banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2012, 19:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ima obavještenje: Obavještenje o cijenama i periodu važenja prepaid vaučera za dopunu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Znaci ipak su stavili obavjestenje. A evo nasao sam i na sajtu za sve vaucere je smanjen rok vazenja i to u prosjeku za 20-30 posto vremena.

http://www.mtel.ba/menu/2820/moj_meni/? ... nueqibi1p4

Dobro, onda su u redu ali to ce samo uticati gore na njih. Za drugi broj cu od sad uzeti eronet ili neki drugi, a kad se mognu prebacivati mozda prebacim broj na drugi operater jer posto koristim dva broja oni me prisiljavaju da stalno dopunjavam a ne mogu potrositi sa ovog jednog broja. Stvarno bezobrazno, kad svi idu prema vecim pogodnostima oni smanjuju pogodnosti :angry1:

A zna li neko koliko moze da se ne dopunjava nakon sto istekne racun, a da ne iskljuce broj?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
A zna li neko koliko moze da se ne dopunjava nakon sto istekne racun, a da ne iskljuce broj?

Refresh :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
jellyfish je napisao:
jellyfish je napisao:

Refresh :)
мислим да је три мјесеца рок, али нисам сигуран, зовни онај бесплатан број па питај 0655999

иначе ови из мтела су смећари такви да је то страшно. иовако добро зарађују, а сам огледају како да још више зараде. умјесто да стварају задовољне кориснике који ће остати код њих чак и кад дође јача конкуренција, они баш раде обратно. мајмунлук

стриц ми каже у Аустриј идопунио рачун и допуна траје годину дана. ееее годину дана! јеем ти ову нашу квази државу дабогда лопови проклети све паре потрошили на хемотерапију и лијекове

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Kakvu jaču konkurenciju? Nemoj biti smiješan.

180 dana od isteka računa broj ostaje aktivan i mogu se primati pozivi, koliko ja znam.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јебга волим да маштам :D

они се и понашају тако јер немају конкуренцију...нажалост

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E . je napisao:

180 dana od isteka računa broj ostaje aktivan i mogu se primati pozivi, koliko ja znam.

Za koji operater? Eronet?
Koliko ja znam za m:tel je bilo oko mjesec dana prije. Nije valjda da su produzili? Ima li neki link da pise?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Za m:tel. I prije je bilo par mjeseci, prvo period kad ne možeš zvati, zatim kad ne možeš ni pozive primati i na kraju brisanje iz baze podataka.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Da.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2012, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
E . je napisao:

ako je m:tel u pitanju onda je 90 dana jer sam morao 2011. da uplacujem ponovnu aktivaciju jer nisam 3 mjeseca nadopunjavao racun

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

прије неког времена сам се пребацио на ХИТ тарифу, мтел је у питању за оне који не знају. тарифа је добра јер се могу наштимати 3 броја према којима се само наплати успостава позива 7 пфенинга и онда причате колико хоћете бесплатно. Цијена позива према осталим бројевима је 27 пфенинга (са ПДВ-ом), међутим проблем је како се то обрачунава. Чим позовем некога одмах ми скида 27 пфенинга за читаву минуту причао ја 5 или 55 секунди и то ме јако нервира. прије сам знао обављати краће позиве и скине ми само неколико пфенинга са рачуна, а ово ме уби у појам, а чини ми се да прије није било так она овој ХИТ тарифи. и право да вам кажем мука ми је од мтела, још у задње вријеме почели смарати и са смс-овима и још ме нервирају око неких ствари...

и сада гледам да ли да пређем на другог оператера или да промјеним тарифу.
http://www.mtel.ba/frend-tarife/
www.hteronet.ba/privatni-korisnici/hej/hej-tarife/
http://www.haloo.ba/d1/unutar-mre%C5%BEe

највише ме збуњују ове обрачунске јединице, па ако би неко био вољан да ми објасни. ево нпр. за мтел пише:
*U tarifnom modelu HIT cijena uspostave poziva je 0,06 KM, obračunski interval je 60+1 sekunda. Obračunski interval za tarife Zovi, Šalji, Surfaj i Kuliraj iznosi 60+60.

