banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 19 Feb 2009, 01:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne kazem da je lose, ali nije ni nesto posebno, mislim da je to moglo i lepse da se organizuje, ako nista da daju jeftinije pozive kada prekoracis limit prema m:tel korisnicima

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Zašto njima nikako ne radi stranica sa telefonima u postpaid ponudi?!
I zašto nakon toliko godina ukinuti provjeru stanja on-line? Money hungry?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 14:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
points je napisao:

zato sto nemaju blage veze i zato sto su im zaposleni malo je reci debili...itd...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
points je napisao:

Upravo tako!!!
Znaci naplacuju i one pozive prema m:tel Info centru! Doduse nije neka cijena ali opet naplacuju.
Sve i jedan telekom u svijetu ima na netu telefonski imenik dok su ga ovi nasi pederi ukinuli kako bi svi bili prisiljeni da zovu jebeni 1185!
Skroz mi je debilno i to da naplacuju poruku za info o preostalom bunusu u postpaidu i to po cijeni od 7,67 feninga bez PDV-a dok je obicna poruka 6 pf. Isto to vazi i za poruku o potrosnji. Po meni papci bi trebali ove dvije informacije staviti u jednu poruku.
Ma ljudi sta drugo mozete ocekivati od brace srbijanaca, to su najobicniji cigani...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
tomorad je napisao:
points je napisao:

Upravo tako!!!
Znaci naplacuju i one pozive prema m:tel Info centru! Doduse nije neka cijena ali opet naplacuju.
Sve i jedan telekom u svijetu ima na netu telefonski imenik dok su ga ovi nasi pederi ukinuli kako bi svi bili prisiljeni da zovu jebeni 1185!
Skroz mi je debilno i to da naplacuju poruku za info o preostalom bunusu u postpaidu i to po cijeni od 7,67 feninga bez PDV-a dok je obicna poruka 6 pf. Isto to vazi i za poruku o potrosnji. Po meni papci bi trebali ove dvije informacije staviti u jednu poruku.
Ma ljudi sta drugo mozete ocekivati od brace srbijanaca, to su najobicniji cigani...

Potpuno si u pravu ne znam kako jedan ozbiljan operater može sebi da dopusti da ima toliko dugo nefunkcionalan sajt. Što se tiče naplate sms info o stanju računa na postpaidu to još nigdje nisam čuo da iko naplaćuje. Daleko bolje bi bilo da je Vlada RS telekom prodala Austrijskom Telekomu prvo što bi iskeširali odmah, ne bi se kreditno zaduživali drugo sigurno bi imali kvalitetnije usluge ovako to nam je što nam je. Ne vrijedi se žaliti, ovo je stvarno specifična situacija imamo kao konkurenciju ustvari je nemamo imamo skoro pa čist monopol, bar dok ne dozvole promjenu operatera uz zadržavanje broja, ako i to išta bude moglo pomoći.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
BL Boy je napisao:
Daleko bolje bi bilo da je Vlada RS telekom prodala Austrijskom Telekomu prvo što bi iskeširali odmah, ne bi se kreditno zaduživali drugo sigurno bi imali kvalitetnije usluge

:D :D :D Kako iskesirali, mislis da Nemsic nosa stotine miliona u dzepu? I Srbijanci su vladi RS iskesirali, odakle njima pare sta nas briga?
Ne znam sjecate se mobi's-a? Ovi su pjesma kakvi su oni bili. Bar su dali sirok izbor telefona po ok cijenama, smanjili cijenu razgovora (jos se sjecam vremena od 50pf/min i integralne minute.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

the_grunf je napisao:
BL Boy je napisao:
Daleko bolje bi bilo da je Vlada RS telekom prodala Austrijskom Telekomu prvo što bi iskeširali odmah, ne bi se kreditno zaduživali drugo sigurno bi imali kvalitetnije usluge

:D :D :D Kako iskesirali, mislis da Nemsic nosa stotine miliona u dzepu? I Srbijanci su vladi RS iskesirali, odakle njima pare sta nas briga?
Ne znam sjecate se mobi's-a? Ovi su pjesma kakvi su oni bili. Bar su dali sirok izbor telefona po ok cijenama, smanjili cijenu razgovora (jos se sjecam vremena od 50pf/min i integralne minute.

