banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 09 Maj 2009, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
points je napisao:
BL Boy je napisao:
points je napisao:
Šta mislite hoće li nam m:tel nakon uvođenja 3g, omogućiti barem mjesec dana besplatnih video poziva? :)

pa najvejrovatnije da hoce posto ce na bht biti pola godine besplatni video pozivi. Sto se nagrada tice vjerovatno opet neka namjestaljka nista novo.

Nije tako, bh telecom nudi video pozive po povlaštenoj cijeni 6 mjeseci, odnosno po cijeni uobičajenog poziva, a to nije besplatno. Ne volim vjerovati u namještaljke i zavjere, ali kako može biti da nigdje nije objavljen spisak? Valjda je logično da na sajtu objave rezultate nagradne igre.

points usluga video pozivi ce biti besplatna, a normalno da se naplacuje standardna cijena poziva pa zar si mislio da ce pustiti dzabno telefoniranje to nigdje nije bilo ni u Srbiji ni u Hrvatskoj, dakle to je uobicajen nacin promocije usluge, a cijena video poziva je besplatna(dakle prikaz slike pozivaoca sto konkretno znaci ova usluga se nece dodatno naplacivati) Naplacivace se kasnije dodatnih 30kf poslije nove godine kada ce biti komercijalna faza.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Iskreno, ne vidim neki smisao 3g u BiH. Ljudi će par mjeseci povremeno koristiti video poziv, dok se ne bude naplaćivao i dok svima ne dosadi i onda se vratiti svojim normalnim GSM navikama - telefoniranju i slanju poruka.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points je napisao:
Iskreno, ne vidim neki smisao 3g u BiH. Ljudi će par mjeseci povremeno koristiti video poziv, dok se ne bude naplaćivao i dok svima ne dosadi i onda se vratiti svojim normalnim GSM navikama - telefoniranju i slanju poruka.

Po meni je to fensi usluga i nista posebno, ali mislim da upravo te usluge kod nekih ljudi u BiH ce biti izuzetno dobro prihvacene. Iako nemaju neku veliku potrebu za njom bice to prilicno koristena usluga kod nas u to ne treba sumnjati. Meni je 3G/umts bitniji sa aspekta povecanja brzine mobilnog interneta koji ce samim tim biti i jeftiniji, jer ce cijene kako vrijeme bude odmicalo ici dole pa bi surf mobilnim telefonom mogao prestati biti luksuz. Dakle ono sto mene zanima je hsdpa mreza, a video poziv i mobilna TV manje vise, ali neka uvedu i to od viska glava ne boli. Neka pruze izbor ljudima pa ko voli nek izvoli.

Poslednji put menjao BL Boy dana 09 Maj 2009, 19:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Kao što bi se reklo - živi bili pa vidjeli! Jedva čekam da vidim tu brzinu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
ma to je super usluga kad tucam on line prenos

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 20:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
points je napisao:
Kao što bi se reklo - živi bili pa vidjeli! Jedva čekam da vidim tu brzinu :)

Ne bi mene iznenadilo da kod nas 3G video pozivi budu živa patnja. Ovdje u Bosni ništa nije normalno pa vjerujem da ni UMTS neće biti izuzetak. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Citiraj:
Druženje sa članovima grupe Van Gogh u Sarajevu!

Povodom promocije saradnje kompanije m:tel i grupe Van Gogh, u petak, 15. maja 2009. godine biće organizovana press konferencija u m:tel prodajnom mjestu u Sarajevu (ul. Ferhadija 35) sa početkom u 13.00 časova.

Članovi grupe Van Gogh prisustvovaće press konferenciji, nakon koje slijedi druženje sa fanovima u obližnjem kafeu „Alfonso“. Svi koji do tada kupe FREND paket dobiće specijalni kupon- ulaznicu za druženje sa Van Gogh-om, gdje ih očekuju i specijalni pokloni iz m:tel ponude!

Između ostalog, u petak će korisnici m:tel-a imati priliku da besplatno aktiviraju uslugu MOJ TON sa pjesmom „Nek te telo nosi“ grupe Van Gogh.

jbg taj dan sam dole u prolazu ali tek oko 16h

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
escobaR_ je napisao:
Nemojte spamat bezveze, razljutićete BL4ever-a pa će biti primoran da prospe koju pametnu i na ovom topicu. :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zabij se!

Macr0 je napisao:
U call centru rade studenti zaposleni na preko stud. org. Svakih par mjeseci se mijenja postava.
Ne ocekujte tamo suvisle odgovore na pitanja koja su komplikovanija od provjere stanja na racunu.
Tako da sve kritike koje upucujete idu na racun buducih intelektualaca.

Jesi li siguran?

Valjda studenti pakuju račune za mtel preko stud. zadruge/organizacije!?

A u call centru ima stalno zaposlenih (bilo je tako, osim ako nisu nešto promijenili u zadnjih par mjeseci!).

