vrijedna!

Imam i ja :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedna prodana, ostala josh jedna.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
De jel ima neko 2? Koliko para?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jos malo pa nestalo, navali narode, treba ici zauzimati mjesto :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Balkanski spijun 0,37 MBps ako je to onda je to smijesna brzina HSDPA mreze, ja opet mislim da je to EDGE.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jos 2 karte, salter zatvaram u 4 :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 16:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
balkanski špijun je napisao:
BL Boy je napisao:
escobar to sam im i ja prigovorio, obmanjuju javnost s tim tekstom, hsdpa nisu pustili a navodno se mogu koristiti sve prednosti 3g tehnologije.

meni je Nokia povezana na komp, radi samo u UMTS modu, i može da koristi 3G za prenos podataka.
m:tel mreža.
evo i SS
Slika
koristeći EDGE maksimalna brzina koju bih mogao dobiti sa mojom Nokiom (EDGE Class 10), bila bi 236.8 kbps.

Ako je to HSDPA ona stvarno ne znam...

Minimalna brzina na kojoj HSDPA radi jeste teoretskih 1,8 Mbps, pa sve do 14 Mbps. Da si makar imao 1Mbps pa i rekao bih ali ovako slabo.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
EDGE class 10 ne može tu brzinu postići ni teoretski, tako da je ovo kakav-takav 3G.
bar radi, a valjda će biti i brži.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
To je obični 3g, nisu jos pustili hsdpa.
Obicni 3g ide do 384kbit/s

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 19:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
gagi je napisao:

Gagi kralju to znamo, ali ne znamo zašto obmanjuju ljude govoreći laži kako su korisnicima omogućili korištenje svih prednosti 3G tehnologije?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
escobaR_ je napisao:
gagi je napisao:

Gagi kralju to znamo, ali ne znamo zašto obmanjuju ljude govoreći laži kako su korisnicima omogućili korištenje svih prednosti 3G tehnologije?

slazem se u potpunosti zasto bar jednom ne budu iskreni i ne kazu da HSDPA mrezu nisu pustili. Dzaba im 3G ako ce brzina neta biti ispod 1Mbps. Video poziv ja i ne koristim, meni je samo bitan HSDPA koji mtel jos nema, a po svemu sudeci do nove god. nece ni pustiti. Kada se kaze sve prednosti 3G telefonije to je svakako HSDPA, ali ne samo to nego i mobilna TV i jos niz drugih servisa, ali dobro ovo su osnovni.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa danas/sutra starta promocija 3G usluge, a koliko vidjeh na teniskom meču akcenta na bimu je bio na mobilni internet iliti HSDPA, vidjećemo kako će to ići.

Najjači paket će biti sa 10GB prometa, a u ponudi će biti i netbook Acer Aspire One koji će uz najjači paket biti 199KM:
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
HSDPA se vodi kao 3,5 G

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
m:tel pokreće 3G mrežu u BiH

Kompanija "m:tel" od utorka , 1.decembra, omogućiće korisnicima novu uslugu - 3G mrežu, kao i najbrži mobilni Internet u BIH.

Mobilna mreža treće generacije puštena je u probni rad na području Dervente, Mrkonjić Grada, Šipova i Kneževa čime je korisnicima "M:tela" koji imaju 3G mobilni telefon omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti ove savremene tehnologije, potvrđeno je u "m:telu".

Iz "m:tela" podsjećaju da je do sada realizovano puštanje u probni rad 3G mreže na području Banjaluke, Doboja, Prijedora, Sarajeva, Gradiške, putnog pravca Banjaluka - Gradiška, Bijeljine, Kotor Varoši, Čelinca, Lopara, Brčkog, Ugljevika, Janje, Zvornika, Tuzle, Sokoca, Novog Grada, Kostajnice, Kozarske Dubice, Ljubije, Kozarca, Zenice, Srebrenice, Milića, Prnjavora, Srpca, Teslića, Modriče, Broda, Šamca i Bratunca.

Generalni direktor "m:tela" Predrag Ćulibrk saopštio je da je kompanija u 2009. godini uložila 45 miliona KM za licencu i razvoj 3G mreže u BiH.

"Nakon dobijanja licence studiozno smo krenuli u projekat, kako bi omogućili da se mreža može primjenjivati u što više gradova RS i BiH. U utorak počinje komercijalni dio 3G mreže i dolazi nam nova era mobilnih komunikacija. Razvoj ove mreže ima društveni značaj i bliži smo evropskim inegracijama", rekao je Ćulibrk navodeći da to dokazuju i gosti Banjaluke poznati srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki koji su "sinonimi za uspjeh".

Puštanjem u rad 3G tehnologije pruža se brz prenos podataka preko mobilnog telefona, a biće omogućeno uvodjenje usluga kao što su video poziv, gledanje TV programa preko mobilnog telefona, slušanje muzičkih i gledanje filmskih sadržaja, brzi Internet, nadzor važnih saobraćajnica i drugi multimedijalni sadržaji..

Telekom Srpske zauzima 37 odsto tržišnog učešća u Bosni i Hercegovini i ubraja se među najprofitabilnija preduzeća u Republici Srpskoj i u BiH.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izmjena cjenovnika telefonskih usluga

Izmijenjen cjenovnik m:tel fiksne telefonije u primjeni od 1. januara 2010. godine

Novi, izmijenjeni cjenovnik telefonskih usluga m:tel-a, urađen u skladu sa Pravilom 40/2009 o modelu rebalansa cijena govornih telefonskih usluga u Bosni i Hercegovini, biće u primjeni od 1. januara 2010. godine.