Pa iskesirati ako se sjecas trebalo je dosta vremena dok su uplatili(tj.dok im je kredit odobren), a ima veze jer se time mts, a preko njega indirektno mtel zadužio a to ima uticaja na kvalitet njegovog poslovanja.Rezultat toga je da je odmah postrožio naplatu potraživanja tako da sada ako malo zakasniš sa plaćanjem računa odmah isključuju(dok je kod konkurencije malo drugačije i do 3mjeseca).Eto kakve veze ima, a ima veze jer nema baš puno sredstava za investiranje u neke usluge i slično tj.Mobilkom kao puno jača kompanija bi imao mnogo više i kupovinu TS skoro da ne bi ni osjetio.

A da je neki velik izbor telefona nije, pogledaj šta nudi konkurencija.Doduše čuo sam da planiraju uskoro ponuditi i blackberry, ali sumnjam da će to kod nas imati neku prođu jer su to uglavnom skupi telefoni namjenjeni poslovnim korisnicima, a kod nas još uvijek bolju reputaciju imaju telefoni sa kvalitetnijim kamerama, a ne sa nekim super opcijama.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2009, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Francuz je napisao:
Ma supci su Mtelovi....

Tacno su mtelovi supci.Zovem ih ja neki dan i pitam da mi posalju podesavanja za gprs i mms.Doticni mi kaze da cu dobiti podesavanja i da ih sacuvam u telefon i da upalim i ugasim da ce raditi.Medjutim ja nisam podesavanja ni dobio.Zovem ih ja jedno pet puta i trazim da mi ponovo posalju i gospodin mi kaze da sam zvao pet puta i da sam morao dobiti.Hoce lik mene da ubijedi da sam dobio podesavanja,ali eto ja ok opet lijepo kazem da nisam dobio kad kaze meni on da prestanem da uznemiravam korisnicki servis...Ja sutim izgubljen...
Dosadi meni to i ja ponovo nazovem i trazim isto a oni meni prijete da ce da mi iskljuce broj zbog uznemiravanja.Dodje meni zuta minuta i izderem se ja na njih i kazem im da slobodno mogu iskljuciti...
Broj mi nisu iskljucili,niti sam dobio podesavanja od njih.Odem nakon toga na sajt m:tel-a i posaljem sam sebi i dobijem za 5 sekundi.
Nisam jedini,znam par ljudi koji su isto prosli kod njih...
Eto vidite jos jedan nacin na koji prave ljude budalama.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2009, 22:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
aleksw je napisao:
Francuz je napisao:
Ma supci su Mtelovi....

Tacno su mtelovi supci.Zovem ih ja neki dan i pitam da mi posalju podesavanja za gprs i mms.Doticni mi kaze da cu dobiti podesavanja i da ih sacuvam u telefon i da upalim i ugasim da ce raditi.Medjutim ja nisam podesavanja ni dobio.Zovem ih ja jedno pet puta i trazim da mi ponovo posalju i gospodin mi kaze da sam zvao pet puta i da sam morao dobiti.Hoce lik mene da ubijedi da sam dobio podesavanja,ali eto ja ok opet lijepo kazem da nisam dobio kad kaze meni on da prestanem da uznemiravam korisnicki servis...Ja sutim izgubljen...
Dosadi meni to i ja ponovo nazovem i trazim isto a oni meni prijete da ce da mi iskljuce broj zbog uznemiravanja.Dodje meni zuta minuta i izderem se ja na njih i kazem im da slobodno mogu iskljuciti...
Broj mi nisu iskljucili,niti sam dobio podesavanja od njih.Odem nakon toga na sajt m:tel-a i posaljem sam sebi i dobijem za 5 sekundi.

Ne znaju oni to poslati covjece, mozes zvati koliko hoces puta :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2004, 12:51
Ovdje imas mtel postpaid ponudu telefona
http://www.telekomsrpske.com/Telekom/Do ... lefoni.pdf

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
aleksw je napisao:
Francuz je napisao:
Ma supci su Mtelovi....

