_зока je napisao:
sinip je napisao:
_зока je napisao:
Milan je napisao:
Ja bih g630 jer je android (meni to vise odgovara nego WP) i znam da je dobar, imao 2 komada i stari ga trenutno posjeduje.
Imam ga i ja, mislim da sam prvi o njemu pisao na forumu, i odličan je al' me nešto svrbi da probam WP

Koliko je lošiji ekran na ovoj Lumiji? Računaj da ne igram igrice i ne gledam filmove na telefonu. Eventualno u teretani pogledam klip kako neka vježba izgleda al i to u 240p.
Узела жена Лумију 640 са Еронета, екран разбија. А и телефон је добро навијен. Баш ова "осмица" лежи за "тач" екране...
Koliko para, koja tarifa?
Тарифа "Плус 25", уговор на 2 године. Телефон је 59 КофолМарака али је приложила своју стару Нокију која је упала у базен са кишницом и добила 20 попуста.

Почетно подешавање је тешки смор, прави Виндоуз, ажурирање, регистровање Мајкрософт налога (може са "Џимејл" адресом), преузимање апликација, потврђивање налога, регистрација за "HERE", рестарт 5-6 пута...

али ми се телефон свиђа, и то мЛого.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.