banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 313  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2016, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ista situacija... More dodatih triskova platila a ja se uinatila.. Popunila onaj zahtjev prije 1. I radila 2 odem treceg i kaze na kraju svega e jos racun za ova 3dana 17KM ooooooooooo... a iskljucili mi tel.nisam nista mogla..
o reko jbo me dan kad sam potpisala ugovor s vama.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
pa na osnovu cega su vam naplatiit ...3 dana 17km...sto niste trazili listing ?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
To je navodno pretplata. Nema listing, broj je ugasen bio. Imam negdje sve te papire i uplatnice ako nadjem okacicu.
Ma to je stra' od Boga, narod iza mene u redu se smijao kako god ona meni izbaci plati ovo plati ono.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 16:32 
Koja su to djubrad...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ako budes nasla,molim te okaci taj racun..koliko ja zna pretplatu racunaju (broj dana trajanja ugovora/broj dana u tom mjesecu) * cijena pretplate .. sve preko toga je lopovluk,ili inaju neku tarifu "za odjavljivanje"

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
Treba se žaliti, meni su uvažili žalbu i vratili dio novca od plaćenog računa...
Situacija je bila ovakva: Open duo, bio je neki prekid na mojoj tel. liniji, gatali su to otprilike 10 dana, dok nisu nekako resetovali cijelu liniju... Doduše, nisu njihove 2 prestručne ekipe uspjele naći kvar već čikica njihov penzioner, stari tel. monter koga sam ja naknadno doveo. Riješio je to za 2 minuta što njihove ekipe i stručnjaci na centrali nisu uspjeli naći :( Za to vrijeme nisam imao ni telefonske usluge ni ADSL-a. Na kraju mjeseca uredno stigao račun sa kompletnom pretplatom za 30 dana, i onda se zainatim i napišem žalbu da mi vrate dio pretplate dok nisam imao usluge.
Pri tome sam naveo dane kad sam prijavljivao kvar, imaju oni sve to zabilježeno... Kad predajete žalbu obavezno tražite da se to protokoliše, neka vam udare prijemni pečat nad kopiji žalbe...
Potrajalo je jedno mjesec dana ali sam dobio poštom obavještenje da je žalba usvojena i da će mi naredni račun biti umanjen... Naravno, račun nije bio umanjen :) ali sam onda sa tom njihovom odlukom otišao na šalter i tel tad su javili tamo nekome da se naredni račun smanji :)

Trajalo jeste, košta živaca, ali se princip je princip i ne dam im novac za ono što mi nisu isporučili...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Meni se desilo sledece:

2006 sam kupio ISDN prikljucak, i masno platio. Prodali su mi i digitalni Siemens telefon, ne mogu se sjetiti koliko sam sve platio, ali bilo je oko 600KM.
Prije par sedmica crkla je NT kutija, i digitalni izlaz vise ne radi, tako da ne mogu koristiti ni digitalni telefon, niti vise brojeva.
Nakon nekoliko poziva mi se javio serviser i rekao da MTEL ukida ISDN podrsku, da mi ne moze zamijeniti NT kutiju, te da moram tabanati do njihovog predstavnistva i proci neku proceduru oko pisanja zahtjeva za dodjelu POTS uredjaja ili vec kako se zove.

Nakon toga sam opet nazvao "podrsku", i dobio kitu, uz ono "ako niste zadovoljno, obratite se mailom na bla bla".
Ok, posaljem mail, pojasnim svoj problem, dobijem generic odgovor tipa "Team of highly trained monkeys..." u "zakonskom roku od 30 dana".

Shvatam da unapredjuju tehnologiju, i nemam nista protiv, ali braco slatka platio sam jednom, i ne zelim vise da se maltretiram. Ako je uredjaj crkao, zamijenite ga tim POTS uredjajem, zasto bih ja dva ili tri puta radio istu stvar i gubio vrijeme pisuci zahtjeve, ako vec imam placen i preplacen taj jebeni ISDN BRA quratz.
Da nisam krvavo platio taj ISDN, ladno bih brojeve migrirao na ELTU ili Blic. Ovako bih morao platiti neke takse, opet gubiti vrijeme maltretirati se sa idiotima.