Da ti prijete iskljucenje, mamu ih jebem....bas su supci mtelovi jos jednom!!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Francuz je napisao:
aleksw je napisao:
Francuz je napisao:
Ma supci su Mtelovi....

Da ti prijete iskljucenje, mamu ih jebem....bas su supci mtelovi jos jednom!!!!

Ma tamo radi grupa debila koji pojma nemaju o mobilnim komunikacijama,nemogu vjerovati da su tako nisko pali da prijete isključenjem.E da su mi isključili tek bi im onda otisao da se nekom na**be* ...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Izvinjavam se što upadam nepozvan ali me interesuje da li se mtel raspada u pojedinim dijelovima grada ili je svih 20 telefona koje koristim crklo....

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
mangia je napisao:
Izvinjavam se što upadam nepozvan ali me interesuje da li se mtel raspada u pojedinim dijelovima grada ili je svih 20 telefona koje koristim crklo....

Kod mene sve u redu. Starčevica.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 18:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Danas sam putovao, u Prnjavoru pokušao jedno 20x pozvati, jednom prošlo i to čuo svaku treću rječ...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Danas sam putovao, u Prnjavoru pokušao jedno 20x pozvati, jednom prošlo i to čuo svaku treću rječ...

mtel imate neprijatelje :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 02:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Centar Banja Luke, kod apoteke 1. Maj.. 10 pokušaja za jedan poziv...

Paprikovac, 15 minuta pješice od centra grada, 24/7/365 pucanje veze... Mobilni zadnje vrijeme držim ugašenim kad sam na ovoj lokaciji da džaba ljudima koji me zovu ne nabijam račun.. Kada uključim info o ćeliji, ispiše se Livnica što je apsurd jer je livnica 5km udaljena..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Centar Banja Luke, kod apoteke 1. Maj.. 10 pokušaja za jedan poziv...

Paprikovac, 15 minuta pješice od centra grada, 24/7/365 pucanje veze... Mobilni zadnje vrijeme držim ugašenim kad sam na ovoj lokaciji da džaba ljudima koji me zovu ne nabijam račun.. Kada uključim info o ćeliji, ispiše se Livnica što je apsurd jer je livnica 5km udaljena..

To je tebi prebacio na drugu mrezu tj.eronet mozda jer mtel ne daje tako precizne info o b.s. koliko ja znam. Vec samo pise ono Banja Luka.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 00:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
U m-telu su malo zesce retardirani debili :-?
Prvo sam ih zvao da mi kazu na kojim frekvencijama radi m-tel mreza ..
Cetri puta ,cetri razlicite ribe mi se javile i nakon minutu cekanja kod svake ,prekinula bi se veza...( spuste slusalicu jer ne znaju ),da bi mi tek peti put lik koji se javio rekao , i to : "evo sad sam proverio ...",ja se naravno odvalio smejati..
Pre mesec dana dobio iz USA,HTC G1 Android i treba mi EDGE za aktivaciju telefona...ja o5 njih nazvao.da se raspitam sta je EDGE tacno,koja je cena i da li trebaju dodatna podesavanja...o5 ista stvar....Neka krava (zao mi sto vredjam zivotinju) se javi ...ja pitam...kaze "sacekajte da pitam kolege" :-? ...ja opet cekao i spusti slusalicu...
I onako ja dobio hronicni popizdivitis i zovem opet ...javi se lik neki...kazem da sam zvao i da mi je spustila slusalicu :)
Kaze on : "nije,verovatno ste slucajno prekinuli vi poziv "...ja njemu ..ako ja slucajno 5 puta od ukupno 6 spustim slusalicu,;lood sam 100%...Kad on na to :) : "ma verovatno kolegica nije sposobna za tu duznost "...:-? smeje se :) da bi mi naposletku rekao :)
Eto dokaza da tonu neskolovanih majmuna radi u m-telu :-? nazalost :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 08:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
U call centru rade studenti zaposleni na preko stud. org. Svakih par mjeseci se mijenja postava.
Ne ocekujte tamo suvisle odgovore na pitanja koja su komplikovanija od provjere stanja na racunu.
Tako da sve kritike koje upucujete idu na racun buducih intelektualaca.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]