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DA tacno u call centru rade studenti znam jer mi je radio kolega inace student medicine i to prije nekih godinu ili godinu i po dana, dakle mozda ima stalno zaposlenih, ali ima i studenata koji rade preko KAB-a i sl. Mislim koliko je to dobro toliko i nije, ali eto neka zarade sto mada je to mjesto ipak za kompetentnije osobe koje rade duze i znaju sve o ponudi, uslugama, cijenama firme.
Primjer recimo kod Hrvatskog T mobile-a gdje su ljudi zahvaljujuci kvalitetnom kadru cak izgradili "ime" da nekazem brend, jer vecina po preporuci sada trazi samo "Matka" koji izvrsno radi svoj posao ljubazan je, zna saslusati i ima strpljenje sa svakim korisnikom i sto je najvaznije zna odgovor na svako postavljeno pitanje-to je pravi covjek na pravom mjestu. Cak su ga reklamirali u novinama.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u srbiji je krenula nova usluga: http://www.telekom.yu/Media/MediaDetail ... 19&cid=397

za ocekivati je da ce i kod nas biti vrlo brzo.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
u srbiji je krenula nova usluga: http://www.telekom.yu/Media/MediaDetail ... 19&cid=397

za ocekivati je da ce i kod nas biti vrlo brzo.

ma cisto sumnjam, jer mts ima puno vise tih nekih pogodnosti koje mtel nema, jer se situacija na trzistu bitno razlikuje ovdje i u Srbiji, kod nih je puno jaca konkurencija i imaju puno vise povoljnosti tarifa i slicnog tako je i sa ovim mozda za godinu dvije, ali sad to nece ponuditi iz prostog razloga sto kod nas se nude samo 2 frend broja, a o nekoj grupi gdje bi pozivanje bilo 0KM izmedju "frend ili family brojeva" nema ni govora dakle prvo bi morali da ukljuce 0KM izmedju 2 frend broja, a zasto bi to cinili kad nemaju potrebe za tim jer i konkurencija nudi slicno i nasli su neki balans u cijenama gdje se svi pridrzavaju nekog neformalnog dogovora o nesnizavanju cijena.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

po meni je realno da krene jer je to povezivanje 2 POSTPAID BROJA I FIXNE LINIJE, pa na dalje, dakle nece biti za prepaid. svakako i sada ima VPN u mobilno koji dobro radi, a VPN u fixnoj ce uskoro, dakle to se iskombinuje i eto.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
po meni je realno da krene jer je to povezivanje 2 POSTPAID BROJA I FIXNE LINIJE, pa na dalje, dakle nece biti za prepaid. svakako i sada ima VPN u mobilno koji dobro radi, a VPN u fixnoj ce uskoro, dakle to se iskombinuje i eto.

hmm daleko smo mi od te realnosti, jer koliko znam i na postpaidu imas dva frend broja i isti fazon nije za DZ, a koliko sam vidjeo ovo nije za VPN kod njih vec za postpaid. To sto ti govoris o kombinaciji fiksne i mobilne ima BHT odavno tj.od samog uvodjenja. Evo samo cu navesti ovaj citat " Toptim usluga omogućava objedinjavanje fiksnih i mobilnih telefonskih priključaka kompanije u jednu virtuelnu privatnu mrežu, u kojoj se komunikacija obavlja po 0,00 KM/minuti. " Ako je to to onda to nije nista novo.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jel se u mtelu moze izvaditi listing poziva i koliko to kosta?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jel se u mtelu moze izvaditi listing poziva i koliko to kosta?

Naravno da moze samo kosta 2-3km maximalno 5km za neki detaljan listing ne bi trebalo da je vise. Vadio sam jednom davno. Stvarno nije mi jasno zasto prilikom slanja racuna ne salju korisnicima i listing, evo vidim u ponudi aneksa kazu da to rade na fixnoj. Meni na racunu za mobilnu bh mobile salju besplatan listing uz racun, ne znam zasto je to mtelu toliki problem ubaciti jos jedan list i cist racun duga ljubav :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni konkretno treba za proslu sedmicu. Izgubih jedan broj koji sam zvao jer sam vadio karticu iz telefona a hitno mi je potreban, pa ne znam jel mogu da izvadim samo za sedam dana ili se vadi za celi mesec, svejedno oticu sutra pa cu proveriti.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Meni konkretno treba za proslu sedmicu. Izgubih jedan broj koji sam zvao jer sam vadio karticu iz telefona a hitno mi je potreban, pa ne znam jel mogu da izvadim samo za sedam dana ili se vadi za celi mesec, svejedno oticu sutra pa cu proveriti.

mislim da moras izvaditi za cijeli mjesec, znam da su imali neka dva detaljniji i neki sa manje detalja pa je u skladu s tim i cijena.Sad zavisi ako ti treba za to moze posluziti samo ovaj kad si koga zvao.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma posluzice. Znam otprilike kada sam zvao tj koji je dan pa cu valjda prepoznati broj

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sa m:tel-om na koncert Lennyja Kravitza

Postanite što prije m:tel postpaid korisnik i dobijate na poklon dvije ulaznice za koncert Lennyja Kravitza u koji se održava 9.juna 2009.godine na Gradskom stadionu u Banja Luci.

m:tel, imate prijatelje

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

m:tel VAS POZIVA NA DRUŽENJE SA REGINOM

VRIJEME JE ZA ZABAVU!

Poštovani korisnici, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na druženje sa grupom Regina u četvrtak, 4. juna 2009. godine, u Muzičkom paviljonu parka Petar Kočić u Banjaluci, sa početkom u 19.30.

Imaćete priliku da uživate u mini koncertu grupe Regina, na kojem će premijerno biti izvedene pjesme sa novog albuma pod nazivom „Vrijeme je“.

Osim muzike, imaćete priliku i da se slikate sa članovima Regine, dobijete autogram ili zajedničku fotografiju.

Dočekajte ljeto uz FREND i Reginu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]