Ne mogu vjerovati da tamo nema niko dovoljno pametan da poveze odnos prema korisnicima i krajnji finansijski rezultat.
Pa svakoj budali je jasno da u ovo vrijeme niko nece trpjeti ponizavanje, mnogo je jednostavnije prestati koristiti njihove usluge nego prije 10 ili 20 godina.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
E moj rokeru pa telekom odavno nema cestitu montersku ekipu na BL regiji......sve su otjerali......kao sto je ovde sad tako je bilo u Srbiji 2008 ......evo primjer prekid na koaksijalnom vojnom kablu i optickom kablu na izlazu iz Novog Pazara prema Sjenici......Telekom u Pazaru nema opticara dolazi ekipa iz 100km udaljenog Kraljeva......a dok dodju prodje voz......
Nazalost telekom je napustilo mnogo kvalitetnih ljudi a ovi koji su ostali ne poznaju tajne zanata.......glede ovoga da im penzioner bivsi rejonac nalazi kvar......nekad moras izaci iz kancelarije i malo na teren da radis........
Primjer dva .....telekom Pale.....prilazi mi cova i drzi uredjaj za koji ne zna cemu sluzi.....ja pogledam i kazem da saslican koristio za mjerenje prekida na parici i za mjerenje duzine kablova.......i objasnim mu kako radi .......i dalje taj uredjaj koji kosta bratbratu 10000KM cami u fioci......isprljace se covjek ako zagazi malo u blato.......sega od telekoma

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Svjesno se to radi jer smo mi svi ovce za sisanje.....zato su najjaci u marketingu i primanju salterskih radnika.....isto kao u Srbiji ....nazalost :mad: :sad5:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nije problem u monterima, oni rade ono sto im se kaze. Uvijek su bili korektni, kad god smo rjesavali neki problem.
Problem je u menadzmentu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 21:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2015, 21:21
nemam mob. neta od posljepodne danas..pa dodje malo al presporo pa opet zovi i nista ne rijesiseee..:S

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rocker je napisao:
Pa nije problem u monterima, oni rade ono sto im se kaze. Uvijek su bili korektni, kad god smo rjesavali neki problem.
Problem je u menadzmentu.

Ал је проблем кад не знају оно што би требали да знају. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Ал је проблем кад не знају оно што би требали да знају. :)

Opet nije njihov problem.
Ako primis na posao nekog ko ne zna taj posao da radi, ko je kriv ? Radnik ili budalcina koja ga je primila ?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Будалчина. Ал пуца по крајњим корисницима.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2016, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Otkad sam tražio da mi dostavljaju listing uz račun, računa nema ni na vidiku a već je 11-i :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2016, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Iiii stiže danas račun sa sve listingom na 12 strana :lol: Još jednom hvala ferdinandu.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2016, 13:01 
dobro im ga je uvalio :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2016, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Trebalo im vremena da sve štampaju i spakuju pa zato kasnilo. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2016, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ispade da sam ja nekakav buntovnik :)
To za listing je w@lter izganjao a ne ja.

Ja sam odlucio da ne trazim listing. Racun uzimam preko maila i mogu na netu kontrolisati listing. Ne bi bilo u redu sa moje strane da trazim listing.
Moj prosjecan listing sadrzi cca 50-60 stranica :)
Ali ako me budu zezali opet moracu cisto iz inata.
Zalio sam se sto na racunu sve stavke iz rominga pise samo ukupna cijena i kolicina. Za jedinicnu cijenu pise pi fakturi. Ako ne odgovore ili me odjebu....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2016, 01:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
pravnik je napisao:
nemam mob. neta od posljepodne danas..pa dodje malo al presporo pa opet zovi i nista ne rijesiseee..:S

Ako nisi jos rijesio, podesi apn ako si na dopunu stavi mtelfrend a ako si na pretplatu stavi mtelsmart i nikakve ip adrese i nista vise ne ukucavaj. Taj profil sacuvaj i aktiviraj i to bi moralo da radi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 313  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]