Izmjene u cjenovniku se odnose na onovni tarifni model fiksne telefonije (POTS, CLL) kao i dodatne tarifne modele I i II ( „400+“ i „800+“ ).
Korekcije su izvršene i u ponudi posebnih tarifnih opcija: m:Plus, ExYU Plus, Ino Plus, dok će paket BH Plus zadržati postojeću strukturu i cijene saobraćaja.
Za povlašćene kategorije korisnika fiksne telefonije (socijalni paket, posebni paket) uvode se nove cijene pretplate, dok se cijene saobraćaja za ove kategorije, kao i uključeni ekvivalent besplatnih minuta preuzimaju iz osnovnog tarifnog modela.
Novim cjenovnikom izmijenjena je visina mjesečne pretplate za ISDN pretplatnike, te izvršeno usklađivanje cijena HaloINO kartica.

Novi cjenovnik usluga fiksne telefonije možete pogledati ovdje: https://www.mtel.ba/file_cache/file/Fiksna/rebalans_fiksna_2010.pdf

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel radi neko ovde u mtel-u ili ima neku liniju poznanstva?
Treba mi neki novi broj. Neki fini 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
m:tel predstavio 3G usluge i organizovao humanitarni meč Đoković-Troicki

m:tel će ponuditi najpovoljniji mobilni internet u BiH i usluge koje po kvalitetu ne zaostaju za onima koje nude vodeći svjetski telekomi

Početak komercijalnog rada i usluge mobilne mreže treće generacije (3G) kompanija m:tel predstavila je na press konferenciji održanoj 30. novembra 2009. godine u Banjaluci. Tom prilikom generalni direktor kompanije Predrag Ćulibrk najavio je da će korisnici m:tel-a od 1. decembra 2009. godine moći da komuniciraju bez ograničenja i osjete pravu 3G slobodu uz m:tel 3G mrežu i najbrži mobilni internet.

Za ovaj projekat je u 2009. godini, uključujući licencu, investirano 45 miliona KM i obezbijeđena je pokrivenost svih većih gradova i opština u BiH.
Koristeći regionalna znanja i iskustva, m:tel će ponuditi najpovoljniji mobilni internet u BiH i usluge, koje po kvalitetu ne zaostaju za onima koje nude vodeći svjetski telekomi.

Za korisnike koji najčešće komuniciraju putem mobilnih telefona kreirani su 3G paketi m:web, a oni kojima je potrebniji prenos podataka putem računara, moći će koristiti pakete m:net, u okviru kojih je predstavljena jedinstvena ponuda u BiH - paketi sa računarima i USB modemom. U ponudi je netbook Acer sa 3G USB modemom, po cijeni već od 199 KM, i do 10 GB uračunatog internet saobraćaja.

Komercijalna ponuda servisa baziranih na 3G tehnologiji bila je i povod dolaska svjetski proslavljenih tenisera Novaka Đokovića i Viktora Troickog u Banjaluku. Uz pokroviteljstvo Vlade Republike Srpske i grada Banjaluka, kompanija m:tel je organizovala humanitarni egzibicioni meč, koji je održan u prepunoj dvorani „Borik“ sat vremena nakon press konferencije.

Đoković i Troicki su na press konferenciji izrazili zadovoljstvo zbog dolaska u Banjaluku i istakli da im je posebna čast što meč igraju za djecu i u humanitarne svrhe.
Sav novac prikupljen od prodatih ulaznica biće iskorišten za izgradnju igrališta za djecu sa invaliditetom u okviru Zavoda „Dr. Miroslav Zotović“.
Na sportskom terenu je prije meča, dr. Đurđici Stevanović Papić, načelnici Dječijeg odjeljenja ovog Zavoda, uručen simboličan ček na iznos od 34.000 KM.

m:net http://www.mtel.ba/menu/2651
m:veb http://www.mtel.ba/menu/2650

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:

Otiđeš u kontakt centar kad nema gužve, zamoliš lijepo ako možeš da izabereš neki "fin" prepaid broj (ako se vidi u pakovanju, nekad se vidi, nekad ne zavisi od aktuelne akcije) i ne bi trebalo da bude problema.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
HugoLina je napisao:

Otiđeš u kontakt centar kad nema gužve, zamoliš lijepo ako možeš da izabereš neki "fin" prepaid broj (ako se vidi u pakovanju, nekad se vidi, nekad ne zavisi od aktuelne akcije) i ne bi trebalo da bude problema.

A isla, ne pomaze. kad ne radi vise onaj simpaticni momak sto je bio na salteru u kastelu :D
Treba mi na postpaid. Mislim, prica onih teta na salteru je bezveze. kao oni imaju par nekih brojeva i to je to. Svaka poslovnica ima svoje brojeve i bla,bla...

Elem, ja sad imam jako fin broj, ali zbog toga sto je tako fina kombinacija, lako se pamti tako da imam milion nekih smaraca i iz tog razloga zelim menjati broj. E sad, baje kazu, nema zamene broja, vec ti ponisti ovaj ugovor, pa potpisi novi :confused2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]