за еронет је овако за различите тарифе:
15 sekundi 30 sekundi 15 sekundi 60 + 1 sekunda

Може ли ми неко објаснити разлику?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Kad uspostavis poziv naplate ti 6 feninga+pdv, tj. 7 feninga.
60+1 znaci da ti odmah naplate minut taman da pricas samo 5 sekundi, a poslije prvog minuta naplacuju precizno u sekundama. Sve preko minut ti obracunavaju u sekundama, npr. 65 sekundi se i naplati kao 65 sekundi.
60+60 znaci da ti pri uspostavi poziva naplate minut kao i u prvom slucaju, a cim nacnes drugi minut naplate ti dvije minute, za razliku od prvog.Ovde ti se 65 sekundi naplacuje kao dvije minute.
To je princip po kom radi i ovo 15 sekundi, 30 sekundi... E sad, vidi posto naplacuju minut pa skontaj sta ti se isplati.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ја сам мислио да је тако, али нисам вјеровао да су ови из мтела толики мајмуни да су за све тарифе ставили да се одмах скида износ за читаву минуту. пу мајку им лоповску!!!! :angry4: :angry4: а некад сам могао трзати са 5-6 пфенинга на рачуну!!! а сад не могу успоставити позив ако немам 27 пфенинга. какви кретени. ја контам то промјенили у мојој тарифи, а на крају моја тарифа испаде боља него остале. код мене макар након прве минуте иде обрачун по секундама, за разлику од осталих тарифа... а опазио сам и ја и стара у задње двије три седмице да доста више нам скида са рачуна у односу на прије :angry4:

е сад гледам еронет одговара ми ово да је обрачунска јединица 15 секунди то може проћи, али ме ово збунило код Зовимо тарифе:
Naknada za korištenje !hej Ti broja iznosi 6 KM mjesečno ako drugačije nije naznačeno na promotivnom pakovanju. Naknada za uspostavu poziva prema !hej Ti broju iznosi 0,06 KM.

Је л' то значи да ја сваки мјесец морам уплаити 6 марака?? има ли нека тарифа у еронету да се ништа не мора плаћати него да само допуним рачун?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sajine koliko trosis mesecno

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

прије ми је могло бити понекад и 5 марака јер сам обављао кратке позиве. сад откад су ово промјенилиза обрачунске јединице трошим 10-12 марака. али нећу да будем обавезан да морам плаћати сваки мјесец. немам сталне приходе тако да ми то не одговара

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 16:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Još ništa od prenosivosti broja u drugu mrežu, Eronet (opet) nije ispoštovao rok.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Skupe lovu bht i mtel..pomugnu eronetu da plati kaznu...svima dobro...entiteski monopol ostaje :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Шајин je napisao:
е сад гледам еронет одговара ми ово да је обрачунска јединица 15 секунди то може проћи, али ме ово збунило код Зовимо тарифе:
Naknada za korištenje !hej Ti broja iznosi 6 KM mjesečno ako drugačije nije naznačeno na promotivnom pakovanju. Naknada za uspostavu poziva prema !hej Ti broju iznosi 0,06 KM.

Је л' то значи да ја сваки мјесец морам уплаити 6 марака?? има ли нека тарифа у еронету да се ништа не мора плаћати него да само допуним рачун?

To znači ovo:
odabereš frend broj. Imaš tamo u nekim opcijama da se pretplatiš na 1000 min, nazovi, besplatnog razgovora prema tom frend broju, tj. prema hej! broju. Elem, za tih 1000 min ti skinu 6KM sa računa i onda ti se prema tom broju naplaćuje samo uspostava poziva tj. 6 feninga. 1000 min možeš da trošiš mjesec dana. Ukoliko u trenutku obnavljanja te usluge imaš više od 6KM na računu, automatski će da ti skinu tih 6KM i da te opet pretplate na te minute. Ako imaš manje na računu dobiješ poruku da naplata nije uspjela, pa ti onda možeš da aktiviraš kad god ti volja.

Dobro je to kad pričaš sa jednom osobom... nekima se isplati.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Pa vise se isplati mtel imas 3 frend broja kod kojih placas samo uspostavu poziva 6 pfeninga i imas 3 broja i neograniceno minuta,dok na eronetu moras davati 6km i imas 1000 minuta al samo prema jednom broju.
Da ne pricamo o tome koliko je Eronet skuplji od mtela

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 13:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Skuplji je za nas koji pretežno zovemo m:tel. Nemoj zaboraviti da su cjene na m:telovom sajtu bez PDV-a, dok su na Eronetovom sa PDV-om...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]