banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3433 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Mislim da nećeš jer ako se dobro sjećam te poruke o dopunama idu kao mDopuna. Barem nebi trebalo, ali nije problem da blokiraš pa svratiš do prve trafike po socijalnu i testiraš. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
I to što kažeš, mogu da probam, nego sam se nadala da je neko probao jer sumnjam da ovaj M:telov spam samo mene nervira.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2007, 00:46
Talija je napisao:
I to što kažeš, mogu da probam, nego sam se nadala da je neko probao jer sumnjam da ovaj M:telov spam samo mene nervira.

Ne da nervira nego... Ne znam da li se sjećate kako su prije krenuli spamovati sa reklamama drugih firmi... Probaću baš da ih blokiram pa ćemo da vidimo :)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ako bih porucio novo kuciste sa interneta za HTC One S, da li postoji u Banjaluci neki servis dovoljno strucan/sposoban da mi to uradi kako treba?
Pitao sam dvojicu i oni su rekli da nemaju zivaca i da im se ne da s time petljati, posto je, navodno, malo komplikovano.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sad će tebi nindže objasniti da to trebaš sam uraditi, samo prati tutorial na yt....

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znajuci koliko sam ja smotan vrlo vjerovatno bih u procesu nekako uspio spaliti komplet stan
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6j25jajIq3g[/youtube]

Vrh

Jbg, nije to telefon od 150-200 km pa da se igras sa njime...bar ja ne bih...

Istina do sada sam jedno 4-5 telefona rastavljao i nije bilo nikada problema sa tim, ali opet...

Vrh

Administrator
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6j25jajIq3g[/youtube]

E'o jesam rek'o :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Morao sam :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

How hard can it be? :lol:
Meni treba samo ovo sto se uradi do 2:00
To bih i mogao sam!
:lol: :lol:

Ne znam cemu drama u servisima oko toga
Uopste ne djeluje toliko tesko
:oops:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Drama je u tome da svako otvaranje telefona nosi rizik.
Ako pogledas npr HTC M7, skoro pa je nemoguce otvoriti ga i odlijepiti bakarnu foliju bez ostecenja.

Serviser dakle uracunava faktor rizika + ~radni sat.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Rocker je napisao:
Drama je u tome da svako otvaranje telefona nosi rizik.
Ako pogledas npr HTC M7, skoro pa je nemoguce otvoriti ga i odlijepiti bakarnu foliju bez ostecenja.

Dok nesto ne sjebe pa onda kaze, eee ovo ti je bilo vec ovako :P

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 09:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
,

Da li taj faktor rizika znači da će financijsi refundirati moguće uništenje telefona? Čisto sumnjam. Kada dođe do isplate štete kod nas se svi prave budale....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Onda je najbolje da ne dira ništa! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 12:35 
Kao sto Zoka kaze, svi se prave budale kada treba refundirati, ili kazu da je to tako vec bilo ili izmisle kojekakvu glupost...

Ja ovo mjenjanje maske ne bih nosio kod majstora, stvarno je smjesno jednostavno ako imas alat...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Rocker je napisao:
,

Da li taj faktor rizika znači da će financijsi refundirati moguće uništenje telefona? Čisto sumnjam. Kada dođe do isplate štete kod nas se svi prave budale....

Svakako. Ja sam bio serviser punih 10 godina, bezbroj puta mi se desilo da svojom greskom ostetim neki dio ili komletan uredjaj.
Nikad se nije desilo da musterija izadje ostecena.

Druga stvar je sto ima servisera i "servisera".

Naravno, bezbroj puta se desilo da musterija pokusa da me izvara, neki su isli cak toliko daleko da reklamiraju polomljene displeje ili nesto sto nije imalo veze sa prvobitnom intervencijom, tipa "mijenjao si mi izlaz, sad ne radi mikrofon" "sve je bilo super dok ti nisi popravio "mrezu" itd itd.

Jos jedna bitna stvar je ovdje vazna - nije moguce voditi i organizovati "ozbiljan" servis u ovoj drzavi, sa ekonomskom situacijom kakva je sad. Postoji puno razloga, ali osnovni je da nije moguce kupiti originalne dijelove, nekad nije moguce uopste, a nekad po prihvatljivoj cijeni.

I onda kad ugradis neki digitizer sa ebay-a (koji nije originalan, naravno) cudis se sto "slika skace" ili "ne reaguje svaki put".

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 12:52 
Jbg zato u svabiji popravka digitizera 150 ojra, ali dobijes sve napismeno i nema greske i prevare...

Kod nas svako svakoga hoce da zajebe i to je glavni problem, kao sto rekoh, ja sam do sada kupovao polovne telefone i skoro svaki put sam zajeban bio, tj. uvijek se desilo da nesto ne radi ili slicno...prvi zte blade se resetovao, prije njega neki samsung sa windowsom imao problematican touch (nije se mogao kalibrisati), zatim u njemackoj uzmem motorolu atrix na kojoj dio ekrana nije radio, zamjenim istu za evo 3d koji se konstantno resetovao i kojem ne radi usb port, tj. nije moguca konekcija na kompjuter (ne znam ni ja kako sam ga rootovao i ostalo)...

Jedini put kada sam imao ispravne telefone je kada sam uzimao zte skate (novog ga kupio, trenutno ga koristi forumas warrior of the light) i HTC evo 3D koji je trenutno kod moje djevojke (kupio ga od forumasa dtkbl, nikada ni jedne jedine greske od kada sam ga uzeo)...

Rekao od prekjuce sebi, nikada vise telefon bez pisane garancije, ne vrijedi zivaca...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam do 2007 koristio P900, prije njega P800, i kupio iPhone za $500 cini mi se, ili sam ga dobio na poklon, ne mogu da se sjetim tacno.
Jos uvijek ga koristim.
Hocu reci, ako vec kupujete telefon, jedino sto vrijedi je iPhone, SVE ostalo je smece.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 14:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Hocu reci, ako vec kupujete telefon, jedino sto vrijedi je iPhone, SVE ostalo je smece.

Ova tvrdnja bi imala veze sa istinom samo onda kada ne bi postojali telefoni drugih proizvođača (Samsung, HTC, LG) koji su kvalitetom jednaki iPhone-u ili bolji. Naravno, pariraju mu i cijenom. Očekivati od budget verzija telefona da pariraju iPhone-u je neozbiljno iz razloga što Apple takve telefone ne proizvodi. Al' izgleda da se i to mijenja...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3433 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]